Diskusije : Politika

 Komentar
Ide se dalje-nastavak
sipak4
(student)
20. mart 2024. u 18.17
Beloruski hokejaš Konstantin Kolcov iznenada je preminuo u 43. godini dok je pratio svoju devojku, slavnu teniserku Arinu Sabalenku, tokom turnira u Majamiju.

Vest je potvrdio hokejaški klub Salavat Julajev, dok su se sada pojavile nezvanične informacije i o uzroku smrti poznatog beloruskog sportiste.

Kako pišu beloruski mediji, u pitanju je [{tromboembolija pluća}]. Preciznije, jedan „{krvni ugrušak}” se odvojio i putovao kroz krvotok, napravivši štetu organima
intrigue
20. mart 2024. u 22.18
Konstantin Kolcov izvršio je samoubistvo u 42. godini, preneli su beloruski mediji.

Skočio je sa balkona hotela u Majamiju, baš tamo gde će Arina Sabalenka ipak igrati na turniru.

https://sportal.blic.rs/tenis/oglasila-se-arina-sabalenka-prvi-put-posle-smrti-decka/2024032021303264723
Аа ааа , па сад је мени јасно ...
Јавили му да су му открили тромб у плућима и он одлучио да се самоубије...
Што да чека да га убије тромб кад може сам ?

:))))

intrigue
20. mart 2024. u 22.19
Е мој Шиптар са бројем 4 на белој капици .
:))

Zorrko
20. mart 2024. u 23.11
И тако пар милиона и задње 2-3 године. Након што се необјашњиво сруше по теренима, сад су почели и скакати са терасе, пар сати након што умру од угрушка. Или се утопе у кади.

Баш као што су масовно умирали 2020, кад наврше 85 година и и имају канцер и дијабетес.

Али наравно, сва срећа да је ту била спасоносна вакцина, а која штити од прехладе, а коју гарант добијеш након те спасоносне вакцине. Укључујући тетку интригу.

А то што се млади руше на спортским теренима, нема везе. Ко им је крив што су превише тренирали. Или премало.
Или се купали у кади.

Или се медијски самоубили с леђа пар сати након што су умрли од угрушка.
D-Man
(Analyst)
21. mart 2024. u 10.07
''И тако пар милиона и задње 2-3 године.''

Опа, бато, сад смо већ скочили на пар милиона у задње 2, 3 године! Да ли си ти, човече, нормалан?
sipak4
(student)
21. mart 2024. u 10.54
Ako su lagali meni, ja lažem vas... prosto...

Jocko4Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
21. mart 2024. u 15.30
D-Man,

У наредних пар дана он ће да напише да је за 2-3 године због вакцина умрло 5 милиона спортиста и око 100 милиона трудница, које нису могле да затрудне због вакцина.
Зато сам рекао да су антиваксери исти као „мајке Сребренице” и пропаганда „међународне заједнице”, кад упорно већ годинама пабирче, да би некако навукли број страдалих муслимана у Сребреници на 8000. А не схватају да ни тај број не може да буде доказ да је било геноцида.
Zorrko
21. mart 2024. u 18.55
Ааааа, јоцко зна шта ћу ја да напишему будућности, али не зна да је управо он писао о стотинама милиона умрлих од смртоносне пандемије .

А која, према службеним подацима нпр. из швицарске, никад није ни постојала (то је тема изнад иве)
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
21. mart 2024. u 22.01
>'Ааааа, јоцко зна шта ћу ја да напишему будућности, али не зна да је управо он писао о стотинама милиона умрлих од смртоносне пандемије.'
- - -

Наравно да знам, јер је твоје лагање и лудило прогресивно.

Ааааа, НИКАД нисам писао 'о стптинама милиона умрлих од смртоносне пандемије'.

Ааааа, сад су службени извештаји прихватљиви ?

Ааааа, у Швииицарској је због обиЋне пре'ладе до сада било:

4 451 785 случајева,
14 452 умрлих.

Аааа, они који су умрли били све неки асимптоматски случајеви, који се лече пилећом јухицом.

Аааа, колико је у Швииицарској умрло због вакцине ?

П.С. Који ти је четврти, претпоследњи ник ?
abvgd
(Morski)
21. mart 2024. u 23.14
Овде, видим, фармација има неколико верних поштовалаца који увек скачу у одбрану честитих фармаколога. Сви као један, штите званичну, нормалну истину од оваквих нападача као Зоррко. Оно, треба заиста имати добре воље да би данима, месецима и годинама исмејавао некога, ама баш сваки пут кад нешто напише против фармације, против паникдемије итд. Ама баш сваки пут. Ревносно. Предано. Свака част!
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
21. mart 2024. u 23.18
Zorrko,

Твоје лагање и лудило је прогресивно.
НИКАД нисам писао 'о стотинама милиона умрлих од смртоносне пандемије', што сам доказао бар 3 пута и провалио те да лажеш.
Последња два пута сам од Пјера добио по флашу вина, јер је био арбитар и уверио се да си лагао. Зато сам рекао да је
Можемо и четврти пут, али прво да цитираш ту моју прву и другу прогнозу у целости. Ако то не урадиш, цитираћу их ја, да би остали видели да лажеш.

Ти не знаш шта значи асимптоматски случај, вероватно зато што си 'платио струку' 6000 марака.

Што се тиче низа никова, откриј ми тајну - како си успео да региструјеш трећи и четврти ник ? Није фер да је теби дозвољено, а мени не.

Штета што ник Данка Дубајић није мој.
То је вероватно био ник који је користио (б***), познат по томе што се сваког, или сваког другог месеца јављао под новим псеудонимом и често мењао стил у писању коментара.
Ако те то на неки начин теши, замишљај и даље да ти дајем минусе коришћењем бројних никова, јер често добијаш по девет, десет, једанаест минуса.
Стварно чудно, ко би други осим Јоцка могао да ти даје толико минуса због опичених постова ?

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
21. mart 2024. u 23.37
abvgd,

Промашио си фундаменТАлно.
Прво објасни која је сврха манијакално учесталог понављања тема о Ковиду и вакцинама ?
Не ради се о одбрани фармације, него о супротстављању екстремној разулареној антиваксерској кампањи. Што се мене тиче, супротставио бих се и екстремном ваксеризму, јер свако треба да има право на слободан избор.
А „здравомислећи” антиваксери, самозвани борци за личне слободе, фашистички нетолерантно нападају сваког ко их не подржава. Неки то раде потуљено, фол 'на фињака', а неки отворено острашћено и агресивно.
CEKAC
22. mart 2024. u 09.39
Zore, Zore

Ti imaš istinu, a oni moc, novac i vlast...
anonima
(Stranac)
22. mart 2024. u 09.40
Uhvatilo me u ledjima jutros dok sam vadio sok iz frižidera. Bojim se da nije od vakcine. U svakom slučaju, dok me ne popusti ja na balkon ne izlazim.

@nonima
CEKAC
22. mart 2024. u 10.10
Možda od pozutjelog izvoda iz maticne knjige rođenih...
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
22. mart 2024. u 11.36
anonima,

После вакцина мени расту нокти - морам да их сечем једном недељно.
CEKAC
22. mart 2024. u 12.46
Jocko

Za sve tvoje tvrdnje o apsolutnoj korisnosti vakcina protiv korone i bez ikakvih stetnih nuspojava vjerojatno posjedujes neoborive dokaze?

Koliko doseze moje laicko saznanje svaki lijek ima i većih ili manjih stetnih nuspojava, pa time i vakcina, mada preventiva, ipak je lijek i morala bi sadržavati nešto sto bi se moglo svrstati u stetne nuspojave.

Cinjenica je da te nuspojave ne djeluju linearno na sve ljude. Netko ih uopce ne osjeti, dok drugi od njih umire.

Ima dosta strucnjaka na obe stran, jedni koji tvrde da postoje neke stetne nuspojave, drugi da su bez ikakvih stenih nuspojava.

Vidljivo je da si se ti bezrezervno opredijelio za stranu koja istice samo korisnost i s prilično ironije pišes o onoj drugoj strani.

Mi smo po ovom pitanju već razmijenili mišljenja i ja nekako htio ili ne, pomalo pstajem sve sigurniji da vakcina nije ostvarila svoju svrhu...

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
22. mart 2024. u 17.21
СЕКАС,

>'Za sve tvoje tvrdnje o apsolutnoj korisnosti vakcina protiv korone i bez ikakvih stetnih nuspojava vjerojatno posjedujes neoborive dokaze?'
- - -

Где то тврдим да су вакцине против Ковида апсолутно корисне ?

Зна се да сваки лек, препарат и сл. може да изазове и нежељене ефекте, али се зна да се користи зато што су такве последице ретке и дају се упозорења за посебне групе.
Исти је случај и са овим вакцинама.
У неким претходним коментарима, управо на основу линка који ссте овде поставили ти и још један дискутант (нећу да му помињем име), приложио сам цео текст те вести и узгред израчунао заступљеност те нове болести, установљене на 99 милиона вакцинисаних у неколико земаља.
Верујем да си прочитао ту вест и да знаш колико је мали, одн. на којој децимали је тај број.
Из мојих коментара једино можеш да закључиш да се супротстављам пренадувавању нежељених и опасних последица Ковид вакцина.

Уколико у некој торби има 1000 куглица, међу којима је, рецимо, 30 црне боје и ако неко отвори торбу и из ње намерно вади и показује само те црне, код публике се ствара утисак да у торби има много црних куглица.

Иначе, горњи пост је била обична шала, а могао сам да кажем и да ми је израсла трећа нога.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
22. mart 2024. u 17.40
СЕКАС,

>'Vidljivo je da si se ti bezrezervno opredijelio za stranu koja istice samo korisnost i s prilično ironije pišes o onoj drugoj strani.'
- - -

Видљиво је једино да сам се безрезервно определио против манијакалног и екстремног антиваксеризма, као што сам пре појаве овог вируса био против непотребне кампање и притисака да се сви вакцинишу против грипа.

Моји коментари, у којима наводим службене податке, а примери из круга мојих пријатеља и родбине, говоре да НИКО од њих није имао неке озбиљне последице, нити сам их имао ја.
Не знам како на основу тога може да се закључи да истичем само корист !?

После 3 године беспризорног манијачког ругања и увреда које сам доживео и које ми се и сада упућују, теби је чудно да сам био принуђен да узвратим на сличан начин.
CEKAC
22. mart 2024. u 19.00
Jocko

Iz bogatog vlastitog iskustva ne vjerujem zvanicnim podacima. Naročito u slučajevima kada negiraju ocigledne cinjenice. Sve ono sto izaziva i tracak sumnje, treba provjeriti u detalje.

Eto ja smatram da za vlastiti narod ne bi smjela postojati državna tajna.
S tom tzv. tajnom se manipulira i u nsjvecem broju slučajeva nema razloga to oglasavati tajnom. Vjeruj mi da ovo pišem iz licnog iskustva.

Naročito one poluistine što se oglasavaju u medijima...
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
22. mart 2024. u 23.05
СЕКАС,

Да ли оно што објављују антиваксери треба да прихватамо здраво за готово, без провере, а унапред проглашавају да је лаж оно што изјављују чак и лекари који непосредно негују оболеле од Ковида ?

Да ли си у својим размишљањима полазио претежно на основу свог искуства, одн. да ли си узео у обзир и искуства других ?

Да ли би посумњао у истинитост изјаве једног дискутанта, који је у свом коментару рекао да је 10 (десет) његових пријатеља умрло због вакцине ?

Да ли би ти било сумњиве приче:
- да се на месту убода јављају магнетни ефекти;
- да у Фајзеровој вакцини има 98% графен оксида;
- да се Ковид преноси штапићима за тестирање;
- да су руски хирурзи обдукцијом установили да Ковид изазива бактерија (а не вирус) и да се иста прича понавља после пар месеци у вези са Италијом, а после још пар месеци у вези са Сингапуром, а касније престали да објављују ту лаж;
- да су сви антиваксери беспоговорно прихватили и користе термине 'пландемија', 'фартчекери', 'брњице' (позната изјава Сулејмана Угљанина, коме не сметају хиџаб, зар и фереџа);
- да хируршка маска не смањује пролаз молекула вируса, а смањује проток ваздуха (као да су молекули ваздуха крупнији од молекула вируса);
- да су негатори Ковида прво тврдили да вирус САРС2 не постоји, па да постоји, али није опасан, (М.А.: „али да се разумемо, овај вирус није шала, чувајте се људи”);
- да професор медицине Н.К. тврди да вирус САРС2 не постоји, али се свуда појављује и маше рукама у белим рукавицама (јер се вирус преноси не само удисањем, него и рукама);
- да су антиваксери од првих најава, да ће по убрзаном поступку, ускоро бити спремне вакцине, одмах почели да причају какве ће све последице да буду - одмах су знали све о чему може да се закључује након обимних праћења и анализа тек десет и више година од почетка вакцинисања и на огромном броју случајева;
- да су антиваксери упорно тврдили да је лаж да Ковид може да изазове миокардитис, а прихватили и стално наглашавају да вакцине изазивају миокардитис;
- да је спајк протеин из вакцине (у којој је хендикепирани вирус) опасан за организам, па чак и за околину вакцинисане особе (!?), а да спајк протеин из мноштва молекула вируса (код оболелог) није опасан за организам;
- да вакцина не спречава заразу (што је и званично саопштено) и да не иницира имунитет (што није лако доказати), а истовремено не орихватају чињеницу ни да обољевањем природно стечени имунитет не траје дуго и да је било много случајева да су неки боловали други, па и трећи пут;
- да не постоји продужени Ковид, као да се не зна да се слично продужење болести јавља и код неких типова грипа (значи, продужени грип може да постоји, а продужени Ковид не;
- да је Ковид респираторна болест и не може да утиче на остале органе у организму (што је бесмислица, јер је и ТБЦ респираторна болест, која може да се прошири на друге органе), а истовремено хендикепирани вирус у вакцини може да се преноси на остале органе;
- да антиваксери себе проглашавају 'слободномислећим'и 'здавомислећим', борцима за слободу појединца, противницима тоталитаризма, фашизма (и слично, по узору на етикетирање из америчке пропаганде), а истовремено непрекидно показују, искључивост, агресивност и спремност да физички нападају оне који се са њима не слажу, прете да ће бацити бомбу, итд.
...

После свих тих глупости, небулоза и лажи, негатори Ковида и антиваксери су изгубили кредибилитет.

Као што сам више пута поновио, треба допустити људима да сами процене који им је ризик мањи (Ex duobus malus, minimum eligendus est).

Слично важи и за вести о Ковиду и вакцинама - треба прихватити изјаве оних који су од почетка мање лагали или нису лагали и отворено говорили да изучавају овај вирус 'у ходу', а одбацити изјаве и „анализе” оних који су ширили очигледне лажи, ширили страх и панику.
CEKAC
23. mart 2024. u 05.54
Jocko

Čini mi se da se nismo posve razumjeli. Ne osporavam ja to što navodis. Svakakvih gluposti pisal0 se o tim vakcinama. U početku prizvodjaci ti istih vakcuna osporavali su valjanost drugih proizvodjaca. Zatim su poceli isticati učinkovitost svojih vqkcina u procentima. se virusi zadržavaju na pojedinim predmetima, pa koliko se daleko virusi sire uslijed kasljanja, a radilo se o novom nepoznatom virusu.
Ja sam laktom pritiskao dugme u liftu, dok konacno nisam shvatio da je tu vise igre nego opasnost.
Ne osporavam cinjenicu da su ljudi zaista oboljevali. A lijecenje je bilo prava nakarada. Izuzev mudrih izraza lica doktora sve je bilo tragikomedija.
Iskreno ne čitam niti napade niti osporavanje tih napada. Imam problema s vidom pa neću oci da optrrecujem. Procitam novinske nasl9ve, pa ako mi se nešto čini zanimljivim, čitam dok ne saznam osnovne cinjenice. Danasnji novinari smatraju da su od boga pozvani da stvaraju javno mnenje. Procitas clanak i ne znaš što se ustvari dogodilo.
Cijenim Zorkovu upornost. Ne iznosi on svoje mišljenje, nego parafrazira mišljenja strucnjaka. Koliko u tome ima istine ne znam. Jedino prihvacam, s obzirom sto sam već gore nave, da tom problemu treba posvdtiti daleko veću paznju i utvrditi istinu;;;

geriatrikus
(zvakac karamela)
23. mart 2024. u 10.48
„...pa koliko se daleko virusi sire uslijed kasljanja, a radilo se o novom nepoznatom virusu.
Ja sam laktom pritiskao dugme u liftu, dok konacno nisam shvatio da je tu vise igre nego opasnost.”
‐---------
Од појединца се ништа више од овога не тражи. Способност да мало размисли СВОЈОМ главом. Браво Чекач, у овоме је и била суштина.
Ја сигурно нећу, а то сам и раније рекао, након ове Ковид епизоде, ући у било какву озбиљнију расправу, нити ћу тражити мишљење особе која је свој спас током пландемије нашла у вакцини. Овдје не подразумијевам вакцинисане под принудом, мада ми ни они нису неки Синђелићи, али за добровољце дефинитивно сматрам да су ограничени.
Zorrko
28. mart 2024. u 11.46
test
Zorrko
18. april 2024. u 21.05
Andrew Bridgen MP
@ABridgen
speaking in UK Parliament #vaccineharms #mRNA

govoreći u britanskom parlamentu #vaccineharms #mRNA
„Svjedoci smo najvećeg medicinskog skandala u ovoj zemlji, u živom sjećanju, a možda i ikada! Višak smrtnih slučajeva 2022. i 2023. je taj skandal. Njegovi su uzroci složeni, ali novi i neprovjereni medicinski tretman opisan kao vakcina protiv COVID-a je veliki dio problema.

Prozvan sam antivaxxerom kao da sam odbacio te vakcine na temelju neke ideologije.

Želim jasno i nedvosmisleno reći da sam dvostruko vakcinisan i oštećen vakcinom.”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.