Diskusije : Politika

 Komentar
Italija, rekorder po prekomjernoj smrtnosti u EU
Zorrko
14. novembar 2022. u 20.34
... i rekorder po broju vakcina i bustera. Šta tu nije jasno?

https://tinyurl.com/ves6ny58
Zorrko
14. novembar 2022. u 20.38
Studija u Švicarskoj: jedan od 38 pretrpio je oštećenje srca
Oštećenje srčanog mišića nakon bustera je 800 puta češće nego što se dosad priznavalo

Brojne štete eksperimenta s vakcinama postaju sve vidljivije: sada čak ni mainstream ne može više šutjeti o strašnim posljedicama.. Jedan od 38 pretrpio je oštećenje srčanog mišića ..

https://tinyurl.com/3ra3ae6a
Zorrko
14. novembar 2022. u 20.42
Što se događa s natalitetom u Australiji?
Podaci su prilično zapanjujući.

------
Jessica Rose
13. novembar
Danas sam gledala video na Brighteonu i australski zastupnik po imenu George Christensen govorio je o padu stope nataliteta u Australiji na temelju statistike nataliteta u Australskom uredu za statistiku. Brojke koje je citirao bile su toliko lude da sam morala pronaći izvor podataka (tx Joelu Smalleyu) i reproducirati nalaze.

Bio je u pravu.

Pogledajte podatke za zadnjih 10 godina u usporedbi s 2021. Što bi, zaboga, moglo UZROKOVATI kombinirano smanjenje broja rođenih od 71% od oktobra do decembra 2021.?
-------------

https://tinyurl.com/2p8paupw
Zorrko
14. novembar 2022. u 20.45
DISTURBING VIDEO: A handball player died after a heart attack in the middle of a match
https://tinyurl.com/y52uyfmh
Fit and healthy girl tragically dies suddenly after collapsing at school aged just 10
https://tinyurl.com/mws472w2
__________________
zupa
(DR.MR)
14. novembar 2022. u 21.43
Што се Аустралије тиче потписујем,нигде трудну жену да видиш,а и лично
сам погођен само једно од моје деце је одлучило да има децу,катастрофа
на помолу.
Popaj
15. novembar 2022. u 02.45
Studija u Švajcarskoj: Svaka 38. osoba je pretrpela oštećenje srca
Oštećenje srčanog mišića nakon bustera 800 puta češće nego što je ranije priznato

Brojne štete eksperimenta vakcinacije postaju sve vidljivije - a u međuvremenu ni mejnstrim ne može da sakrije strašne posledice. Studija koju su sproveli univerzitet i univerzitetska bolnica u Bazelu otkrila je da je verovatnoća razvoja upale srčanog mišića nakon „bustera” 800 puta već́a nego što se ranije pretpostavljalo.

Jedan od 38 je pretrpeo oštećenje srčanog mišićaStudija je sprovedena na 777 osoba, od kojih su najmanje 22 osobe naknadno pokazale povećanu vrednost troponina, što je indikacija moguć́e upale srčanog mišića. Iako se tvrdi da je upala bila „blaga”, ispostavilo se da je 2,8 odsto učesnika patilo od ovog neželjenog efekta. Ispitana je priprema Moderne.

Prvobitno je pretpostavljena stopa od 0,0035 procenata – ili jedan na 28.571 osobu umesto jedne na 38. Drugim rečima, veličina uzorka je zapravo bila suviše mala da bi mogla u potpunosti da isključi neželjene efekte čak i ako se ne pojave. U stvarnosti, međutim, pokazalo se da je rizik 800 puta već́i od pretpostavljenog.

Povećana doza mRNA kao okidač?
Zanimljivo je da su žene bile posebno pogođene u studiji, čineći 20 od 22 slučaja. Do sada se smatralo da je rizik posebno visok kod mladića. Vođa studije je kao simptome oštećenja srčanog mišića naveo kratak dah, pritisak na grudi i umor. Uzrok štete još uvek nije jasan. Međutim, autori studije pretpostavljaju da iza toga stoji ili povećana doza mRNK u busteru ili moguć́a jača reakcija imunog sistema.

Vochenblick je više puta izveštavao da se rizik od upale srčanog mišića nakon tretmana mRNA povećao:
https://tinyurl.com/3ra3ae6a
Popaj
15. novembar 2022. u 03.03
Višak mortaliteta: Italija je zemlja sa najvećim brojem umrlih u Evropi u poslednje dve/tri godine. Podaci su snimljeni i grafički prikazani iz baze podataka o ljudskoj smrtnosti (2022) i svetskog skupa podataka o mortalitetu (2022). „I kriva ne bledi, od čega su ovi ljudi umrli?”, Zapis se takođe odnosi na vakcine i povećanje doza u ovom trenutku. Slučajnosti? Fabio Duranti, Raffaella Regoli i Vanni Frajese govore uživo o tome.

„Grafikoni se odnose i na decu koja imaju miokarditis i mortalitet adolescenata posle ove vakcinacije, bitke koju Vani već́ neko vreme vodi upravo na osnovu 'ruke dalje od dece'. Tako kaže Regoli obraćajući se Frajezeu koji, prema njegovim rečima, ističe: ”Ljut sam, dok se danas ove smešne stvari diskriminacije onih koji još nisu vakcinisani i dalje rade. U međuvremenu je u časopisu Journal of neuroloških poremećaja objavljen članak o tome. Pozvao bih profesora Orazija Šilacija i uvaženog Gemata da zabeleže ovu publikaciju o manje ili više trajnoj modifikaciji ćelija i posledicama slučaja. Da li postoji efekat na nivou tumora i/ILI oštećenja na nivou DNK? Umesto da krene sa žmigavcima i kaže da je sve u redu, biće da Vlada, eventualno samostalno, uradi neke testove kako bi dala konačan odgovor. Ono što se pojavljuje je jeziva slika„.
https://tinyurl.com/yc7pjmnx
Kraj_Sveta
(socijala)
15. novembar 2022. u 07.29
Da li se oni koji su dali minuse ne slazu sa iznetim podacima, ili ne žele da prihvate cinjenice zato što su bili pobornici vakcinisanja i anti-antivakseri?
Ili je stvar u licnom odnosu prema onima koji objavljuju podatke i komentare?
Starac_Foco
(--)
15. novembar 2022. u 08.58
Malo je teško pratiti šta ovi pricaju na italijanskom ali može se vidjeti o cemu se radi iz dijagrama i popratnog teksta na engleskom.

Mislim i da se taj podatak o Italiji kao državi sa rekordnim brojem pelcovanih odnosi na Evropu, dok gledano planetarno poveci broj država ukljucujuci i Kanadu je „pelcovaniji” od Italije.

Bez sumnje je da postoji problem sa velikom brojem raznih slučajeva oboljenja koji drasticno odudaraju od ranijih statistika.

U to ne bih uvrstio samo razne probleme sa iznenadnim smrtima i srcanim tegobama na kojima Zorkivoje najviše insistira već i ovo što se trenutno dogadja u Kanadi gdje je zavladala nekakva kuga slična teskom obliku gripa sa čestim upalama pluca a pri cemu je preko 90% takvih testirano na kovid negativno.

Bolnice su pune, u ambulantama za hitnu pomoć ceka se i po 20 sati da dodjes na red da vidis običnog doktora, a i u walk-in klinikama (ne znam kako bi ovo „walk-in” preveo, to su ambulante gdje možeš da odes nekom doktoru opste prakse bez prethodne najave) redovi su nepregledni.

A u apotekama je uglavnom nestalo onih lijekova koje možeš kupiti bez recepta i koji kao pomazu u slučaju gripa, prehlade i sl. Ili su drasticno poskupili.

U svrhu gore navedenog, evo iz licnog iskustva šta se meni desilo prošle sedmice a vezano za clana familije. Pisao sam ovo nekome na engleskom i mrzi me da prevodim. Mnogi će razumjeti:

On SUN, she suddenly felt sick with some strong flu like symptoms. Covid test negative.

On MON, she started almost choking when coughing.

On TUE morning she was literally choking when coughing and I brought her to a walk in clinic. There was about 40 people in the waiting room, neatly organized sitting in 7 rows with 6 chairs each. Of course, the most important thing first, useless covid test. Negative.

The doctor diagnosed pneumonia (somehow, no x-ray) and prescribed her amoxicillin.

Hey, amoxicillin, an outdated ineffective antibiotic which might still help you not to get an infection after some dental work for example, but for pneumonia???

On WED, she could no longer talk, just whisper, and was so sick that she was barely standing on her feet. Pulse rate doesn’t drop below 130, what just increases our anxiety as she already had some hart problems and surgery before.

The web showed that ER waiting time at the local hospital was only 1h. Brought her there. Yes, it took 1h but just to see a triage nurse. Again first thing first – covid test.

I could not resist to comment that she had covid already twice despite being vaccinated 3 times. And she did not have covid this time around but had something much worse. Except politicians still didn't give a name to that new illness that goes around... The nurse seemed to silently agree with me...

Then, we entered another waiting room packed with people. Probably 50 or more. A girl sitting next to us suddenly collapsed on the floor, vomiting and screaming for help. Nobody cared. ER staff was just doing their routine tasks, calling other patients or wondering around for other reason, but nobody reacted to that person on the floor calls for help. Except a cleaning lady came to clean vomiting. My wife approached the girl and asked if she could help somehow. The girl asked if she could go buy her some water...

At that point we realized that it might take a full day at that place to see a doctor and gave up, went back home.

TH comes and no improvement. I was thinking to call a clinic in US and bring her there. But we decided to try our luck in a different walk-in clinic here first. And there was some. A knowledgeable doctor was there, realized that prescribed medication was useless and presribed her something else.

Today, she feels better than yesterday and hopefully that trends will continue.

Well, this country is becoming a hopeless place in terms of healthcare. Or at least this province is.

But why spend money on essential healthcare when there are more pressing things to fund...

Like keeping about 10% of population on so called disability. Those that are mostly deemed to have some psychological problems. Probably couple of millions of them already...

I’m seriously wondering who is actually the one having some psychological problems. Me, the taxpayer who is paying for all that, or they who are pretending to be sick, or doctors who gladly give them that diagnosis??? Looks like it is me...

I thought that the public health system in my home country (Bosnia, probably the poorest country in Europe), is terrible. And it actually is, but this here is now 3 times worse...

Over there, if you go to an ER, they will be rude and look disinterested (legacy of former socialist system combined with low income of health workers), but you are still very likely to see a doctor (a general practitioner) in no more than 2h. Or immediately if the person at the reception decides that is required. And if that doctor cannot help you, you will be able to see a specialist at some locations the same day or will be sent to a hospital.

In addition, private health care is allowed with some restrictions, and you can book an appointment with most specialists in private clinics within a day or two, or immediately if urgent, for a reasonable fee of about $50 CAD. Which is a reasonable fee even by local standards, as it is about 5% of average local net salary. Something like paying $200 to see a specialist here.

Why I’m not allowed to do that here, to pay whatever it cost, $200 or $2000??? Because they say we are all equal... What a f****n BS... Me and David Thomson (the richest person in Canada worth $50 billion) are equal. Yes, sure, we are. Very equal.
Popaj
15. novembar 2022. u 11.33
Starac_Foco, prevod sa elgleskog:

Na SUN-u, iznenada joj je pozlilo sa nekim jakim simptomima sličnim gripu. Covid test negativan.

Na PON je počela skoro da se guši kada je kašljala.

U UTO ujutro bukvalno se gušila kada je kašljala i odveo sam je u šetnju u kliniku. U čekaonici je bilo oko 40 ljudi, uredno organizovanih sedeći u 7 redova sa po 6 stolica. Naravno, najvažnija stvar prvo, beskorisni covid test. Negativno.

Doktor je dijagnostikovao upalu pluća (nekako, bez rendgenskog snimka) i prepisao joj amoksicilin.

Hej, amoksicilin, zastareli neefikasni antibiotik koji bi ti ipak mogao pomoć́i da ne dobiješ infekciju posle nekog stomatološkog rada na primer, ali za upalu pluća???

U SRI više nije mogla da priča, samo je šaputala i bila je toliko bolesna da je jedva stajala na nogama. Puls ne pada ispod 130, što samo povećava našu anksioznost jer je već́ ranije imala problema sa srcem i operaciju.

Veb je pokazao da je vreme čekanja hitne pomoć́i u lokalnoj bolnici bilo samo 1 sat. Doveo je tamo. Da, trebalo je 1 sat, ali samo da vidim trijažnu sestru. Opet prva stvar - Covid test.

Nisam mogao da odolim da ne prokomentarišem da je imala kovid već́ dva puta iako je vakcinisana 3 puta. I ovog puta nije imala kovid, ali je imala nešto mnogo gore. Samo što političari još uvek nisu dali ime toj novoj bolesti koja se vrti... Medicinska sestra kao da se prećutno slaže sa mnom...

Zatim smo ušli u drugu čekaonicu prepunu ljudi. Verovatno 50 ili više. Devojka koja je sedela pored nas iznenada se srušila na pod, povraćala i vičući u pomoć́. Nikoga nije bilo briga. Osoblje Hitne pomoć́i je samo radilo svoje rutinske zadatke, zvalo druge pacijente ili se čudilo iz nekog drugog razloga, ali niko nije reagovao na to da je ta osoba sa poda pozvala pomoć́. Osim što je čistačica došla da povraća. Moja žena je prišla devojci i pitala da li može nekako da pomogne. Devojka je pitala da li može da joj kupi vode...

U tom trenutku smo shvatili da će na tom mestu biti potreban ceo dan da odemo kod doktora i odustali smo, vratili se kući.

TH dolazi i nema poboljšanja. Razmišljao sam da pozovem kliniku u SAD i dovedem je tamo. Ali odlučili smo da prvo okušamo sreć́u u drugoj klinici. I bilo ih je. Tamo je bio upućen lekar koji je shvatio da su prepisani lekovi beskorisni i prepisao joj je nešto drugo.

Danas se oseća bolje nego juče i nadamo se da će se trendovi nastaviti.

Pa, ova država postaje beznadežno mesto u pogledu zdravstva. Ili barem ova provincija jeste.

Ali zašto trošiti novac na osnovnu zdravstvenu zaštitu kada postoje hitnije stvari za finansiranje...

Kao držanje oko 10% stanovništva na tzv. invaliditetu. Oni za koje se uglavnom smatra da imaju neke psihičke probleme. Verovatno ih je već́ nekoliko miliona...

Ozbiljno se pitam ko je zapravo taj koji ima neke psihičke probleme. Ja, poreski obveznik koji sve to plaća, ili oni koji se prave bolesni, ili doktori koji im rado daju tu dijagnozu??? Izgleda da sam ja...

Mislio sam da je sistem javnog zdravstva u mojoj domovini (Bosna, vjerovatno najsiromašnija zemlja u Evropi) užasan. I zaista jeste, ali ovo ovde je sada 3 puta gore...

Tamo, ako odete u hitnu, oni će biti nepristojni i izgledati nezainteresovano (nasleđe bivšeg socijalističkog sistema u kombinaciji sa niskim primanjima zdravstvenih radnika), ali je i dalje velika verovatnoća da ćete videti doktora (lekara opšte prakse) ni za koga više. od 2h. Ili odmah ako osoba na recepciji odluči da je to potrebno. A ako vam taj lekar ne može pomoć́i, istog dana ćete moći da posetite specijalistu na nekim lokacijama ili ćete biti poslati u bolnicu.

Pored toga, privatna zdravstvena zaštita je dozvoljena uz određena ograničenja, a kod već́ine specijalista u privatnim klinikama možete zakazati termin u roku od dan ili dva, ili odmah ako je hitno, uz razumnu naknadu od oko 50 CAD. Što je razumna naknada čak i po lokalnim standardima, jer iznosi oko 5% prosečne lokalne neto plate. Nešto kao da platite 200 dolara da vidite specijaliste ovde.

Zašto mi nije dozvoljeno da to radim ovde, da platim šta god da košta, 200 ili 2000 dolara??? Zato što kažu da smo svi jednaki... Kakav ...eni BS... Ja i David Thomson (najbogatija osoba u Kanadi vredi 50 milijardi dolara) smo jednaki. Da, naravno, jesmo. Veoma ravnopravan.
Popaj
15. novembar 2022. u 11.56
Lobi za vakcinaciju blokira kritične univerzitetske studije - Veltvoche Daili CH, 15. novembar 2022.
https://www.youtube.com/watch?v=jTLwaCmYpGY&t=436s
keser
(Тешем букве)
15. novembar 2022. u 14.19
Смрт или трт.

Италијани су захваљујући доброј економији, савременоиј медицини али на другој страни малом наталитету постали веома стара нација.
А што је старо то умире. још увек. Од овога или од онога. Нема везе.

Корона је један од разлога.
geriatrikus
(zvakac karamela)
15. novembar 2022. u 15.53
Да пратимо мало Кесерову логику, а као поређење ставићу своју.
Могу се сложити са Кесеровом премисом да је Италија економски солидно развијена. Слажем се и са овом да је наталитет мали и сходно доме нација стари. Слажем се и са констстацијом да нико не живи вјечно, те да старији људи више умиру од млађих.
Е сад ја наступам:)
Италија није остарила у посљедње двије године, то је дужи процес. Па смо пратили смртност у посљедњих 10година. Па, не знам тачне податке нити су битни, битан је однос процената. Па је рецимо у првих 8 од посматраних 10 година смртност била, хајде да кажемо око 10% и из године у годину варирала +- до 2%. А онда енорман скок...50%!!! Да ли ће се, па и не претјерано разуман човјек упитати шта се деси у том периоду, каква промјена настаде. „Експерти” изађоше са конструкцијом да се ради о „изненадном синдрому смрти одраслих”. Ваљда има сличан изненадан синдром и за спортисте, дјецу, труднице...Када се тако лијепо објасни и дијагностицира проблем ко да не прихвати?!
Опет, са друге стране неки стручњаци, веома признати и поштовани у ранијим периодима упозоравали да ће се баш ово десити у колико се створеној „вакцини”измисли болест, па се та вакцина убризга у тијела људи. И дешава се. Знали и они нешто.
Па да и завршим. Када то све посложим, моја конклузија је да је вакцина разлог. Чак и ако сама по себи није убацила бају и изазвала тромбове, анеуризме, емболије, мислим да је свима већ видљиво колико су пелцовани осјетљиви на све промјене. Ко је негдје отишао и сусрео се са било којом бајом у туђој средини, са путовања се враћао болестан. Имуни систем ни за курац није. Логично.
samadel
(snimam)
15. novembar 2022. u 19.24
Да нам није Zorrkа и његове опседнусти короном, вакцином и.т.д
не знам како би преживели.
Zorrko
15. novembar 2022. u 19.42
------
samadel
(snimam)
15. novembar 2022. u 19.24

Да нам није Zorrkа и његове опседнусти короном, вакцином и.т.д
не знам како би преживели.
-------

a ti si prezivio koronu?
kako, pa to je nasmrtnosnija pandemija?

uglavnom... stavi brnjicu, misli na druge...
u Ontariju ponovo „top doktori” to zahtjevaju, ovaj put zbog influence...

bas kako su prokleti teoreticari zavjera i upozoravali...
Zorrko
15. novembar 2022. u 19.50
----
Popaj
15. novembar 2022. u 11.33

Pa, ova država postaje beznadežno mesto u pogledu zdravstva. Ili barem ova provincija jeste.
-------

ništa cudno, nakon 2 godine ludovanja o smrtonosnoj epidemiji, besmislenih masovnih PCR testiranja, zatvaranja zdravih ljudi i djece (cime se ostecivao prirodni imunitet), (ne)radom doktora od kuce (zbog smrtonosne pandemije), otkazivanjima redovne kontrole i terapije za ozbiljne bolesti, besmislenih vakcinisanja, otpustanjem onih kadrova koji nisu pristali na kovid manipulacije i prisilne vakcine...

rezultat je i vise nego ocekivan...

Bas kako su neki „teoreticari zavjera” i upozoravali da će se desiti...
Zorrko
15. novembar 2022. u 20.20
nestasica lijekova u Kanadi, police prazne, nema lijekova protiv bolova i upala (groznica)

https://tinyurl.com/5a7n9wz4

top experti na daju nikakvo objašnjenje za ovo?

koji je uzrok tih iznenadnih nestasica?

da nisu možda teoreticari zavjera i antivakseri onemogućili proizvodnju tih medikamenata, a koji su se još donedavno moglo kupiti na svakom kiosku?

ah, da:
top experti snažno podržavaju ponovno nosenje brnjica, kao i bustere protiv kovida, i vakcine protiv gripe, pa nemaju vremena da se bave ovakvim tricarijama...

vjeruj struci i nauci!

Zorrko
15. novembar 2022. u 20.32
Danska sada kaže...

Bolje da dobijete covid, najsmrtonosniju bolest svih vremena 😂, nego da dobijete vakcinu.

Ako Danska vidi višak smrtnih slučajeva, onda to vide i druge zemlje.

Počelo je najveće zataškavanje u ljudskoj povijesti.

https://tinyurl.com/2p8cerzs
Zorrko
15. novembar 2022. u 20.36
Zašto su Klaus Schwab i Bill Gates na summitu G20? Zašto sudjeluju na istoj razini kao i čelnici suverenih zemalja?

zato što su strucni autoriteti i filantropi?

https://tinyurl.com/yzvzze9h
Zorrko
15. novembar 2022. u 20.39
karmageddon ..

https://tinyurl.com/5n77hymk

svi su iznenadno preminuli,a ostat će zapamceni po ovim izjavama :

1. antivaxeri su sramota ..
2. želim antivaxerima da sto prije zavrse u paklu ..
3. potjerajte iz skola ucitelje antivaxere ..
4. posaljite vojsku u domove antivaxera da ih vakcinisu ..
5. u luna park se može uci samo sa covid passom ..
Zorrko
15. novembar 2022. u 20.44
Entoni „Rambl” Džonson (Anthony Rumble Johnson), američki MMA borac, preminuo je u 39. godini.

https://tinyurl.com/5fu76367

MMA star Rumble Johnson was battling non-Hodgkin's lymphoma and a rare auto-immune disorder before dying from organ failure at 38

https://tinyurl.com/2p869uv2
Kraj_Sveta
(socijala)
16. novembar 2022. u 09.30
Ko je pomenuo Dansku?
Zar nije ona bila primer masovne vakcinacije i dokaza da je to rešenje?
Ima li neko iz Danske ovde da objasni?
Starac_Foco
(--)
16. novembar 2022. u 09.58
ništa cudno, nakon 2 godine ludovanja o smrtonosnoj epidemiji, besmislenih masovnih PCR testiranja, zatvaranja zdravih ljudi i djece (cime se ostecivao prirodni imunitet), (ne)radom doktora od kuce (zbog smrtonosne pandemije), otkazivanjima redovne kontrole i terapije za ozbiljne bolesti, besmislenih vakcinisanja, otpustanjem onih kadrova koji nisu pristali na kovid manipulacije i prisilne vakcine...

rezultat je i vise nego ocekivan...

*****
Dodao bih da je sistem već bio prilično pukao i bez svega toga. Milioni kanadjana nisu mogli da nadju porodicnog doktora i prije kovida. Na neke preglede i ranije cekalo po 6 mjeseci a na operacije i po 2 godine. I ranije se često znalo dogadjati da u ER odcekas 7-8 sati. Itd. A kad dodas sve to što si nabrojao, i sto je tačno, sad je bar 2 puta gore. I vjerovatno se nikad neće povratiti na to što je bilo - sa sadasnjeg uzasnog zdravstvenog sistema na prethodni koji je bio vrlo los...
Zorrko
16. novembar 2022. u 21.13
ne zna se razlog...

strucnjaci razmišljaju i razmišljaju ali ne mogu shvatiti razlog

Prof. Homburg: Službeno: 19% više smrtnih slučajeva u oktobru!

https://tinyurl.com/mr27h23r
Zorrko
16. novembar 2022. u 21.16
Student iz Engleske, Daniel Duyungan (20 godina), umro iznenada nakon žurke

Stevenage man, 20, with 'gentle soul' dies suddenly after feeling unwell at Halloween party with friends

https://tinyurl.com/ah6e82za

Bocnuo se i mislio je na druge
Zorrko
16. novembar 2022. u 21.18
Student i član univerzitetske košarkaške ekipe iz SAD-a, Geronimo Warner star 21 godinu, iznenada umro

https://tinyurl.com/mw9ymz7t
Zorrko
17. novembar 2022. u 19.58
FEKTČEKERI u panici! IZNENADA preminuo dečak (4) koji se pojavio u REKLAMI ZA VAKCINACIJU

Fektčekeri su doslovno poludeli u poslednjih 48 sati nakon što su uprkos cenzuri na društvenim mrežama isplivali članci i objave vezane za iznenadnu smrt dečaka, starog 4 godine koji je učestvovao u vakcinalnoj kampanji i reklami za vakcinaciju

Dečačić Santino Blanko koji je učestvovao u reklamama za vakcinaciju iznenada je preminuo početkom meseca.

Nakon ove vesti mnogi su povedeni činjeničnim stanjem da mnogi vakcinisani „iznenada” umiru povezali smrt dečaka sa vakcinama no fektčekeri su pohitali da bez ikakvih zvaničnih dokaza, pozivajući se na obdukcije ni manje ni više iznesu tvrdnju da je dečak umro od upale pluća.

https://tinyurl.com/55dwhdvp
Zorrko
17. novembar 2022. u 20.03
Slučajevi miokarditisa kod djece ispod 18 godina porasli su više od 100 puta u Kanadi
Velika kanadska bolnica: prije COVID-a viđali su 2 slučaja godišnje. Sada vide 27 u samo 6 tjedana. To je povećanje od 117 puta. Ali CDC kaže da je broj samo „malo povišen”.

https://tinyurl.com/2zzttt8h
Kraj_Sveta
(socijala)
18. novembar 2022. u 02.52
Zamolio bih one ko su dali minuse da objsne zbog čega.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.