Diskusije : Politika

 Komentar
Украјина хоће НАТОу да ратује против сваког
BeliVuk
24. februar 2024. u 10.02
Кијев је спреман да помогне САД у рату против било ког непријатеља, било да се ради о Ирану, Северној Кореји или Кини, рекао је украјински посланик, тврдећи да ће се његова земља показати као вредан војни савезник.
У интервјуу за Си-Ен-Ен у петак, Алексеј Гончаренко је поновио позиве САД да Украјини пошаљу још војне помоћи. „Сједињене Америчке Државе рекле су нам да ће бити с нама 'колико год буде потребно'. Сада је време да се испуне обећања.”

Гончаренко је замерио америчким политичарима што су се превише фокусирали на предстојеће председничке изборе 2024, рекавши да Украјина не би требало да буде „жртва” овога. Такође и да подршка Украјини служи интересима Вашингтона без обзира ко победи у трци за Белу кућу.
У случају будућег рата, Американцима ће „требати људи који ће стајати раме уз раме са њима”, али мало нација не би било спремно да уложи све да подржи САД, рекао је посланик.
„Украјинци су спремни... Спремни смо да станемо са Сједињеним Државама раме уз раме, било у рововима близу Техерана, било у Северној Кореји, или близу Пекинга. Нема разлике”, навео је он. „Зато што ценимо вашу подршку.

Гончаренко је рекао да Украјина има ”другу најјачу војску у слободном свету„ после САД, што је чини ”веома вредним савезником„.
”Али данас нам је потребна ваша подршка да одбранимо нашу земљу„, додао је он, окривљујући недостатке и кашњења у испоруци оружја за губитак стратешког града у Донбасу Авдејевке прошле недеље, преноси Раша Тудеј.

https://www.politika.rs/articles/details/600938
Смешни су, кукају да немају довољно војника, и ако на силу иду и регрутују по Украјини а изјављују да су спремни ратовати против свакога да помогне НАТОу. Дебили манијачки.”
dulebg
(posmatrach)
24. februar 2024. u 11.00
Грешка је освајача што се ослони на шљам у локалу, на људе којима реч и образ не значе ништа.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.