Diskusije : Politika

 Komentar
Pavic odgovara na optuzbe za Srebrenicu
Tehnicar
(Tehnicar)
20. maj 2024. u 20.24
Izdvojio bih ovaj video, nije loše da se poslusa ko i kako se brani od optuzbi za genocid:

https://www.youtube.com/watch?v=QirNhAvvPHk
e_da
(oʞɐdoɐu)
20. maj 2024. u 22.50
Sve je istina. Udarili su na gromadu, Dr. Nestorovića, kao kad krenu biciklom na Rusiju! Dr. Nestoroviću! narod veruje. Nije političar nego dokazani inteletkualac, doktor nauka koji je mnoge živote spasao.
dulebg
(posmatrach)
21. maj 2024. u 03.48
Несторовић је нестао из медија, као да је у земљу пропао. Не трпе га ни власт ни „опозиција”. Ови прозападни очима не могу да га виде.
CEKAC
21. maj 2024. u 10.22
dule

kratko, jasno i istinito...
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. maj 2024. u 13.07
Честити људи памте! Памте и добро и лоше. Учињено му добро честит човјек никада не заборавља. Не заборавља ни зло, учи из њега и настоји га потиснути.
Није свим Србима било исто посљедњих 30так година. Нису се сви ни једнако односили према догађајима око њих. А нису ни исти карактери. И жита, нажалост у мањини и кукоља у забрињавајуће великој већини ту има.
Када су Срби, опет морам рећи они са меморијом и поштењем у питању, постоје ДВА имена које им НИКО не може „опањкати”.
Једно је име покојног доктора Миодрага Лазића, а друго доктора Бранимира Несторовића, који су били кадри стићи и утећи и на страшном мјесту постојати.
А улога др. Несторовића у лијечењу дјеце, образовању кадрова, шта тек рећи о спашавању свијести огромног броја погубљених људи у доба пландемије, је толика да ово кевтање иза ограде је ништа друго до кевтање.
Он је своју честитост и сврху постојања на овом свијету већ одавно потврдио, утемељио, једино ми је жао што је дозволио да се нађе у овој баруштини... мада опет, сјетите се како изгледа цвијет лотоса у некој баруштини.
CEKAC
21. maj 2024. u 16.23
geri

covjek je kvaran, a uponati ćeš ga kada s njim zajedno pojedes vrecu soli...
dr-mors
22. maj 2024. u 15.10
nestorovic je vucicev majmun, za dizanje dreke kada mu zatreba.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.