Diskusije : Politika

 Komentar
C_A_B_OPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zaht(j)ev
C_A_B_O
15. septembar 2022. u 19.20
Da poslije SVIH dosadasnjih napada na ustav SRBIJE epsulutnog ponistavanja ime Srbija bude zamjenjeno SRBISTINOM.
Naime,kako Izrael radi i gradi svoje vojne i civilne objekte na PALESTINSKOM tlu i kako vodZa i sluge nemaju ni morala ni pameti srbijicu dovedose do nestanka.Malo zvake i sendvic treba da pomogne jer je KOSMET i pravno dobio ISTI status kao i Srbistina.Dva ravnopravna partnera...a da mogu samo poginuli za oslobodjenje i opstanak SRBIJE ustati i bar poSSrati VodZu, vladu i ministre.
O PEDERBALU...naravno da će ga biti, da se srpskim blatom NE ukaljaju eUropske PERVERZIJE a kobajagi mup odluciJo da zabrani i bal i litiju.

ODVRATNO izjednacavanje...šta je sledeće...obavezna pedofilija od vrtica,97% nesrpske vlada,vojska i policija.I onako je prikriveni SIPTAR precenik ...žena mo=u itamoivamo a eki baa PREMIJER udata za ženu.

TOLERANCIJA znaci ...da je ne XXebem mujer na javnom mEstu ...ali ni da NE gledam kako se dUoge ljube.

O srbiji bez KOSMETA je kao maratoncu bez ruke i noge pa ti TRCI WodZo takav.

STRAVUCNO je da je vlada Milana Nedica i on bio MORALNIJI i nije dao toliko okupatoru kao PINOKIJO.

JOS samo da mi bar neko od urlikaca zarad rodnoperverznog jezika objasni moja je zeMska varijanta srpske rEci k.u.r.a.c te muska za pp.i.c.k.u ??

Mozebitbidne k.u.r.c.i.c.a i p.i.c.a.k kao permijer i WodZa
Bazorilo
16. septembar 2022. u 19.37
Tematika dobra i konstruktivna,ali daj to malo prevedi na akademik jezik.Ipak smo mi avangarda Evropskih jezika.Nismo nikad bili a ni danas nismo androidska kasta.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.