Diskusije : Politika

 Komentar
Вођа
Jocko4
(observer)
18. avgust 2022. u 22.52
Још 2018. Роџер Вотерс је упозоравао

>>
SPUTNIK Србија, 31. августа 2018.

Роџер Вотерс:
Желите рат са Русима? Ви сте полудели!? Знате ли са ким имате посла?

Роџер Вотерс, оснивач и бивши вокал планетарно познате музичке групе Пинк Флојд, говорио је о Русији и односу западног света према њој, преноси „Ин4с”.

Ја желим читав свет да питам — ви желите да отпочнете рат с Русима?
Ви сте полудели!?
Знате ли с ким имате посла?
Руси су вас ослободили од нацизма и платили цену 20. милиона својих живота.
Шта су вам лоше урадили? И уопште, о чему причате?
И желите да ратујете с њима?
Ја не знам како ће Украјина изаћи из садашње ситуације. Али оптуживати Русију је смешно, мада Американци то добро знају да раде.
Они владају медијима и могу то да врте како им воља, и зато им верују.
Вотерс је познат по свом хуманитарном раду и по томе што се кроз своју музику бори против диктатуре и нацизма. Познато је да су му деда и отац погинули у борби против нацизма током два светска рата.
Jocko4
(observer)
18. avgust 2022. u 22.54
Не знам зашто ми је скрипта осакатила наслов, који треба да гласи:

Вођа „Пинк Флојда” од односу Запада према Русији
Jocko4
(observer)
18. avgust 2022. u 23.09
А 8. августа 2022. Роџер Вотерс је у интервјуу за CNN назвао Џо Бајдена ратним злочинцем.

>>
Rodžer Voters: Bajden je ratni zločinac koji raspiruje rat u Ukrajini

Voters je trenutno na turneji po Severnoj Americi pod nazivom „This Is Not A Drill”. Tokom nastupa, na pozornici su ogromni ekrani na kojima se prikazuju slajdovi ljudi koje je Voters označio kao „ratne zločince”.

Američki predsednik Džo Bajden je takođe prikazan odmah posle svog prethodnika Donalda Trumpa s etiketom koja posetitiocima koncerta govori da je sadašnji američki predsednik „tek na početku”.
...

Отворите линк у коме је и видео целог интервјуа, да чујете како је Вотерс раскринкао западну пропаганду и водитеља CNN-а, Мајка Смеркониша.

https://nova.rs/kultura/rodzer-voters-bajden-je-ratni-zločinac-koji-raspiruje-rat-u-ukrajini/#:~:text=Bajden%20je%20r atni-,zločinac,-koji%20raspiruje%20rat
Popaj
19. avgust 2022. u 01.11
Joe Biden - Bloodthirsty vampire - About the bombing of FR Yugoslavia and about Serbs
https://www.youtube.com/watch?v=quTxPFbCEVk
vacuum
19. avgust 2022. u 05.05
Роџер Вотерс је један, човјек је очито веома начитан и уз то РАЗМИШЉА СВОЈОМ ГЛАВОМ.

Један од најбољих бендова.
Kraj_Sveta
(socijala)
19. avgust 2022. u 09.14
Da napomenem da su, iako iznenadjujuce da je i toliko prikazano na CNN, ipak izbaceni neki veoma vazni delovi. Te delove mozete videti ovde:
https://www.youtube.com/watch?v=kdS7KIh4oG4
D-Man
(Analyst)
19. avgust 2022. u 10.30
Западне државе и њихови медији су највећи лицемери овог света! Пуна су им уста демократије и људских права док у суштини сви ми који живимо на Западу живимо у једном заиста мрачном и бруталном систему.

Западни медији нису заинтересовани за истину већ за пропаганду у име оних који боље плате. CNN је највеће зло и смеће које постоји!
Доказ за то што сам рекао је и тај интервју са Рогером Вотерсом који уопште нису приказали цео већ су избацили делове који су до коске оголели западне лажи и пропаганду. Дакле, избачене су важне ствари, остављен мање важне и уместо да стотине милиона види шта је тачно рекао Роџер Вотерс, то можемо само преко неких других платформи које можда погледа пар десетака хиљада људи.

На Западу су људима већ кроз школски систем испрани мозгови још од дечијег вртића. Цели школски систем је заснован на учењу градива које је, на разне начине, наметнуто са врха политичке пирамиде.
Наравно, ништа чудно! Свака држава то чини. Али, бусати се у прса, причати о демократији и људским правима, пљувати по другима који у својим школским системима уче оно што долази из врха њихове државе а не увиђати да тај исти трули и подли Запад то ради на један много гори и монструознији начин је лицемерје које је тешко поднети.

Сви они који живе на Западу знају о чему говорим. Баш ових дана прочитао сам вест како је са посла, као технички вишак, отпуштена овде позната водитељица Лиса Лафлам након 35 година рата на телевизији. Наравно, заболи је патка, она је већ ионако за пензију а бенефиције које је зарадила за тих 35 година су јој довољне да мирно проведе свој пензионерски живот. Оно по чему ћу је ја памтити је циничан осмех и просто свршавање од среће пред камерама када је читала вести о НАТО бомбардовању Србије 1999-е.
Иначе, ти подли западни медији имају апсолутно све информације са терена. Добро знају истину. Добро знају ко је крив, ко је жртва, ко лаже али их истина не занима. Спроводе само политику својих наредбодаваца. Неки наши људи су радили у неким медијима овде и напуштали те послове јер једноставно нису могли прогутати болну истину да све знају али намерно неће да објављују истину већ оно што им одговара.

Због свега тога су људи попут Роџера Вотерса право благо али ни тако познате медијске личности не могу на јавном сервису који прате стотине милиона људи рећи све оно што мисле. Мислим, могу они рећи али ће интервју бити скраћен и из њега избачено све оно што не одговара једном подлом нацистичком систему.
Jocko4
(observer)
19. avgust 2022. u 13.03
Kraj_Sveta,

Хвала за линк који си поставио, који допунски раскринкава пропаганду CNN-а.

То ме је подсетило на захукталу пропаганду против Срба, током грађанског рата у БиХ ...

У то време сам (у Торонту) пратио вести на ТВ и на радио програмима, а један од њих је био и радио- програм „АМ1010”. Било је и емисија 'у живо', у којима су често позивали неке госте (Србо-мрсце) и примали телефонске позиве слушалаца. Наравно, већином су у програм укључивали оне који су на разне начине пљували по Србима.

Једном се некако у емисију пробио један наш човек и почео да износи чињенице, које нису одговарале водитељу и његовом госту – водитељ је одмах кренуо да га прекида, омета и спречи да те чињенице допру до аудиторијума. Кад се видело да у томе не успева, водитељ је викнуо: „Get out of here!”, притиснуо дугме и искључио га из програма. Затим су водитељ и гост наставили да пљују по Србима.

Другом приликом, на истој станици, током агресије НАТО-а на СРЈ 1999. опет је био неки гост; „објашњавали” су „оправданост” бомбардовања СРЈ и пуштали у програм истомишљенике и опет се накако пробио један Србин из Хамилтона ... Већ после прве његове реченице водитељ га је прекинуо и провокативно питао: „Да сте сада у Југославији, да ли би пуцали на канадске војнике?” Момак му је 'ладно одговорио: „Ако би он уперио пушку у мене да ме убије, жао ми је, и ја бих пуцао у њега.” Водитељ га је одмах искључио, а онда су он и гост емисије попиздели и понављали да Срби немају шта да траже у Канади, да их све треба протерати, и сл.

П.С. Касније сам престао да слушам „АМ1010”, јер је исто ђубре као и CNN.
semperaliquem
20. avgust 2022. u 03.45
То је било пре четири године.
Његове речи нису произвеле никакав утицај нити ће на жалост.
Оне служе само нама који смо против ових ратова да се тешимо.
Kraj_Sveta
(socijala)
20. avgust 2022. u 04.46
Šta je bilo pre četiri godine?
Jocko4
(observer)
20. avgust 2022. u 10.26
Semperaliquem,

Претпостављам да си прочитао само уводни коментар, који се односи на оно што је Вотерс рекао 2018, а не и коментар који сам поставио у 23:09, о интервјуу који је Вотерс дао CNN-у 8. августа 2022.

Уводни коментар потврђује континуитет мишљења Роџера Вотерса и да је био свестан у шта Запад увлачи свет.
Jocko4
(observer)
21. avgust 2022. u 23.47
Оснивач групе „Пинк Флојд” Роџер Вотерс уврштен је у базу украјинског сајта „Миротворац”, следи из података са сајта.

Како се наводи на сајту, Вотерс је сврштен у списак јер је наводно водио антиукрајинску пропаганду и учествовао у покушајима легализације припајања Крима Русији.

Сајт „Миротворац” је познат је по скандалозним постовима у којима се објављују лични подаци домаћих и страних новинара, глумаца, политичара и свих оних који наводно представљају претњу националној безбедности Украјине. На списку су и они који су посећивали Крим, као и новинари који су имали акредитације Донбаса и извештавали са тог ратног подручја.

Оне који се нађу на том сајту украјински „Миротворац” обично називају „сепаратистима”, „сарадницима терориста”, „антиукрајинским пропагандистима”, „агентима Кремља” и сл.

https://sputnikportal.rs/20220821/rodzer-voters-stavljen-na-spisak-ukrajinskog-sajta-mirotvorac-1141434862.html
CAHJAP
22. avgust 2022. u 01.49
Vodža ki Enver Hodža.

A što se tiče kandićki, vere, čankove, draškoviće, čede i sve slične, to treba skinuti sa narodnog platnog spiska i na društveno koristan rad, da vidiš kako brzo bi se promenio pravac trabunjanja protiv sopstvenog naroda. Sve one koji naši neprijatelji, da kažem „vole” ili „ hvale”, budite ubeđeni da su to naši neprijatelji i prodane duše.
CAHJAP
22. avgust 2022. u 02.32
Hebiga, šćedok ovo iznad da pišem na keserovoj temi niže o sonji biSER-ko(nj), čitah ovo iznad pa malo pobrkah teme.
Jocko4
(observer)
22. avgust 2022. u 10.37
CAHJAP,

Забуну је изазвала скрипта, тако да је од наслова остала само прва реч.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.