Diskusije : Politika

 Komentar
Ko je zabranio specijalizacije lekara od 2002-2010
Vlada_Dorcol
06. jun 2023. u 10.58
Ko je zabranio specijalizacije lekara od 2002 do 2010 punih 10 godina ni jedna specijalizacija lekara nije vršena. Ko je to zabranio. Dajte ime te osobe i tih osoba koje su to zabranili. Kako je moguće da se tako nešto zabrani. Koji je cilj bio toga, šta su hteli ti rukovodioci zdravstva time da postignu. Mi gradjani mislimo da su to zabranili da ne bi imali lekara specijalistu kao konkurenta i da bi mogli da rade istovremeno i u državnoj bolnici i u privatnoj zdravstveno ustanovi.

Međutim, moguće da su ti organizatori zabrana specijalizacija imali i neki drugi plan, da uniste naše zdravstvo, da unište zdravlje naših gradjana, moguće da su oni bili nečiji špijuni.

Zato je neophodno da se saznaju imena tih osoba koji su doneli odluku o zabrani vršenja specijalizacija i da budu saslušani i da kažu razloge zašto su doneli takvu odluku.

I tu ima još svega i svačega. Na primer, moja sestra je dala 1.500 evra da se sačuvaju matične ćelije njene tek novorodhene bebe a koje bi mogle da se u toku zivota tog deteta koriste za lečenje od nekih ne daj bože teških bolesti. To je bilo baš 2008. godine, mnogi roditelji su plaćali za čuvanje tih ćelija nekoj agenciji čiji su saradnici bili i naši lekari. I odjednom sve te matične koje su roditelji dali i platili za čuvanje su nestale a objašnjenje je bilo kako su se izgubile u Poljskoj. I niko kod nas nije odgovarao za to.

Pa dokle bre više, dajte imena i prezimena svih tih osoba koje su učestvovali u ovim hohštaplerajima. Ime i prezime osoba koji su doneli odluku da se zabranjuju specijalizacije lekara i da oni odgovaraju za takvu odluku i ime i prezime osoba odgovornih za propast ostavljenih matičnih ćelija dece. I protiv tih osoba pokrenuti istražni postupak.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
06. jun 2023. u 15.59
Ok, i šta onda dalje? Ko će ih saslušati? Ko će izdati nalog za hapšenje, za pretres i pokrenuti istragu?
Ko je taj? Ko će to ako je sve to uopšte tačno i istina, realno, pošteno i nepristrasno voditi?

Taj ko je to pokrenuo ( ako je to sve istina što pišeš ), je u istim prljavim vodama kao i nalogodavci. Demokrate ili žuti su tada bili na vlasti, tako da bi bilo dobro da se od njih počne. Pa sve do ove gamadi danas. I jedni i drugi su u istom kotlu i potpuno su im iste gazde.
MikaMira
(Voditelj)
06. jun 2023. u 18.17
To je poznata stvar da je bilo zabranjeno punih 8 godina da lekari idu na specijalizacije. To je poznato, o tome se javno govori i to je i ministarka zdravlja nedavno rekla. Taj koji je to zabranio ne znamo tačno ko je ali namere mu nisu bile dobre. Zato treba istražiti ko je to bio. Normalan čovek zaista ne može da zamisli da je to istina ali jeste istina i evo javno o tome se sada priča. Zabranjene su specijalizacije lekara 2002. godine i to je trajalo sve do 2010-te godine.

Ali ima još dosta čudnih stvari u tom istom periodu. Na primer, Narodni muzej Srbije, u Beogradu, na Trgu Republike, bio je 10 godina zatvoren. Zamislite, 10 godina je bio zatvoren najveći muzej u Srbiji. Zatvoren baš u tom istom periodu. Zatim, Narodna biblioteka Srbije nije radila punih 6 godina baš u tom istom periodu i kad je neko tada postavio pitanje zašto Narodna biblioteka ne radi rečeno je da se ona renovira. Čuj, renovira se punih 6 godina.

Ma neko je u tom periodu vladao u ovoj našoj Srbiji koji je zamišljao da je on Hitler a da nas u svakom pogledu treba uništiti i zdravstveno i kulturološki.
zoxthegreat
07. jun 2023. u 00.30
isti onaj koji je stavio one sest(6) crtice sa zmijom na kolima hitne pomoći

kažu sad može specijalizacija ali ne možeš da biras
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.