Diskusije : Berza

 Komentar
HND se dobro drzi (pao danas svega 7%)
Realista
(programer)
19. februar 2014. u 11.43
Ne znam šta se desava ovo sa HND? Obično pada 10% dnevno.

Danas je pao samo 6% do 7%.

Obecao sam da neću vise da ispravljam tudje greške, tako da nema vise saveta od mene.
malimx6
(KOCOBO)
19. februar 2014. u 22.56
Evo ti i ovde ovaj odgovor odozdo:

Ja recimo ne razumijem ko je tebi šta ovde skrivio pa si tako podigao nos odjednom? Jesam ti ja nešto skrivio?? Šta? sto nisam kupio dionice koje si ti govorio? Pa dobro, šta sada? ti se nasao uvredjen sto ja nisam kupio te dionice već sam usao u gas i to još PRIJE nego sto si se pojavio ovde. Da si kojim slučajem dosao ranije dok sam te prozivao ovde i tražio te, slika bi bila drugacija. Recimo, da si dosao 14og januara i da si si mi pomogao da analiziramo TGZ tada, sada bi bio 100% u plusu i to u roku od mjesec dana. Znaci los ti tajming bio :))
I šta sad...ti se nasao uvredjen?
nećeš vidis da dajes 'savjete'. Pa ne moras, nisi ti prinudjen da dajes nekome savjete, to je cisto do tebe. Eno kipe te moli da mu pomognes a ti mu otvoreno kažeš da nećeš da mu pomognes i okrivljujes covjeka da je MENE uvalio u hnd a nije. Evo ja otvoreno kažem da on nema ništa sa mnom i sa hnd.
Onda te pitam u vezi gasa zašto mislis da će gas još ići gore? Sutra u pola 10 izlazi izvjestaj za skladista i pitao sam te za tvoje mišljenje a ti samo 'moj softver kaže ovako, mali uradi tako'. Ja pokusavam da razumijem i da dobijem neke cinjenice od tebe ali to još nisam procitao. I onda kažeš da mi pomazes. Pa super, mogu ja da bacim mozak na pasu i da samo tebe kopiram i zaradicu, to mi je jasno, ali ja pokusavam DA NAUCIM nešto a ti se ljutis lol i onda mi kažeš da više ne pricam s tobom. Gdje to ima?
U principu, ako ćeš da se ljutis oko ničega ja tu ne mogu ništa uraditi. Tebi hvala za tvoje vrijeme i izvini ako sam te ja nešto lično uvredio i uznemirio i za to što sam ti navodno JA oduzeo 3 dana jer mi to stvarno nije bila namjera.
Pozdrav!!
orisni
(diskutant)
20. februar 2014. u 00.27
> mogu ja da bacim mozak na pasu i da samo tebe kopiram i zaradicu

Kakvo crno garantovano „zaradicu”?! Možeš da kopiras koga hoćeš i sanse su ti i dalje manje da zaradis vise od proseka. Pusti „softver” i takve stvari. Svako ima svojih par minuta sreće. Tako je i Karabaya svojevremeno imao sreću sa CUU.V.
Realista
(programer)
20. februar 2014. u 09.58
CUU je bio stock of the year pre 4 godine. To je zapalilo Karabaju.

Karabaja nema pojma kao ni ti o tehnickoj analaizi i zato nije znao kada da proda taj stok.
CUU je skocio sa 6 centi na 2.75$, ali našim ljudima su bile oci gladne ukljucujuci i Karabaju i zato su pogubile sve ulozene pare.

Orisni, hajde ti pogodi 10 puta zaraedom nešto.
Sanse su ti 1 na prema milion da pogodis nešto 10 puta zaredom.

Znaš valjda matematiku.

Zbog takvih kao sto su Orisni i donekle Malim koji me je izvredjao pre par dana da mi možemo i bez tebe, ja neću vise ništa da savetujem.

Samo da se pôhvalim da sam pogodio još 8 prognoza zaredom, ali to nisam postirao, jer uvek se nadje neko ovde ko će me zezati, a svakako me vecina neće ništa poslusati.
savetnik13
20. februar 2014. u 11.40
Realisto zanemari ove sto kukaju, pisi tipove. Uletio si u dobar streak, daj da se ogrebemo I mi ostali.
Realista
(programer)
20. februar 2014. u 13.49
OK, dacu tip tebi i kipetu.

Kupite sada PG.TO (premium gold), sada je oko 2.40$, software mi govori da ovaj stok ima potencijal da skoci 50% severno, znaci oko 3.60$, ali ne mojte me svaki dan zivkati, jer trebacu ovom stoku par meseci da skoci 50%.
orisni
(diskutant)
20. februar 2014. u 21.35
> Orisni, hajde ti pogodi 10 puta zaraedom nešto.

Orisni je jednom imao trinaesticu na sportskoj/fudbalskoj prognozi u SFRJ, doduse pre 20+ godina. :)

> Sanse su ti 1 na prema milion da pogodis nešto 10 puta zaredom.
> Znaš valjda matematiku.

Orisni zna dovoljno matematike da vidi kad neko lupeta gluposti! Odakle ti te sanse jedan u milion? Da li pricas o nečemu sto ima sanse 50:50 da se pogodi, neko bacanje novcica ili šta? Pa i za to su ti sanse jedan u hiljadu. Omasio si za tri reda velicine. Da ne pricamo o nečemu gde sanse nisu 50:50.

Šta si ti uopste pogadjao? Vi toliko pricate/lupetate ovde o pojedinacnim akcijama da je teško pratiti ko je kad šta rekao. Eto MalimX6 je pogodio da TGZ postoji.
Realista
(programer)
21. februar 2014. u 00.55
izvini Orisni da li si ti Siptar ili Srbin?

Ozbiljno te pitam?
malimx6
(KOCOBO)
21. februar 2014. u 17.16
Eto MalimX6 je pogodio da TGZ postoji.

orisni, ovo je opet tvoja neka igra sa probability a!?

realista, moram ti priznati da si me sad nasmijao LOL
orisni
(diskutant)
22. februar 2014. u 00.36
> izvini Orisni da li si ti Siptar ili Srbin?
Da. Po.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.