Diskusije : Politika

 Komentar
600 војника и 2500 цивила
dulebg
(posmatrach)
24. mart 2023. u 05.03
Ако је веровати властима - Амери су нам побили 500 војника, 100 полицајаца и 2500 цивила. Напали су нас пошто је 100.000 Шиптара заточено на Приштинском стадиону и следи им Сребреница, а убили смо и 30 невиних наоружаних сељака у Рачку.

Мало ми је нејасан овај однос убијених војника и цивила 1:5. Не знам ни како је убијање толиких цивила помогло заточеним Шиптарима?

Колико је Шиптара побијено - је ли их неко бомбардовао због трговине органима? Јесмо ли ми трговали њиховим органима?

Највише Шиптара страдало је на српској страни од НАТО-бомбардовања. Циљано су бомбардовали оне који неће да беже од „српске агресије”.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
24. mart 2023. u 12.02
dulebg,

Јел' можеш да наведеш извор тих информација, јер су заиста чудне ?
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
24. mart 2023. u 12.57
🤣
Jocko,..možeš li ti nama da navedes izvor svih ogovaranja i laži koje ovde iznosite za našeg Predsjednika Vucica, jer su zaista cudne?!
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
24. mart 2023. u 15.55
A ko je to vaš predsednik Vantika? Uz čiju pomoć i po čijem nalogu je postavljen na mesto predsednika? Da li su bili potpuno pošteni izbori i bez krađe glasova? Da li je uopšte imao većinu? Na pošten način?

Da li je i tvoj predhodni predsednik Hašim Tači, isto tako došao na vlast?

E, pa vidiš i vaš sadašnji i predhodni predsednik su ista gamad kao i kod nas u Srbiji. A šta im je zajedničko? Šiptari su i jedan i drugi. I to je dokazano.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
25. mart 2023. u 00.44
RT Balkan,
24. мар 2023 20:23| Обновљено: 24. мар 2023 20:23

>>
Зашто је Вилијам Вокер добио надимак Господин Покољ

На Косову се много тога променило са доласком Вокера. Тада је ОВК престала да буде терористичка организација, образован је нови штаб у Дреници. Вокер и Бернс су били двојац који је ујединио и изнова формирао ОВК, каже Михајловић

Инцидент који се догодио у селу Рачак, у јануару 1999, био је повод за агресију НАТО на Србију и тадашњу Југославију.

Вилијам Вокер, амерички „каријерни дипломата”, који је у време, 1998/99. године, обављао дужност шефа верификационе мисије ОЕБС-а на Косову, пружио је жељени алиби НАТО-у за интервенцију против Србије, не само својом интерпретацијом „случаја Рачак”.

Подсетимо, Вокер је инцидент у овом селу одмах прогласио за „масакр”, кога су, наводно, починиле српске полицијске снаге над недужним албанским цивилном становништвом.

Вокер није сачекао да се обави увиђај ни истрага после овог инцидента, нити га је интересовао налаз међународног тима форензичара кога је предводила Хелена Ранте, патолог из Финске.

За њега, ствари су од самог почетка биле јасне. Можда је из тог разлога гласно негодовао и прекидао Рантеову на њеној конференцији за штампу - према речима једног од учесника, „то је било врло непријатно” - а на састанцима у четири ока ју је у бесу гађао оловком.
...

https://rt.rs/news/24249-vilijam-voker-ra%C4%8Dak-kosovo-i-metohija/
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.