Diskusije : Berza

 Komentar
Prirodan gas - najnovije vesti
orisni
(diskutant)
26. februar 2014. u 03.36
Izgleda da cena prirodnog gasa može da padne, skoci ili ostane ista: http://finance.yahoo.com/blogs/talking-numbers/anything-is-possible-for-natural-gas--gartman-050058420.html

Možda nije bas najbolji trenutak da se ostavljaju poucni komentari dok su neki forumasi izgubili pare, ali ako se ne nauce lekcije iz CUU.V, HND.TO i sličnih akcija, kako će se onda nauciti?!
orisni
(diskutant)
26. februar 2014. u 03.38
Prethodni link ima reklamu za DGAZ (3x Inverse Natural Gas ETN, sto će reci HND.TO na još jačim steoridima). Da li neko investira u DGAZ? Kakva su vasa ocekivanja? Šta kaže softver za ovu „akciju”?
malimx6
(KOCOBO)
26. februar 2014. u 17.57
to nisu najnovije vijesti orisni. To je od 24og. Moja vijest je od danas.
Sutra ćemo viditi šta će biti u 10:30. prati.
Prerija
26. februar 2014. u 18.17
„Sutra ćemo viditi šta će biti u 10:30. prati.”

Da li treba da se plati Platinum verzija softwara za dobivenu informaciju pre 10:30h?
malimx6
(KOCOBO)
26. februar 2014. u 19.21
Prerija, pretjerujes.

Vidicemo sutra šta će biti. Vrlo je moguće da će cijena krenuti na gore jer danas nije probio 4.5$ support. Ako sutra ujtru ne probije support i krene na gore, onda se isplati i preci u hnu. Treba sacekati da se vidi šta će biti sutra.

Jedna stvar mi nije jasna, ako ne ulazes na berzu, zašto stalno visis ovde? Kao sto si primjetio, niko ne sljivi ni tebe ni orisnog, bez obzira jel neko zaradjuje ili gubi.
Prerija
26. februar 2014. u 20.15
„Vidicemo sutra šta će biti. Vrlo je moguće da će cijena krenuti na gore jer danas nije probio 4.5$ support”
//////////////////
Šta preterujem? Pitam te jednostavno pitanje i ti NE ZNaš da odgovoris. Ako hoćeš da trgujes treba da znaš šta će da se desi U 10:30h da bi trgovao PRE 10:30 h a ne POSLE 10:30? Ali ti to ne znaš i nema software koji to može da ti kaže.

„Jedna stvar mi nije jasna, ako ne ulazes na berzu”
/////////////////////////////////
Odakle ti ta ideja da ja ne ulazem na berzu? Sve moje pare koje imam su na berzi. Svaki dan trgujem. doduse to neko drugi radi za mene.

„zašto stalno visis ovde?”
/////////////////////////////////
UCIM se na TUDJIM greškama. Zar nije to genijalno. :)

„Kao sto si primjetio, niko ne sljivi ni tebe ni orisnog, bez obzira jel neko zaradjuje ili gubi”
//////////////////////////////////////////
U sto sam se sada potresao :)
Šta pricas covece? Pogledaj post ispod gde covek je dosao pre 5 dana postavio par pitanja u vezi RESP u Kanadi i orisni i ja smo mu odgovorili. Covek se zahvalio i bio diplomatsko-kulturan kada da vam nije hteo u lice da kaže da nema nameru da zaj$bava sa individualnim akcija. Čitaj između redove Malime.
malimx6
(KOCOBO)
26. februar 2014. u 21.11
UCIM se na TUDJIM greškama. Zar nije to genijalno. :)

stvarno si genijalan, nema šta. Što ne zaposlis onu sa till debt do us part pa da ti određuje kako ćeš i pare da trosis.

a toliko si genijalan kad kažeš da treba da znam šta će da se desi u 10:30 prije toga. Pa 99% ljudi ne zna šta će da se desi koji trejduju. I ti si sada genijalan sto si to rekao.
Boze svasta
malimx6
(KOCOBO)
27. februar 2014. u 22.35
orisni, jel i dalje mislis da gas može da skoci gore?
orisni
(diskutant)
28. februar 2014. u 00.06
Kad je Orisni rekao da će gas ići gore ili dole? Orisni nema pojma gde će to ići, niti ga to zanima, niti je ulozio svoje par u to, niti to prati za svoje investiranje. Jedino eto prati radi diskusija.

Gde ti mislis da će HND.TO ići? Ako će ići nanize, prodaj sve odmah. Ako će ići navise, kupi još. Samo ne gledaj na kupovnu cenu. Jedino su ti bitne trenutna cena i ocekivana buduca cena.

Sve najbolje šta god odlucio.
Sljivoviski
(al\' sam blesav)
07. mart 2014. u 12.20
Do 5-9.aprila gas bi trebalo da padne na $3.5 - 4.00,sto duže ovo traje veca je verovatnoca da će vise pasti.Ovo je samo moje mišljenje a ja nisam profesionalac, sve zavisi od toga koliko će lagati na nedeljnim izvestajima o stanju rezervi (četvrtkom u 10:30), situacije u svetu (Krim)itd. Kupio malo HND.
Rudnici zlata bi trebali da idu dobro do kraja aprila, moguće %25-50. Ali ne svi. Kupio malo CGG ( cilj da dostigne oko $4)i TGZ (cilj oko $1.7). Naravno, od ponedeljka postavljam stop loss na oba, za svaki slučaj. TGZ kupio zbog ovog foruma, ajde bas da vidimo. Na radaru su mi još GCM,SMFi CRK.
Izbegavajte Horizon koliko je god moguće, uzece vam pare kada god mogu a dati samo ako bas moraju.
Pozdrav.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.