Diskusije : Politika

 Komentar
Infantino oštar prema dvolicnosti zapadnih zemalja
Popaj
19. novembar 2022. u 19.18
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je na konferenciji za novinare u Dohi uoči Svetskog prvenstva u Kataru da je moguć́e provesti tri sata bez piva. Ovim je odgovorio na odluku katarskih organizatora, koji su dan ranije, uprkos različitim prethodnim dogovorima, zabranili točenje alkohola ispred stadiona.

Infantino je dodao da slična pravila u vezi sa posluživanjem alkohola na fudbalskim događajima važe u Francuskoj, Španiji i Škotskoj. Prvi čovek svetskog fudbala ocenio je kao licemerne pretežno zapadne kritike kršenja ljudskih prava u Kataru, dok istovremeno podržava prava radnika migranata, žena i LGBTK zajednice.

„Ne želim da vam držim predavanja o životu, ali ove kritike su u osnovi nepravedne, jednostrane i licemerne. ”Za sve što smo mi Evropljani uradili u poslednjih 3.000 godina, trebalo bi da se izvinimo za narednih 3.000 godina pre nego što počnemo da dajemo moralne lekcije drugim ljudima„, rekao je Infantino.

”Istovremeno, danas se osećam kao Katarac, Arap, Afrikanac, osećam se kao gej osoba, kao invalid, kao radnik migrant„, dodao je Infantino, prenosi AFP.

Zvanični predstavnici Katara su kritike na njihov račun, posebno u vezi sa položajem stranih radnika i pravima istopolnih parova i žena, okarakterisali kao rasističke, kako se navodi da se izražavaju na osnovu dvostrukih standarda.

Oni su takođe istakli velike reforme koje su napravljene poslednjih godina u pogledu uslova rada i bezbednosti radnika migranata koji su gradili stadione i drugu infrastrukturu za Svetsko prvenstvo.

https://sportklub.n1info.si/katar-2022/infantino-tri-ure-brez-piva-se-da-preziveti/

P.S. Svaka cast!”
Popaj
19. novembar 2022. u 19.24
„Za sve što smo mi Evropljani uradili u poslednjih 3.000 godina, trebalo bi da se izvinimo za narednih 3.000 godina pre nego što počnemo da dajemo moralne lekcije drugim ljudima”, rekao je Infantino.
Popaj
20. novembar 2022. u 03.48
Yebes Svetsko prvenstvo bez pive i pederluka!
Popaj
20. novembar 2022. u 05.42
Masovna pucnjava u SAD-u: Petero ljudi ubijeno, a najmanje 18 ozlijeđeno u gej klubu
https://tinyurl.com/2p9dn76c
marisav
(Besposlicar)
20. novembar 2022. u 06.30
Sa koliko je dolara podmazan, nije cudno da taj infantilni kreten na celu FIFa daje tako sumanute izjave kkoje nemaju ni glave ni repa...i ja bih tako muvao narod da imam i desetinu njegovih primanja sto regularnih sto neregularnih...može on biti sve šta hoće ali najviše je DVONOZAC KOJI JE PRERANO SISAO SA GRANA NA TLE...sto smo mi KO MI? RADILI NJIMA,,,NE MI! dvonozna spodobo infantilna,,,reč je o anglosaksonskim, latinskim, ponekad talijansskim i sličnim degenericima...ONI SU TI,,,a mi npr SRbi, Rumuni, Jermeni, Kirgizi i mnogi drugi nismo bili ti koji su druge narode drzali u kavezima kao zivotinje...INFANTINO INFANTILNI -UPUTIO SI POGRESNE PORUKE NA POGRESNE ADRESE...pod tobom će svetski fudbal degradirati do neprepoznatljivosti,,ali, možda je i red da tako bude...
Popaj
20. novembar 2022. u 07.06
„Američki general, iranski špijun, turski diplomata, dva člana Hamasa i talibanski komandant ulaze u tržni centar - ono što zvuči kao početak šale može se desiti u bilo kom trenutku u Kataru.”
https://tinyurl.com/3xjvedz5
Popaj
20. novembar 2022. u 07.47
„Infantilni” im je dobro rekao, a da li su ga Arapi kupili ili se prodao, to je druga priča. Ni njegov švajcarski prethodnik nije bio sasvim čist...
Smeta mi najnoviji zapadni cinizam i dvoličnost.
Oni kritikuju Katar zbog ljudskih, humanih prava koja su uskraćena Lezbo-pederskoj zajednici, a ne pominju da su američki bombarderi leteli iz Dohe i bacali „bombone” na Irak i okolinu. Arapi polako,ali sigurno shvataju ko su im pravi prijatelji, a ko neprijatelji.

P.S. Besposlicar, zašto si tako nervozan???
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.