Diskusije : Politika

 Komentar
Dr. Slobodan Komazec
Milles_Broker
13. april 2024. u 17.39
Gost naše nove emisije bio je legendarni ekonomista Slobodan Komazec.
Preporučujemo vam da pogledate ceo novi intervju o globalnom ekonomskom kolapsu.

https://www.youtube.com/watch?v=YdDaCpmQLIE
Milles_Broker
13. april 2024. u 19.29
Moral su nam unistili
Porodicu su nam rasturili
Okrenuli su coveka protiv coveka
Poljoprivredu su nam unistili
Privredu su nam unistili...

Ovo su samo neke od istina koje je u ovom videu izneo gospodin Komazec.

PC. Preporucujem svakom srpskom rodoljubu da pogleda ovaj video od početka do kraja.
Milles_Broker
13. april 2024. u 21.09
Gost naše nove emisije bio je poznati ekonomista Miroslav Paravinja.
Preporučujemo vam da pogledate ceo novi intervju o panici i izlaznoj strategiji režima.

Autor i voditelj Vuk Rosandić

Kad su dosli na vlast nisu imali leba da jedu,

Danas su milioneri i milijarderi Kaže Miroslav .

https://www.youtube.com/watch?v=2nvMs5Ci8aA
Branko-123
14. april 2024. u 03.53
Komazec kaže da mi nemamo u privredi domaće investicije. Šta su to domaće investicije. Da li su to državne investicije. Da li država treba da stvara državna privredna preduzeća koje će država održavati novcem gradjana Srbije kao što je bio na primer Rudnap, Jugoeksport, Kluz, Investimport,Galenika, Geneks...Da to budu državna preduzeća, da ih država u potpunosti finansira kao što ih je finansirala dok nisu potpuno propala jer su bili u totalnom minusu i ogromnim dugovima koje je plaćala država tj.svi gradjani a zaposleni onako da tu rade opusteno, polako, velike plate, putovanja po svetu...Toga više ne može biti, sve je to prestalo padom Berlinskog zida. To je jedan drugi privredni sistem koji je održavala država uzimajući ogromne milijarderske kredite koje mi i danas otplaćujemo.
vacuum
14. april 2024. u 04.21
Бранко, домаће инвестиције се праве тако што држава ствара УСЛОВЕ да домаћи људи, улажу ту, да приватници раде у фер и колико толико поштеном систему и имају исте услове као страни страни инвеститори.

Да држава ради на томе да се заустави „одлив мозгова” и ради на томе да се ствара здрава конкуренција за домаћег привредника а не да онај већи једе мањег зато што плати каквом локалном баџи.

Не мора одмах на то да држава прави фабрике, оре земљу или запошљава грађевинаре, нека не доводи Кинезе да запошљавају исте те грађевинаре него плати нашем грађевинском предузећу да направи мост или шта већ.
Tehnicar
(Tehnicar)
15. april 2024. u 10.45
Da li država treba da stvara državna privredna preduzeća koje će država održavati novcem gradjana Srbije kao što je bio na primer Rudnap, Jugoeksport, Kluz, Investimport,Galenika, Geneks..

________________________________________________________________________
Nije država, nego njena odnarođena, nesposobna, nedemokratska i kolonijalna vlast, pocev od dzindzica, tadica, a ovog nepomenika da ne spominjem.

Likvidirati jedan strateski prehrambeni kombinat kao PKB (i prodati arapima budzasto sve sa stotinama hektara najplodniie zemlje u BG), koji je snabdjevao Srbiju i okolne zemlje kvalitetnom hranom, to može samo zesci neprijatelj svoje domovine. Pa recimo, jedan takodjer strateski kombinat IMT, samo je trebalo modernizovati postojecu proizvodnju, otkup traktora je bio zagarantovan i izvan Srbije, Prodase i ovu jedinu preostalu komercijalnu banku, da bi se unistilo i ono malo financiskog servica domaće privrede, bagra neopjevana.

Izgleda ni Aerodrum Tesla, koji bi trebao da je zlatna koka nosilja svake države, ova vlast nije u stanju da održava i izgradjuje, iako se hvale srpskim ekonomskim tigrom.

Evo, svjedoci smo ocigledno, smišljenog unistavanja EPS-a vucicevim kadrovima, da bi nam sada elektroprivredu vodili norveski experti (ukjlucujuci i kurtijevu ženu), kao tranzicije ka prodaju stranim investitorima, poput makrona.

Ni zlato i srebro, koje smo uspjesno expoloatisali još od vremena prije tite, ni to ne znamo, prepustili mocnim i bogatim prijateljima kinezima da se malo bogate na nas racun i bijedu.

Jes vala, dosla neka nova vremana, pa mi zaboravili šta smo radili i gradili, ne znamo vise ni krave uzgajati, ni sijati oranice, uzgajati krompir . . . Sve ćemo uvoziti od prijatelja, koju mogu i znaju.

Nego, uzmemo skupe kredite, pa trpaj u djepove stranim investitorima, koji ne placaju ni porez ni struju.

E, tako može svaka budala, ali ne i dovjeka. Sve će doći na naplatu.
Tehnicar
(Tehnicar)
16. april 2024. u 09.07
Uzelo vremena pa odlusah sve od S.Komazec-a. Nema razloga da mu se ne vjeruje. Ovo bi trebao poslusati svaki vucicev Srbin, pa da se malo pocese po glavi.

Gore je nego sto sam mislio. Ovakvo sarlatansko ekonomsko unistavanje, ne bi ni najveci neprijatelj Srbije radio.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.