Diskusije : Politika

 Komentar
Taker Karlson je „jedan Amerikanac”
Popaj
27. januar 2023. u 19.20
Ruski analitičar: Taker Karlson je „jedan Amerikanac” koga ne bi trebalo ubiti

Analitičar ruske državne televizije pohvalio je voditelja Foks njuza Takera Karlsona kao „jednog Amerikanca” koga ne bi trebalo ubiti tokom nedavne rasprave o tome kako Rusija treba da se bori protiv umešanosti Sjedinjenih Država u rat u Ukrajini.

Tenzije između SAD i Rusije su eskalirale nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin pokrenuo invaziju na Ukrajinu prošlog februara. Kao i druge zapadne zemlje, SAD su podržale Ukrajinu, pružajući milijarde dolara vojne pomoć́i koja je zaslužna za jačanje odbrambenih napora te istočnoevropske zemlje – što je izazvalo oštre kritike Rusije.

Ruski političari i medijske ličnosti su u više navrata izlazile na državnu televiziju – u skladu sa Kremljom, koji je usred rata razbijao neistomišljenike – da ismevaju Zapad zbog njegove umešanosti, često sugerišući upotrebu nuklearnog oružja za suprotstavljanje podršci Ukrajini.
https://tinyurl.com/252y4f7z
Popaj
27. januar 2023. u 19.28
Dmitrij Drobnicki, opisan kao „amerikanista”, imenovao je jednog američkog državljanina za koga veruje da bi Rusija trebalo da poštedi u bilo kom od scenarija koje su izneli njegovi kolege analitičari.

„U našoj zemlji smo prigrlili jednog Amerikanca kojeg ne bismo želeli da ubijemo”, rekao je on. „To bi bio Taker Karlson.”

Karlson se dugo suočavao s kritikom zbog svojih primedbi o ratu Rusije i Ukrajine, koje se doživljavaju kao više naklonjene ruskoj perspektivi sukoba. Ruska državna televizija objavila je nekoliko snimaka iz njegove emisije.

Ruska državna televizija je u decembru pohvalila Karlsona što je kritikovao odeću ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog koji je održao govor pred Kongresom SAD, nazvavši ga „divnim” i „divnim”. U septembru, usred nemira dok su se neki Rusi umorili od rata, ruska televizija je takođe pustila nekoliko Karlsonovih klipova.
https://tinyurl.com/252y4f7z
keser
(Тешем букве)
28. januar 2023. u 05.58
На жалост један од ретких.
Већина су неписмене дртине.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.