Diskusije : Politika

 Komentar
Владимир Путин.. интервију
Milles_Broker
08. februar 2024. u 23.45


The Vladimir Putin Interview
The Interview
• Published Feb 8, 2024 • 127 mins

https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/
ofarbaniboyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ofarbaniboy
(varim)
09. februar 2024. u 03.35
Dosli da se raspitaju šta CAR misli...
Starac_Foco
(--)
09. februar 2024. u 08.58
D-Man
(Analyst)
09. februar 2024. u 11.11
Нисам још погледао цели интервју па ћу прокоментарисати дао који сам до сада одгледао.

Путин је генијалац и то је показао и у делу интервјуа који сам до сада видео.
Дипломатски је објаснио историју тог дела света а онда лепо провукао кроз све чињеницу да данашња Украјина садржи и делове Мађарске, Румуније и Пољска.
Коска је сада и званично бачена па нека Мађари, Румуни и Пољаци размишљају шта им је чинити.

Даље, он је Такеру дао толико материјала за истраживање у вези свега оног што су Амери обећали па слагали да ће бити занимљиво шта ће Такер са тим информацијама. Да има разлога да иде на ђон против ове садашње администрације, то сигурно има тако да ћемо видети ако ће те ствари доспети и до већег дела америчке јавности.

geriatrikusPoruka negativno ocenjena. Pokaži

geriatrikus
(zvakac karamela)
09. februar 2024. u 11.38
Овај Путином интервју се може поредити са Зорковим обавјештавањем јавности тј. СЦ посјетилаца о штетним посљедицама Ковид шприцања.
Обавијештени и разумни ће видјети још један изузетан допринос некога ко зна и има шта рећи.
Мудраци и научници са ужасним опекотинама који се здушно и посвећено баве откривањем топле воде ће са презиром гледати на оно што Путин говори и тврдити како би Бајден много елоквентније, разложније и детаљније у неком спонтаном разговору образложио ратовања Тута, Ханибала, битку у Термопилима за вријеме грађанског рата и Октобарске Револуције када је пустињска лисица у Хирошими поразила Бика који вјежба јогу.
Мања група, генерално упозната са садржајем ће сазнати неки нови детаљ, а највећи број популације неће имати појма о ничему, они ће сачекати да им Сејда, кафе куварица из Мјесне Заједнице пренесе њихова мишљења.
У суштини, Такер се експонирао и сада ће он бити главни предмет конверзације...херој, издајица, главни за рат, малоумник и на крају...тресла се гора, родио се миш.
intrigue
09. februar 2024. u 12.25
Ауу , значи да не гледам интервју ...
Ако је Путинов интеврју бар 30% од оног што Сморрко овде простире ...онда то будаласање , лажињање и подметачину не вреди ни гледати .

:))
Starac_Foco
(--)
09. februar 2024. u 12.53
Premda ima sličnosti. Obojica obavjestavaju pucanstvo ciji broj pocinje sa 8. Putin 8 milijardi na planeti, a Zorivoje jedno 8 nesvjesnih na jednom propalom forumu. Nije bas isto ali jes' slično.
ofarbaniboy
(varim)
09. februar 2024. u 13.04
Manje iritira Putin celo covecanstvo nego zorko ove spricane sa sc...
CEKAC
09. februar 2024. u 13.10
Prijatelju Mile

Pogledao sam dijelove Putinovog intervjua i zakljucujem da on nije ništa vise rekao sto je nama (racunam posjetioce SC) već nije poznato. Poljski lideri su već nekoliko puta isticali da je dio Ukrajine ranije pripadao Poljskoj, a to je i Orban u nekoliko navrata rekao za Madjarsku. Rumunji su nešto tihi, ali to je kod njih već uobicajeno.
O plinovodu već i ptice na grani znaju tko ga je minirao.
I da ne dužim, svde sto je Putin rekao može se naći u ovim našim diskusijama na SC.

Uostalom, ovaj intervju ja i pravljen da vse Amerikanci i Zapadno Evropejci upoznaju s cinjenicama...
intrigue
09. februar 2024. u 14.10
Какве бре сличности , исто ти је то , прекопирано , њих двојица обавезно у исту реченицу , то су борци за истину ...рече леђендарна леђенда и леже код шринка на отоман .

:))

Искористио би прилику да се сложим са нешприканцом ...наравно да Путин мање иритира нормалне људе , зато што је Он нормалан , што прича логичне и истините ствари...за разлику од овог другог који није никако тачан , а ни баждарен , још је склон лажињању .
А такви иритирају људе , другима је жао таквих људи , а има и оних којима су такви смешни (као мени нпр.) .
:))
Tubby
09. februar 2024. u 14.14
upravo bas sad' su javili da će bajden da PRIMI ruskog novinara na 2 sata intervjua. sinoć sam MALO odgledao nikolu jokica kako maltretira lejkerse i lebrona i onda nastavim sa intervjuom ... intervju sa putinom je bio gledaniji nego video sa severinom ;o)
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. februar 2024. u 14.14
Научници су ту, крем интелигенције...још само да бездомни избаци своју експертизу, па да све легне на своје мјесто.
C_A_B_OPoruka negativno ocenjena. Pokaži

C_A_B_O
09. februar 2024. u 14.19
OCITO je da TK nije ovde „upasen”..a JASNO je da je razgovor odobren,iniciran i dogovoren s 2 strane ,gde je TK samo „glas poruke”. TO sto HITLERY ovo naziva ruznim imenima samo dokazuje demoNKratski iDIJOTIZAM! i služenje mamonu!

NARAVO da tokom SVIH poslova vojno/ratne vrste da IMA otvorenih kanala i razgovora. ONAJ ko 'oce ZATVORNVE kanale NIJE ni normalan ni sagovornik.

AKO moja administracija NE ogovori pozitivno na ovo, upissani Djoko će zavrsiti u Walther Reed na zatvorenom ODELJENJU!

nARAVNO..demoni će ignorisati, odugovlaciti s zeljom u pobedu i 'oce pobediti al' OVAJ OVDE narod i uspostaviti imperiju DEMONA!
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. februar 2024. u 14.20
Таби, сигурно ови наши интелектуалци лобирали...сад ће Бајдо засенити Путина и показати супериорност западне памети.

intrigue
09. februar 2024. u 14.27
ма какав Данац , скроз на скроз смо незадовољни понуђеним и нисмо живи док се не појави крем дела крем , научник Теслиног ранга (а Путинов јаран) вођа кога следите , Сморрко прдимаховионко .

:))
Tubby
09. februar 2024. u 14.34
geri, ma kakva raza mujanovic ... ti za 2-3 minuta dobijes vise ličnih ovde na diskusijama nego ona za celu utakmicu.
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. februar 2024. u 14.42
Нешто се мислим,Таби, да ти шта од тога не санкционишеш?!
Као дугогодишњи лојалиста можеш ли неку фину провући за мене? Ваљда се након толико година твоја слуша! Неће ваљда ове из 21.вијека?
ofarbaniboy
(varim)
09. februar 2024. u 14.54
Pa sad kako se uzNe ,moz se desi da Putin manje iritira a moz da bidne da je ostatak sveta normalniji od spricanih na sc😎
Uglavnom CarcPutin je reko da poljaci i litvanci moz mirno da spavu dok ih bajden ne natera da puknu na Rusiju😝
ofarbaniboy
(varim)
09. februar 2024. u 15.00
Inache jezgro mgp nemo' se zayebete da izdvojite ovu nebitnu temu...
Boze dal ću da dozivim da ovaj sajt dobije normalno „rukovoCtvo”...
D-Man
(Analyst)
09. februar 2024. u 15.17
Све што је Путин рекао већина Срба одавно зна а неко рече да о томе пишемо и у овој кафани.

Међутим, ништа што долази из Русије не може да прође строгу западнодемократску цензуру тако да просечни западњак, нарочито ови овде у Северној Америци, нити имају појма, нити их занима. Шта тек рећи о нашем пискарању које мало ко чита осим нас припитих гостију у овој кафани где већ изгубисмо деценије.

Али, када један Такер Карлсон, јавно објави оно што је он учинио, онда ће те речи доспети сигурно до великог броја просечних Амера јер он је у центру пажње већ дуги низ година још док је радио за Фох ТВ.

Наравно, сада ће га демократе у САД разапети на стуб срама и прогласити издајником али сваком нормално човеку је јасно да свако заслужује да се чује и његова страна. Тако не мисле само светски либерали и демократи јер је ''истина'' само једна; она коју они осмисле и понуде јавности.
intrigue
09. februar 2024. u 15.27
Мож бит бидне , ал не мора да значи ...остатак света је шприцан као и ови на форуму ... па сад ако је остатак света нормалан нормални су и ови са форума .
логично зар не ?

:))

пс.
а што се тиче интервјуа...у једном теренутку , колико се сећам (јуче сам гледао) , Такер је питао Путина нешто као „ да ли је он , Русија , рекао неке ствари да би Запад (Америка) чуо и сазно ...
на шта му је Путко одговорио да нема шансе да се он чује поред Америчке и Западне пропаганде .

тако да , оћел бит шта од овога , можда ...али пре би могли ухапсити Такера , оптужити га за шпијунажу , а цео интервју окренути наопачке...”
ofarbaniboy
(varim)
09. februar 2024. u 15.42
Ma de bre da ga uapse,sto bi reko sojic coek praTJen...snajka cia ne pajki nikada...
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. februar 2024. u 16.14
Главна порука интервјуа и нешто што се надам да ће увијек да звони у глави руског човјека, поготово руског вође, тј. онога што доноси одлуке је да АМЕРИКА НЕ ПРИХВАТА САРАДЊУ СА РУСИЈОМ! И то мора бити основна идеја водиља у свим дјеловањима Русије са Западом. Цијели Запад жмирка из америчке гузице.
Америка ће радити са сваким, развијаће они, а и уништавати и Кину и Индију, земље Јужне Америке, Европе...али ће им увијек основни циљ бити да УНИШТЕ Русију. Оно како су га Горбачову завукли не смије више никада да се деси.
Прави одговор на било какво америчко или неко друго западно фалетање треба да буде оно што је Путин одговорио на питање зашто не назове оног дебила: „да ми кажу да ће послати ово, оно оружје Украјини...јаооо, сав се тресем колико сте ме уплашили...де ба одјеби, крелац.”
И онда им рокнеш коју васпитно-поправну и наставиш својим послом.
ofarbaniboyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ofarbaniboy
(varim)
09. februar 2024. u 17.26
Za to uvek ima vremena Geri,mislim za te vaspitne...ovo je proces,dug i mukotrpan...stvara se sve novo od tog saznanja da nema ni mojega od iskrene saradnje sa „zapadom” mada ću na kraju posta reci nešto sto će se kositi sa ovim...do potpuno nove armije,obnovljene od fundamenta do krova...ja sam nauchio i sam u zivotu da budem surov i prema sebi i prema drugima ako nešto „mora” da se zavrsi...zato će zvucati morbidno kad kažem da je za SILU kakva je Rusija ali i Amerika pa ubuduce biće tu i Kina ovaj rat je kao zestok trening kod sportiste...te priche poginu ovoliko,onoliko,trpi se,muchi se ma to je sranje,te žrtve se jednostavno pretoche u legende,junacke pesme i priche,prigodne svecanosti u znak secanja a u stvari koga zabole sto su njihovi preci izginuli u ratovima sa tatarima,vikinzima,turcima,poljacima,francuzima,nemcima što se pobishe između sebe(pricham iz ruske perspektive ali svud je tako)...bitan je rezultat na semaforu a on kaže imamo najvecu državu na svetu,najvece resurse,polako se dobro hranimo,oblacimo,uskacemo u sve bolja auta,kuce ...to što će za to da izginu svi robijasi,mnogi ceceni i mnogo sirotinje...yebes gacide u rok sluzbe...
A za kraj sam teo da kažem ovo...intervju ima svrhu i to kakvu...treba amerikancima reci ne Rusija nije neprijatelj i zestoko dunuti Trampu vetar u ledja jer ako nije neprijatelj šta je bidon do sad radio?
I još sam hteo reći da Putin ne želi da izgubi Amere zauvek u slučaju da kitajci vrdnu s puta...
zlatiborac
09. februar 2024. u 17.56


Vladimir Vladimirivich = CAR MATUSKE
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. februar 2024. u 18.18
Никакве разлике нема у односима великих сила од онога како појединац носи себе у односима са другим људима. За онога ко зна да мисли и пројектује ствари! Овдје долазимо до проблема. У мишљењу и пројектовању. А многи су разлози за то.
Да ли ћеш бити „були” и залијетати се на свакога за поглед у твом правцу или ћеш навести онога ко ти све најгоре мисли, а који ти се увлачи у гузицу да би ти у повољном моменту забио нож у леђа, да у страху и паници попишки властите гаће, а онда осрамоћен изгуби све контроле и хистерично крене на тебе, па да га мораш малкице пребити у самоодбрани.
Да би могао то радити мораш бити награђен од Бога солидним нивоом памети, интелигенције и образовања. А најбоља специјализација се дешава на улици и биртији.
Ако реагујеш правилно, али секунду раније, упропасти све. Ако закасниш секунду немаш шансу да реагујеш уопште.
Својевремено сам важио за солидног играча покера. Покер је страшно проста игра, никаква памет ти не треба да би га играо. Правила проста, упоређујеш пар седмица са паром деветки. То је све. Од 10 људи са којима сам играо бар 7 су били тоталне незналице. А оно што је ишло у моју корист је да су мислили да су добри играчи.
Многи који сједну за сто да играју покер сањају да их опали неки покер, флеш, да се партија закува и да огуле остале за столом.
А ја сам играо на два пара десетки. То су били моји адути. Често нисам ни отварао на фулу. Зашто? Такав ми био стил и резон. А није ни да ме није служио. Кужиш, што би рекао Златиборац.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. februar 2024. u 19.45
------
Starac_Foco
(--)
09. februar 2024. u 12.53

Premda ima sličnosti. Obojica obavjestavaju pucanstvo ciji broj pocinje sa 8. Putin 8 milijardi na planeti, a Zorivoje jedno 8 nesvjesnih na jednom propalom forumu. Nije bas isto ali jes' slično.
--------

brojevi ti ne stimaju.
na nekoliko mojih prijasnjih postova, bilo je i po 14 minusa.

Nije valjda da neki diskutanti visestruko minusiraju?

PS:
usprkos 14 minusa, protuargumenata je bilo ravno - 0 (nula) ?
Starac_Foco
(--)
09. februar 2024. u 20.19
Samo da nacrtam onom sto mi je dao minus zato sam postavio link sa prevodom Putinova intervjua na ruski. Slučajno sam naletio na taj video i pomislio sam da možda ima onih koji znaju ruski a ne znaju engleski... Kasnije je na temi nize postavljen i link sa prevodom na srpski.

Ne smeta meni taj minus a ni 20 minusa već se cudim koji ti je?
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. februar 2024. u 20.42
-------
Starac_Foco
(--)
09. februar 2024. u 20.19

Ne smeta meni taj minus a ni 20 minusa već se cudim koji ti je?
------------

----------
Starac_Foco
(--)
27. januar 2024. u 13.39

A što se minusa tiče, kao sto je Simo nekoliko puta objašnjavao oni se u 90% slučajeva daju osobi a ne kao reakcija na napisano. Npr ovde ima par njih koji će meni često dati minus samo zato što sam se pojavio pa makar napisao nešto sto nije nikavo mišljenje niti je na neki način politicki konraverzno, npr napisem da je od početka ove godine kanadski dolar pao 3% prema americkom.

E isto tako i tebe neki ne vole i dovoljno je da se pojavis i kažeš bilo šta i dobijes minus, prav, zdrav. Bez obzira koliko to djetinjasto ili bizarno izgledalo. Niti je način da „ubijedis” nekoga da te „vise voli” tako što ćeš u jednoj turi postirati monolog od 10 citata i tako po tvom mišljenu dotuci protivnika do nogu.
------------
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. februar 2024. u 21.06
Изузетно је инспиративно узимати учешћа у оваквим дискусијама гдје модератор на један суптилан, префињен начин води форум тотално ненаметљиво, са осећајем за ритам разговора, када објективности и познавањем теме гради предивну атмосферу за размјену мишљења и угодан осјећај сваком судионику.
Бити у стању да овако упропастиш сваку основу за било какав смисленији разговор захтијева посебан таленат.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. februar 2024. u 21.07
--------
D-Man
(Analyst)
09. februar 2024. u 15.17

Међутим, ништа што долази из Русије не може да прође строгу западнодемократску цензуру
--------

u roku 10 minuta su mi obrisana 2-3 posta.
A čak nije ni doslo iz rusije...

DMan, da li to možda ima neke veze sa ovim tvojima tvrdnjama o cenzuri?

Ili nema?
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. februar 2024. u 21.16
da gospoda modelatori nešto krive ne pomisle:

ja samo postavljam pitanje uvazenom diskutantu DManu o cenzuri, s obzirom da je doticni ocito strucnjak za pitanja cenzure...

dakle, cista razmjena mišljenja, sto je jedan od ciljeva ovog foruma, barem prema statutu istog... zar ne?
ofarbaniboy
(varim)
10. februar 2024. u 02.39
Axaxaxaxaxa ,minus sam ti Focho naravno udario ja...reko cek da pohvalim nešto i od njega i bam...lupim minus ,šta ću bajo izgleda da me „chipovalo”...bilo je nenamerno i imaš moje izvinjenje a ne mog da kažem da mi nije i pomalo drago sto te zapeklo😝
Starac_Foco
(--)
10. februar 2024. u 06.30
E pa ako ti je drago vojvoda, de mi lupi još jedno minusce i na ovo javljanje, biće ti lakse :).

Inače što se teme tiče, juče se nas kanadski poglavica Juso obratio javnosti sa nekim besmislenim palamudjenjem, a povodom toga da mu ga je Putko tokom intervjua čestito slozio posvetivsi cijeli minut nedavnom dogadjaju kad je vaskoliki kanadski parlament aplaudirao nekom ukri SSovcu od 100 godina kojeg su doveli na svecani prijem Zelenskog i prestavili ga kao velikog borca protiv Rusije u 2SR...

Ja čak i ne mislim ni da je Juso, niti idioti oko njega koji su doveli SSovca, a ni oni koji su mu cijeli minut aplaudirali imali pojma šta rade kad su SSovca predtavili kao velikog borca pritiv Rusije. Dok ih neko ko nešto zna nije avizao kasnije, kad je već bilo kasno... Ali kako god, Juso je tako nabacio Putinu tu loptu pravo na volej...
dulebg
(posmatrach)
10. februar 2024. u 06.39
После 2.св.рата Стаљин је одузео извесне територије од Пољске, Мађарске и Румуније, а балтичке републике анектирао. Пољској је као надокнаду дао Шлезију и Померанију у Немачкој, а Немачку смањио за те области, плус Калињинград и Данциг.

То је узето тек као мали део ратне одштете. Да су хтели све да наплате - требало је да побију све Немце, а ове остале пропорционално. Сваки победник црта нове границе, најслађе му је кад добије одбрамбени рат...

Ја мислим да ратна штета није нестала, и да ове територије нема разлога да се враћају побеђенима. Чуди да Русија поново не анектира балтичке републике: па њих је Петар Велики КУПИО од шведског краља! А до тада су служиле као ЕНГЛЕСКЕ трговинске базе !!
CAHJAP
10. februar 2024. u 09.08
Neko iznad reče da je najavljeno da će Bajden da primi Ruskog novinara na 2 sata intervjua. Jedino što je sporno, traže prevodioca sa engleskog džiberskog (gibberish) jezika na Ruski jezik.
Popaj
10. februar 2024. u 09.21
Foco
Ali kako god, Juso je tako nabacio Putinu tu loptu pravo na volej...
*******************************************************************
Foco,
Srećom, lopta nije pogodila golmana jer bi zajedno proletjeli kroz mrežu...
HoboPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Hobo
(Pacifing by force)
10. februar 2024. u 10.58
Drug putin pokusava da ojasni zapadu kako su ih sj.bali komunisti i kako su stvorili Ukrainsku državu .

Pa spomenuo je i nas kako se patimo a takođe je nahvalio Jelcina i veoma bi bio zahvalan zapadu da se kosovski scenario prebaci na Ukrainu.

Moli za pregovore sa uslovom da bi zadrzao ono malo sto je „povratio”.

dulebg
(posmatrach)
11. februar 2024. u 05.25
Вероватно сте већ пронашли коментар Скота Ритера на интервју:
https://www.youtube.com/watch?v=5hPixKzXj4Y

Он мисли да Такер није баш у материји, али да је Путин одрадио своје: одржао монолог од 2 сата, изнео необориве чињенице, показао руски став, поновио 5х да је спреман за преговоре, нагласио да нису Руси затворили гасоводе и нафтоводе и да ће пустити гас и нафту Европи чим затражи.
dulebg
(posmatrach)
11. februar 2024. u 05.34
Путин је пропустио да каже пар чињеница:

1. цео овај рат повео је НАТО-пакт, калкулишући да ће санкције да урнишу Русију за 3 месеца, да ће доћи до унутрашњих нереда и преврата. За такву намену украјинска војска је и могла да послужи - за толико је имала људства, наоружања и муниције, све преко тога за њу је катастрофа, а богами ни НАТО нема ресурса за рат дужи од тога.

2. територије Румуније и Мађарске су узете, Пољска је померена на запад на рачун Немачке и балтичке републике поново анектиране - као ратна одштета. Нормално је да после рата победник извлачи границе куда он мисли и анектира шта хоће. Логика је: ви сте напали јер сте хтели нешто наше - завршило се супротно!

Пољаци би се усрећили поновном окупацијом Галиције - таман да добију не-католичко и не-пољско становништво, на великој и релативно сиромашној територији. Једина корист од Галиције - да контролише простор Украјине и околине, као наше Косово.
PjerPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
11. februar 2024. u 12.07
Pogledao intervju. Generalni utisak mi je da sam gledao covjeka koji je svjesan da je napravio grešku i imao potrebu da objasni svoje odluke.
Greška u smislu da se stvari nisu odvijale onako kako je on mislio, i da nema kontrolu nad situacijom. Da zavisi od drugih da nadje rjesenje. Ma koliko bio u pravu da drugi guraju Ukrajinu, to ne mijenja situaciju. Zavisi od drugih.
Greška u smislu da je doveo do dugotrajne mrznje između dva bliska naroda. Otuda komentar da će rane zarasti. Hoće, ali oziljci ostaju.

Mislim da je iskreno i vjerodostojno prenio poruku da Rusija nije neprijatelj Amerike. I da je promjena odnosa snaga u svijetu neumitna. Kina, Indija, Brazil, Indonezija jacaju i treba ih uvazavati. Greška gdje se interesi Rusije nisu uvazavali i dogovori postovali može biti skupa. Za sve. Ne bi ju trebalo ponoviti sa gornjim zemljama.
geriatrikus
(zvakac karamela)
11. februar 2024. u 12.32
Пјер,
на овој теми се говори о најскоријем интервјуу што је Путин дао америчком новинару Такеру Карсону.
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bezdomni
(maestro)
11. februar 2024. u 13.58
Kaže geri
Научници су ту, крем интелигенције...још само да бездомни избаци своју експертизу, па да све легне на своје мјесто
Mislim da se kao prvo zahvalim onako kardiovaskularno nespricanom geniju sto mojoj malenkosti pokloni čitav komentar😁
Što se tiče izbacivanja moje ekspertize moram majmuna nevaspitanog obavestiti da ću prvo da izbacim zenske clanove njegovog legla i to dobro naspricane 😁😁😁
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bezdomni
(maestro)
11. februar 2024. u 14.03
Pa nam onda nespricani genije piše kako se igra poker.

Многи који сједну за сто да играју покер сањају да их опали неки покер, флеш, да се партија закува и да огуле остале за столом.
А ја сам играо на два пара десетки. То су били моји адути. Често нисам ни отварао на фулу.

Majmune glupi nespricani dva para desetki su poker desetki
😁😁😁
Tubby
11. februar 2024. u 14.15
ma yebes poker, evo šta kaže boris povodom karlsonovog intervjua:

„Around the world people are watching that ludicrous interview with Vladimir Putin conducted by Tucker Carlson,” raged Boris.

„And we must not fall for this tissue of lies, above all the notion that Putin is somehow fated to succeed in Ukraine, on the contrary, he is doomed to fail,” he added.
geriatrikus
(zvakac karamela)
11. februar 2024. u 15.06
„dva para desetki su poker desetki”
‐------
Не може то издржати да свакодневно не докаже своју глупост:(( Без све шале, буде ми га жао понекад.
Ја оваквима вратим паре које узмем на покеру и замолим их да не сједају више.
Milles_Broker
11. februar 2024. u 16.50
Еееее Али су зато два пара волова четири вола :)

Покер Волова :)

geriatrikus
(zvakac karamela)
11. februar 2024. u 17.15
Тачно, Миле!
Први Висота и Волета, а иза Мацоња и Рудоња, покер волова.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
11. februar 2024. u 21.21
------
geriatrikus
(zvakac karamela)
11. februar 2024. u 12.32

Пјер,
на овој теми се говори о најскоријем интервјуу што је Путин дао америчком новинару Такеру Карсону.
-----

ne razumijes ti to geri.

Nas Pjer stvari sagledava iz vise uglova i sa visih sfera svijesti, jer je realan i objektivan, a ne kao obična sitna raja.
On ti je iznad toga... iznad tog sitnog dnevno-politicaranja i uskogrudnih i primitivnih gledista neprosvijecenih masa

Zato su i njegovi zakljucci unikatni i uzviseni... i nerazumljivi sitnoj raji

😉

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
12. februar 2024. u 02.08
Simonjan: Karlsonov intervju sa Putinom najuspešniji u istoriji, već ima oko milijardu pregleda
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bezdomni
(maestro)
12. februar 2024. u 03.44
Geri, ujko i Smorko..
Cenim da nemam neke sanse sa tri magarca i otpis.
keser
(Тешем букве)
12. februar 2024. u 04.05
Први пут да отворим ову тему и одмах схватим да нисам мишта пропустио.
памет толеранција од пар покера неписмених волова.
ofarbaniboy
(varim)
12. februar 2024. u 04.16
Čim stigla cuskija menjaju se pravila igre jer je ful volova jachi od poker- volova😂😂
Popaj
12. februar 2024. u 09.19
Pjer
Pogledao intervju. Generalni utisak mi je da sam gledao covjeka koji je svjesan da je napravio grešku i imao potrebu da objasni svoje odluke.
********************************************************************
Pjer,
Možda je greška Vladimira jer nije reagovao već 2014. godine?
Popaj
12. februar 2024. u 09.26
Trebalo je vremena dok se nisu iskristalizirali ukrajinski „heroji”...
http://tinyurl.com/2nkx66fy
Popaj
12. februar 2024. u 09.40
bezdomni
Majmune glupi nespricani dva para desetki su poker desetki
***********************************************************
Beskućnik,
Ako te neko vređa kazni ga negativnim glasanjem
Ako ti nekoga vređaš dobićeš zabranu
Popaj
12. februar 2024. u 09.51
Jocko4
Simonjan: Karlsonov intervju sa Putinom najuspešniji u istoriji, već ima oko milijardu pregleda
*****************************************************************
Jocko,
Nije cinizam, nego pitanje tehnicke naravi. Možda je to razlog zašto Youtube nevjerovato sporo radi u zadnje vreme?
Kakvo je iskustvo drugih forumasa?
geriatrikus
(zvakac karamela)
12. februar 2024. u 10.19
„ful volova jachi od poker- volova😂😂”
‐-------
Па дабоме да је јачи! Фул значи да их има пет(5)! Питај бездомног, не мораш мени вјеровати.
ofarbaniboy
(varim)
12. februar 2024. u 10.46
Tako je geri,malo je teze da ih upregnes no nije neresiv problem...
geriatrikus
(zvakac karamela)
12. februar 2024. u 12.08
Нешто се мислим, офарбани, кад ти је човјек пех!
Гледај овог бездомног, смирио се човјек пар дана, проучавао, размишљао, радио на себи и када се осјетио спремним, дошао на форум са овим:
„dva para desetki su poker desetki”
И не можеш ти рећи да 2 пара нечега нису 4! Има ту логиике, напрегао се човјек до границе пуцања и избацио ту констатацију.
Али...јеб'га, нема појма о материји.
Сад ће он изучавати покер данима и доћи са констатацијом да Зеленски шаље кенту специјалаца да трипут отвори нови фронт око Кијева.
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bezdomni
(maestro)
12. februar 2024. u 13.45
Opa stigao i ofarbani.
Puj puj ne vazi otpis.
Imam poker magaraca i pobedjujem
I punktum 😁
ofarbaniboy
(varim)
12. februar 2024. u 14.04
Zadomni se krije od mobilizacije😝😝
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
12. februar 2024. u 15.03
„Možda je greška Vladimira jer nije reagovao već 2014. godine?”

Svaku odluku i njene posljedice treba vagati u momentu kad je donesena. Poslije bitke je lako znati šta je bilo greška, a šta ne.
Ne znam detaljno situaciju u Ukrajini 2014-te da bi odlucio. Prakticnije je bilo raditi na tome da vlast u Ukrajini imaju ljudi koji saradjuju sa Rusijom i ne rade na tome da budu u NATO.

DANAS je cinjenica da Rusi i Ukrajinci ginu i da Putin (a ni Zelenski) nema kontrolu situacije niti jasan izlaz. Ja situaciju poredim sa ratom u BiH koji je zavrsio kad su se sve strane iscrple. Čini se da je to trenutni plan.
CPHA
(Чувари ћирилице)
12. februar 2024. u 15.14
Добар интервју.
Шта рече Путин.
Кина је број 1.
А ви сте неприкосновени што се тиче медија.
Чак имате велики утицај у Европи. Фер, признао је у чему је Америка број 1.

Хаха

https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1755734526678925682

Од оволико прегледа... само на Твитеру, Путин можда најугледнији у историји.
Искористио је Америчко најбоље оружје у вријеме кад га трули запад демонизује као никада до сада. За Путина ће чути и клинци у К4, а можда и млађи Американчићи.
CPHA
(Чувари ћирилице)
12. februar 2024. u 15.15
најугледнији = НАЈГЛЕДАНИЈИ..
geriatrikus
(zvakac karamela)
12. februar 2024. u 15.27
„Ja situaciju poredim sa ratom u BiH koji je zavrsio kad su se sve strane iscrple.”
Опрезно, Пјер! Могао би испишкати Бездомног као главног аналитичара ратних дешавања...ти 90их био у Украјини?
ofarbaniboy
(varim)
12. februar 2024. u 15.42
Srećne ochi sto te vide sele...
CPHA
(Чувари ћирилице)
12. februar 2024. u 16.03
Велики поздрав брате.
Поздрав свим драгим људима...видим пишете и даље, милина вас читати.
Исти сте сви, не мањка инспирације. Има се материјала. :)
ofarbaniboy
(varim)
12. februar 2024. u 16.19
Samo se ti nama kad-kad javi na ne brigamo a za ostalo ne brini...biće smeha dok je mgp😎🥳
Popaj
12. februar 2024. u 16.54
Prva diskusija Takera Karlsona od intervjua sa Putinom | Samit Svetske vlade 2024. puna panel
55,262 pregleda pre 43 minuta
https://www.youtube.com/watch?v=mMXikZM_O80
Popaj
12. februar 2024. u 17.29
Путин: Оно што немачки медији не желе да чују – Велтвоцхе Даили ДЕ, 12. фебруар 2024.
Немачка на одељењу интензивне неге: Зашто је потребна ова криза. Комплекс Черчила Бориса Џонсона. Џо Бајден гура Украјину канцелару Шолцу. ЕУ је претња Европи

https://www.youtube.com/watch?v=xREk8PCQz0M
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
12. februar 2024. u 17.48
118K pregleda. Interesantan razgovor.
Ono sto sam ja primjetio: Kad nekoga neko zove izdajnikom to je često znak da nema validne argumente.
Popaj
13. februar 2024. u 13.48
1.206.896 pregleda prije 21 sat
https://www.youtube.com/watch?v=mMXikZM_O80
D-Man
(Analyst)
13. februar 2024. u 14.09
Одгледао коначно цели интервју.

Путин доказао да је генијалан политичар. Карлсону свака част што је снимио тај интервју.

Скичање западних медија је најбољи доказ да је Путин успешно обавио свој посао. Десетине милиона људи који до сада нису успели да чују ни једну једину реч са руске стране су сада коначно имали и ту прилику.

Многима су се отвориле очи али је питање колико ће то трајати јер су западни медији немилосрдни у својој подлој и поквареној пропаганди.
CPHA
(Чувари ћирилице)
13. februar 2024. u 16.47
А драго ми је што је Путин поменуо и нас Србе.
Нек' се зна. Коме није јасно.

На Твитеру, 200М прегледа.
Опла.
Tubby
13. februar 2024. u 18.33
Према писању француских медија, режим у Кијеву је покушао да намами француског председника Емануела Макрона у Украјину како би га убио, а затим окривио Русију за његову смрт како би вратио пажњу медија на Украјину и повећао финансијску и војну помоћ са запада.
Председник Француске Емануел Макрон отказао је посету Украјини због планиране смртоносне провокације против њега.
Према извору блиском Националном обавештајном савету, овај покушај су зауставиле француске тајне службе, које су успеле да пресретну преписку и позиве учесника умешаних у потенцијалну провокацију.
Идеја напада је била да се пажња светског јавног мњења усмери на Украјину и омогући повећање испоруке оружја Украјини.Украјинске власти су планирале да одговорност за напад на француског председника пребаце на руску страну како би ту земљу оптужиле за тероризам.
https://twitter.com/x/status/1757506454410477843
crni_jaguar-bec
(Saobracajni inzenjer)
14. februar 2024. u 00.28
To bi tek onda znachilo izazvani pravi rat.
Srno, pozdravljam te. Nije te dugo bilo.
abvgdPoruka negativno ocenjena. Pokaži

abvgd
(Morski)
14. februar 2024. u 18.39
Тај Пуин...он је зналац борилачких вештина, опасни тип? Изгледа сасвим доброћудно...никад не бих рекао. Дапаче.
dulebg
(posmatrach)
15. februar 2024. u 07.38
Председник Француске Емануел Макрон отказао је посету Украјини због планиране смртоносне провокације против њега.
--
Макрон је изгледа стигао до позиције када је Америма вреднији мртав него жив. То се деси многим америчким потрчкалима, али не траје дуго.
Popaj
16. februar 2024. u 10.48
Karlson i Putin u medijskom navigatoru

Ruski predsednik Vladimir Putin je 6. februara 2024. dao dug intervju američkom novinaru Takeru Karlsonu. Putin je dao tri eksplozivne izjave: 1.) Napad NATO-a na Srbiju 1999. godine bio je protivzakonit. 2.) Američki puč u Kijevu 2014. bio je protivzakonit. 3.) Američki teroristički napad na Nemačku 2022. bio je protivzakonit.

Ali kako mediji izveštavaju o razgovoru i ovim izjavama? Veoma različit! Postoji mnogo različitih medijskih brendova na nemačkom govornom području, uključujući ARD, ORF, SRF, FAZ, Blick, Spiegel, Veltvoche, Apolut, NachDenkSeiten, Multipolar i Anti-Spiegel. U ovom videu, istoričar Daniele Ganser na konkretnim primerima pokazuje kako mediji koji su usklađeni sa NATO stavom intervju stavljaju u loše svetlo, dok ga mediji kritični prema NATO-u hvale.

Mediji stoga u svojim izveštajima o intervjuu Putin-Karlson koriste veoma različite okvire, u zavisnosti od geopolitičke orijentacije. Ali kakva je geopolitička orijentacija određenog medijskog brenda? Ovo možete potražiti u navigatoru za medije Sviss Propaganda Research. Prikazuje svih 80 relevantnih medijskih brendova u zemljama nemačkog govornog područja i deli ih prema njihovoj geopolitičkoj orijentaciji na one koji su u skladu sa NATO-om, kao što su NZZ, ARD i Spiegel s jedne strane, i one koji su kritični prema NATO-u kao što je RT Deutsch , Anti-Spiegel i Junge Velt sa druge strane. Analiza medija pokazuje: mediji kritični prema NATO-u hvale intervju Putina i Karlsona, dok mediji usaglašeni sa NATO-om ga stavljaju u loše svetlo.

https://www.youtube.com/watch?v=v_o0DnTbumA
Popaj
17. februar 2024. u 16.33
Holy SH*T! Putin slams Trudeau over his lies! He knew ALL along | Redacted with Clayton Morris

Tokom intervjua sa Takerom Karlsonom, Putin je kritikovao Džastina Trudoa jer je pozvao nacistu da dobije ovacije ispred kanadskog parlamenta.
https://www.youtube.com/watch?v=Wn7RdeKscGI

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
20. februar 2024. u 17.04
A Trudo šalje Ukrajini 800 dronova.
Ako su izvidjački sačuvane Ukrajinske živote. Znače na vrijeme kad da se povuku. Ako bacaju bombice odnosi Kanade i Rusije će se pokvariti.
Registrovan
(Я люблю запад)
01. mart 2024. u 16.51
Putin nije nikakav „genijalni politicar” već najobičniji diktator.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
01. mart 2024. u 23.35
Kategorije „Genijalni politicar” i „obični diktator” se ne iskljucuju.
Uzmi recimo Vucica koji je takođe obični diktator, ali i los politicar.
Registrovan
(Я люблю запад)
03. mart 2024. u 02.05
Putko je upropastio Rusiju i još je upropastava.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
03. mart 2024. u 09.00
Ne znam šta koristis za ocjenu. I sa koje pozicije pravis ocjenu.
Ocjene sa pozicije ruskog i recimo ukrajinskog naroda njihovih lidera se drasticno razlikuju.

Moje mišljenje: Rat u Ukrajini definitivno nanosi stetu Rusiji. Ukrajini da ne pominjem. Krajnji rezultat je važan za ukupnu ocjenu.

Ako uzmemo GDP tokom njegove vlasti kao mjerilo:

Rusija - Srbija
https://tinyurl.com/5wc4xcww

Ako pogledamo Ukrajinu jedan od faktora zašto se stanovnici nekih UKR regiona bore za odcjepljenje postaje jasniji:

https://tinyurl.com/5ys2472w

ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
11. mart 2024. u 20.32
------
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
03. mart 2024. u 09.00

Ne znam šta koristis za ocjenu. I sa koje pozicije pravis ocjenu.
Ocjene sa pozicije ruskog i recimo ukrajinskog naroda njihovih lidera se drasticno razlikuju.

Moje mišljenje: Rat u Ukrajini definitivno nanosi stetu Rusiji. Ukrajini da ne pominjem. Krajnji rezultat je važan za ukupnu ocjenu.
-------

pjer kao i obično otkriva toplu vodu
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.