Diskusije : Politika

 Komentar
Генетика муслимана у Босни, Хрвата и Срба су иста
BeliVuk
29. februar 2024. u 05.28
A 2012 study published by the Skopje Forensics Medicine Institute, titled „Serbs, Croats 'Have Most Similar DNA' in Region,” found that among the populations studied in the Balkans, Serbs and Croats exhibited the closest genetic similarity to Bosniaks.

Dr. Jakovski pointed out that the research represented a very useful scientific project and had nothing to do with daily politics in a region where ethnicity has often been a reason for conflict.
https://balkaninsight.com/2012/01/23/serbs-croats-have-most-similar-dna/
Western Balkan populations are genetically very similar to each other
dulebg
(posmatrach)
29. februar 2024. u 05.34
Ја мислим да су се Муслимани повлачили - од Словачке, преко Мађарске и Србије - у Босну и Санџак, тако да верујем да међу њима има мађарских и словачких гена. Чак бих рекао да су нешто чешће плави и плавооки - на шта се пале њихова саудијска браћа.
Hobo
(Pacifing by force)
29. februar 2024. u 06.15
To ono govno sto ga tocak ivilizacije presekao na dva dela a „bosnjaci” su onaj material sto je ostao prignjecen tim istim tockom .
zupa
(DR.MR)
29. februar 2024. u 07.50
dosadan si vise sa tim lazima Srbi nemaju ništa zajednicko sa hrvatima muslimanima crnogorcima makedoncima siftarima grcima bugarima jedina sličnost je sa rumunima i tosamo 2posto Srbi su unikatni
dulebg
(posmatrach)
29. februar 2024. u 09.41
Наши муслимани су посебна сорта - њима много не верују ни прави муслимани, сматрај: преверили сте једном, па ћете увек; а што се показало код Буњеваца. Они су прешли у ислам, кад је загустело, и добили да чувају турску Крајину у Лици, на Кордуну и Банији и у Западној Босни. Кад су то Аустријанци (Срби-граничари) освојили - они ти пређу у католике. Сад су махом расељени по Славонији и Бачкој (не знам - Барањи?), а они који су остали у Бихаћу и Кладуши - говоре икавски.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.