Diskusije : Politika

 Komentar
Ne rade plusevi i minusi
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
11. januar 2023. u 23.42
Nakon pauze kad je kafana bila zatvorena, evo radi, ali se ne može pljeskati na dobre, duhovite ili glupe komentare koji nas nasmiju (vakcine su sterilizovano psece govno), niti bacati case u obliku minusa na one koji kažu nešto sto nam se ne svidja. Ili koje nešto ne volemo pa ih gadjamo casama čim se pojave. I kad kažu „dobar dan”, šta ti meni „dobar dan” evo ti minus.

Što se mene tiče ja bih ukinuo minuse. Samo pozitivno. Americki.
Ili podigao limit za sakrivanje komentara na 10 minusa. Pa ako 2/3 od nas 15 koji smo još na SC zakljuci da nešto treba sakriti, nek mu bude. Ovako sa limitom 3 minusa sam vjerovatno zbunjivao moderatora koji nije mogao iz mojih minusa i pluseva shvatiti šta mislim. „Taktika” je bila udri pluseve na sve da ne moras poslije klikati na Pokazi komentar. Sem nekoliko rijetkih izuzetaka gje napisano nije bilo vrijedno citanja.

Starac_Foco
(--)
12. januar 2023. u 11.28
Stvarno ne rade, ali ocigledno ne za sve. Ti već imaš 3 plusa, znaci nekako si ti ih neki dali, ja ti sad pokusaj dati plus, ne radi, pa minus, opet ne radi :)
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
14. januar 2023. u 09.36
Danas rade. Kao i sajt koji nije radio dva dana.

Nego prolazi mi kroz glavu da nije nemoguće da ga jednog dana ne reanimiraju. I da sva ova 20-togodisnja pisanija ode pod zemlju.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.