Diskusije : Politika

 Komentar
Саучешће граџани свијета..
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. maj 2024. u 16.11
...а можда неком заосталом што нумије сајенса буде и драго(тај сам, признајем). Особиту сућут упућујем Данцима, елити са српских простора, поштоваоцима и следбеницима прегалаштва Гејтса, Фаучија и осталих доброчинитеља.
Клаус Шваб се повлачи...
Није нас још физички напустио, каће не зна се, али одлази. Крњи се кула Новог Свјетског Поретка...

CEKAC
21. maj 2024. u 16.20
geri

i egipatske piramide se krnje, ali još uvijek postoje. Ne bih se zacudio kada bi i tvoje zelje bile tako dugovjecne...
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. maj 2024. u 16.27
А Самирамидини вртови нестали...иначе не контам поруку. Претпостављам да је нешто умно, али већ рекох да сам ја она друга група
ofarbaniboy
(varim)
21. maj 2024. u 17.13
Nemoj to Geri,optuzicete danac da si na strani obrezanih,zachudio se sto sam otvorio temu o pogibijj iranskog predsednika...ja bih otvorio i da pogine danski...al taj moz da nagraishe samo od koznog metka...
bezdomni
(maestro)
21. maj 2024. u 17.57
Cuj Mujice ofarbanog.
al taj moz da nagraishe samo od koznog metka.
Lele ko o cemu ofarbani pesko o njemu.
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. maj 2024. u 18.03
Запањујуће је колико је жаба искувана и колико је низак ниво способности људи да размишљају критички, чак и да нису тотално морално посрнули! Толики зомбизам и тупост около, препуштеност „судбини”, чему ли.
Па виде ли људи у коме моменту живимо посљедњих пар година? Па да ли још увијек морамо људима цртати сврху кинеских шишмиша? Наметање воље свјетске „здравствене” организације изнад свих устава свих држава? Доношење закона о свему и свачему од стране свјетког економскохг форума?
Колики је ниво личног непоштовања код људи, колико пристају да буду ништа или слинаста материја за обликовања зомбираних климоглава на све?

bezdomni
(maestro)
21. maj 2024. u 18.41
Ovaj svet bi otisao u 4 lepe pm odavno da nije ovih slobodno mislecih
ala geri & company.
To bi bila svetska katastrofa da su svi poslusali savete te uzasne svetske zdravstvene organizacije pa se gotovo 100 postotno 3 puta ili nedao Bog i vise puta vakcinisali kao oni glupi Danci.
Pomrli bi garant svi onako kolektivno ki dinosauri nekada.
Ali srećom dade Bog ove slobodnoumne pa fino prenese poruku koje je to zlo pa se narod Srbije i BiH nije dao vakcinisati i tako slobodoumni spasise ljude.
Jes ali obratno.
Države gde se veliki broj populacije vakcinisao je imao daleko manji broj zrtava korone od država tipa Srbija koja je zbog ovih slobodnoumnih delila vakcine gratis susednim državama da ne propadnu jer si njeni
gradjani slusali ove slobodnoumne kao Geri.
Pogledati zvanicne statisticke podatke koliko se gde umiralo tih godina..
Ovo isto vredi i za mere zastite.
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. maj 2024. u 18.55
Мој бездомни, то што ниси Богу хвала, умро и што нису помрли остали пратиоци Шваба и екипе не значи да си још жив. Умрла ти је воља...и теби и другима попут тебе. Превише си ти плитак да схватиш и превише мали да признаш снагу „Гарија” и других поносних људи.
CEKAC
21. maj 2024. u 19.04
geri

Ja pišem poput Nostradamusa. Da svatko razumije i nitko. Pa šta opali.
Ti ode u vrtlare. Bolje bi bilo kao zidar Babilonske kule. Možda je otuda porijeklo srpskog jezika. Znaš onoCrnotravci, strucnjaci za fabricke dimnjake. Možda su i oni kradili predmetnu kulu, pa govore nekim polusrpsl[kim jeziko,.

Inače nema ništa od umnosti. Nitko uman ne svraca u obu kafanu...
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. maj 2024. u 20.02
Чекач,
неријетко ме твоји постоји сјете неких људи и догађаја од прије 40 и више година. Ти знаш када је уведено да сваки запослени у СФРЈ мора имати диплому основне школе. Људи пред пензију морали полагати да би добили папир.
Има ту толико анегдота, а ова на коју ме ти подсјећаш иде овако. Полагала бака Дара географију и одлично се спремила, учила данима уз помоћ унука и свашта научила. Извукла питање о привреди Бразила, па ће бака комисији:„ Ја ћу ви причати о АмериКи, а ви узмите шта ви ваља.”
TehnicarPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Tehnicar
(Tehnicar)
21. maj 2024. u 22.12
Ja mislim, kad bi sproveli glasanje na SC, K.Swab bi osvojio drugo mjesto, poslije Ace kosovA.
CEKAC
22. maj 2024. u 00.18
geri

Bas mi je drago da ti služim kao ogledni primjerak. Nema veze u kom obliku. I negativna reklama je reklama.
Nekako uvijek ispadnem negativac. Trudim se da to ne budem, a sudbina sprovodi svoje. Evo dogurah do maksimuma. Zvrljam u SC i primjecujem da sam zapazen, Minusiraju me i kad ništa ne kazm.

Poslovica kaže ' ako si s pusacima smrgjeti ćeš od sdima iako ne pusis„.
Nekada smo si dovikivali ”s kim su takav si„...

Laku noc geri...”
bezdomni
(maestro)
22. maj 2024. u 01.31
Превише си ти плитак да схватиш и превише мали да признаш снагу „Гарија” и других поносних људи.

Djes ba genije ponosni,izvini nisam te prepoznao.
Hahahahaha
ofarbaniboy
(varim)
22. maj 2024. u 03.16
Necija jajca su ti zaklonila vidik...
geriatrikus
(zvakac karamela)
22. maj 2024. u 06.25
Ма шта се извињавам, бездомни. Па већ смо рекли да ти није дато да то схватиш. Али си ти зато послушан;они оком, ти скоком, они кажу скачи, ти питаш са ког солитера...и боли те дупенце, фино ти.
Ово моје скупо! Кошта. Јеби га...
geriatrikus
(zvakac karamela)
22. maj 2024. u 06.44
Чекач, зашто негативно и зашто негативац. Ја мислим да си ти као неки мајстор који прави ламелу за квачило, „препакива” пакне, савјетује да се штелује карбуратор због боље потрошње...огромна су то знања, али балавурдија ништа не конта. Или да те упоредим са неимаром Хајрудином који се нашао у кабинету Бранка Жежеља док планирају какве ћуприје преко Дунава.
Нема те гузице да се у ћуприје разумије боље од Хајрудина. Али му бетони, још преднапрегнути нису нешто на што би трошио вријеме. А Бранко опет не би умио ни три рипе турит једну на другу, а да не падну. Али нико више нити клеше нити уклапа камење.
bezdomni
(maestro)
22. maj 2024. u 06.56
Nadam se da se ofarbani dobro namazao sa vazeljin prije ovoga uvlacenja inače će genije ponosni da razvaljenog supka ostane.
CEKAC
22. maj 2024. u 07.59
geri

Ne znam koristis li ciljnik, ali pogodi u srdu. Malo si pretjerao s hvalom, jer ja nisam Hajrudinu ni do koljena. Još uvijek se mucim s brvnima pa mi se za prenapregnuti beton. Uostalom ni Mehmed nije gradio cupriju na Drini s prenapregnutim.
Ove prenapregnute i još kojekakve druge ostavljam Kinezima, našim prijateljima do kosti. Nemaju oni Drinu, pa zaprasise do Makoa.
Malo razmišljam o tebi. Jako me podsjecas na zvonara Sumu. Ne onog u NotrDamu. Ovaj je klepetao u veoma malom dometu. Vidio je kod svakog slamku...
e_da
(oʞɐdoɐu)
22. maj 2024. u 20.59
Mamma Mia!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.