Diskusije : Politika

 Komentar
Razoruzavanje Srbije u praskozorje 3 svetskog rata
Bollywood
(elektro mehanicar)
24. maj 2023. u 03.34
Da li vam ovi masovni masakri u dva grada izazvani upotrebom droga i hipnotickih seansi aktiviranih na daljinu od strane CIA specijalista deluju kao uvertira za razoruzavanje Srbije po nalogu ambasadora Hilla?
Kako bi bilo da se manu corava posla takav pokusaj će biti u startu odbacen, pa nisu svi drugosrbijanci koji funkcionisu po sistemu „use naše i podase”.
Pa zar su toliko umislili da će to tek tako proći
Izvestaji o predaji oruzja su lažni potpuno.
Pogledajte ko finansira razoruzavanje Srbije i biće vam jasno sve a to se nalazi na donjem zaglavlju letka koje MUP deli na ulici.
Bollywood
(elektro mehanicar)
24. maj 2023. u 03.41
Da li treba prihvatati rešenje od onoga koji je izazvao problem?
Napravi haos pa onda uvodi na prepad represalije i zakone koji odgovaraju samo NATO okupatoru.Divota.
dulebg
(posmatrach)
24. maj 2023. u 05.12
Ја верујем да су Вучићу понудули мањи скандал са таоцима у школи - да би разоружали народ. А онда извели трагедију, да би успут и срушили Вучића, или макар изазвали грађански рат.

Зато је кампања разоружања кренула тако брзо, организовано и припремљено. Али са њом и Мајдан (((
dulebg
(posmatrach)
24. maj 2023. u 05.16
Трагедијом у школи гурнули су прст у око СВЕЗУБИЋИМА, повлашћеној класи партизанских потомака из Круга двојке и шире.

Ако дође до грађанског рата - водиће се између Крезубића и Свезубића. Крезубића је више и лакше подносе тегобе, али Свезубићи ће добити америчку помоћ, коју сад не можемо да претпоставимо. Могуће и да уђу армије пријатељских земаља: Косова, Албаније, Санџака итд ...
Bollywood
(elektro mehanicar)
24. maj 2023. u 07.58
Ništa me više ne može iznenaditi svaki ludi scenario je moguć.Zao mi je te nastradale dece ,kakvi su to Irodovi sinovi koji su izazvali ovo.Pa to je stravicno nikada se vise neponovilo.
Kome li su samo su deca bila kriva?
ofarbaniboy
(varim)
24. maj 2023. u 08.15
Svakog ko ima nelegalno oruzije,naročito eksploziv i bombe kao i automatsko ladno bih strpao u prdekanu a ovakve pretenciozne i sugestivnev teme treba sa zapusenim nosom preskociti...
C_A_B_O
24. maj 2023. u 09.59
MOLIM neupucene u realne dogadje „ustanaka” srpskih. SVAKI poce vadjenjem SKRIVENOG oruzja...a isto uzimase Turci,KuK,Ustaše,Partizani,Hvo,Alijine vojske,Otan,

SAD SLODJENOST nacije NIJE produkt oruzja no 70 godina ispiranja mozgova,stvaranja jANICARA ciji su potomci u svakoj generaciji sve vece sluge i ZločinCI.

NWO,bilo kojeg naziva,kia,mia bia,udba,komunalni „policajci” i sve NIJE nikada zarad boljitka nacije no zarad VLADANJA njom.

Medija su u srbijici produbile dno dna a opozicija, uz 2 izuzetka je jednako destruktivna kao i vladajuci „blok”.

Sprega politike ,krimunala i države je prestigla Batistinu Cubu...a plasenej „gradjanskim” ratom je samo zarad ucvrscivanja vlasti .

Uzgred nema gradjanskog rata NIKADA...mamini i tatini sinovi se ugneZde ,od Pariza do Dubai,dezerteri poslije postaju ministri a gine SELJANK..i nesretnik koji nema nikoga da ga izvuce iz uniforme.

Rodoljubi came u tamnici a refernti postaju generali

SAD uzmi tu 70ku Wucko...nećeš izbEci Muamerovoj sudbini
dulebg
(posmatrach)
24. maj 2023. u 11.30
Као што је у САД поседовање дугих цеви Уставно право (како би се народ одбранио од државе), тако је и код нас традиционална светиња. Не можете да пљујете по њој, јер смо по броју убистава 170-ти у свету, заједно са околним државама: ми смо далеко од земље насиља, само што је неком и то превише.
Power12345
24. maj 2023. u 14.11
a šta je sa Praćki...?
Starac_Foco
(--)
24. maj 2023. u 17.32
Ne da ja imam dovoljno znanje da bi mogao imati ikakvo lično mišljenje da li to treba ili ne treba da se dogadja, ali pitam se cemu bi moglo da posluzi pretpostavljam uglavnom nelegalno oruzje pa se zato to „razoruzavanje” smatra nekom vrstom izdaje? Ko i od koga bi tim oruzjem trebao da se brani, možda kad Nato i njihovi saveznici siptari napadnu Srbiju a ono seljaci izvuku tandzare iza roga i krenu u gerilu? Ili bi trebalo da posluzi kakvom gradjanskom ratu?
CAHJAP
24. maj 2023. u 19.26
Ove tragedije se desile i to nema veze sa napomenutim scenarijama postavljača teme. Da je sve to konstruisano preko CIA ili MI6, nebi bilo detebod 13 godina ubica već neki usamljen tip kojeg je moglo da se podvrgne ispiranju mozga a da pri tim niko ne primeti.
Oružje koje se oduzme građanima isti tako može brzo da se povrati najavom rata tj napada neprijatelja. Danas je nemoguće napasti neku državu iznenada tj., neočekivano tako da je moguće naoružati građane pre navidnog napada (okupacije).
Power12345
25. maj 2023. u 03.08
bez toljaga nema ništa...jest da je malenog dometa i, probojnosti, ali ako na vrh staviš kamenčugu eee drugovi onda je to druga priča.
kod nas u selu svi nose vile, sjekire, krampe, ć7skije...Rade ljudi

aaa i Djecu u lov vode, sa lukom ,strijelom, kopljima i mačem... praćke su posebna priča...pokoja čakija, nož i da se jabuka, luk oguli..

Vartolomej
(Student)
26. maj 2023. u 04.22
Masakri su izrezirani definitivno.U pitanju je ministar odbrane koji je nepodoban stranim sluzbama I njegovo smjenjivanje traže ambasade preko opozicije. Vidite šta se desavalo u CG smjenivale su se vlade ali ministar odbrane nije mogao biti neko koga bi predlozile srpske stranke.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.