Diskusije : Politika

 Komentar
Kod zgrada Vlade i MSP ne može hotel
Istoricar67
20. mart 2024. u 16.01
Stvarno sam iznenađen da se planira preko puta zgrade Vlade Srbije i preko puta zgrade Ministarstva spoljnih poslova da se izgradi hotel. Ne mogu da zamislim tako nešto. Tu treba da se izgrade zgrade u kojoj će biti smeštena državna administracija a po arhitekturi da budu slične zgradama Vlade, Ministarstva spoljnih poslova i zgradi starnog Generalstaba koja ima naziv Kamena palata.

Zidanje na tom mestu hotela je totalno neprimereno. Na šta to liči da se pored takvih zgrada gde su smeštenu dražavne sluzbe grade hoteli.
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
20. mart 2024. u 16.15
Ne znam za te projekte,...ali...

...osim ako naši možda ne ugrade u zidove i strukturu tih hotela sredstva za nadgledanje i prisluskivanje, pa da te „neke” ne nameče „mečki na rupu”?

Šta misliš?!,...otvaraju li se ta vrsta možda u oba smjera, ili si ti pametniji i stručniji od ljudi koji hljeb od te struke jedu?!
ofarbaniboy
(varim)
20. mart 2024. u 16.39
Ajde bre Istoricar pa ti bi cimao spijune i raznorazni basibozuk da se muchi i bazga po Beogradu kad može da bude na izvoru desavanja😎
CEKAC
21. mart 2024. u 13.05
Bombardiranu zgradu bivšeg Državnog sekretarijata za naodnu obranu treba ostaviti kao spomenik bombardiranja. Pa kada nam se neki natovac nasmijesi, odmah prstom treba pokazati na zgradu...
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
22. mart 2024. u 11.33
vantika,

А да шпијунима и сличним страним обавештајцима омогућимо смештај у згради владе Србије, па да их још боље држимо на оку ?
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
22. mart 2024. u 11.48
„Bombardiranu zgradu bivšeg Državnog sekretarijata za narodnu obranu treba ostaviti kao spomenik bombardiranja. Pa kada nam se neki natovac nasmijesi, odmah prstom treba pokazati na zgradu... ”

Neke stvari nisu na prodaju. A naročito ne da se daju prakticno dzabe.
Renoviranje sa ocuvanjem obiljezja/spomenika uz odgovarajucu nadoknadu.
Vlast treba pitati za ideju da se prostor Cele kule ponudi Erdoganu da napravi hotel. ;)
vantika
22. mart 2024. u 17.37
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
22. mart 2024. u 11.33
vantika,

А да шпијунима и сличним страним обавештајцима омогућимо смештај у згради владе Србије, па да их још боље држимо на оку ?
-----------------

Koji vi da omogućite?
Iz Kanade?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.