Diskusije : Politika

 Komentar
Poziva tompsona da održi koncert u srbiji!
novosadski_radikal
(Clan SRS)
03. avgust 2022. u 09.54
SKANDAL! Opozicionarka iz Sremske Mitrovice POZIVA TOMPSONA DA ODRŽI KONCERT U SRBIJI!

Gradska odbornica u Skupštini Grada Sremska Mitrovica koja je deo opozicione grupe građana „Grad za sve nas”, Nataša Zec, pozvala je ustašu Marka Perkovića Tompsona da održi koncert u Srbiji, tačnije u sremskom selu Kukujevci, naseljenom prognanim Srbima iz Krajine
Nataša Zec je predložila kraj avgusta kao mogući termin za Tompsonov koncert i na taj način poželela da obeleži avgust 1942. godine, kada su ustaše ubile Savu Šumanovića, jednog od najistaknutijih srpskih slikara dvadesetog veka.

Pored Šumanovića, na području Srema, koji je tokom Drugog svetskog rata bio deo NDH, ustaše su sistematski ubile preko 20.000 nedužnih srpskih civila.

Gospođi Zec očigledno smeta srpska tradicija, crveno plavo bela trobojka, kokarda, Krajišnici i krajiška tradicija i muzika.

Revoltirana srpskim običajima i očigledno svim tradicionalnim srpskim vrednostima, za skupštinskom govornicom je iznela predlog da osvedočeni ustaša Tompson, o trošku građana Sremske Mitrovice, održi svoj ustaški performans.

Da apsurd bude veći, odbornica Zec je predložila da se ustaški performans održi u selu Kukujevci koji čak i nisu deo opštine Sremska Mitrovica, već su deo opštine Šid.

Da je reč o najnižim mogućim pobudama govori činjenica da selo Kukujevci upravo naseljavaju Krajišnici koji su pobegli od ustaškog „srbosjeka”.

Nataši Zec, očigledno, nije dovoljno što su Krajišnici i njihove porodice već ubijane i bacane u ustaške jame, nego bi taj krvavi pir da ponovi danas u Srbiji i to pred godišnjicu ustaške vojno-političke i zločinačke akcije „Oluja”.

Sremci i krajiški potomci svakako nisu zaslužili da slušaju stihove: „Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji!”

Pokušano je da ta ruka danas u Srbiji bude ruka Nataše Zec, a vi Srbi sutra dobro razmislite šta će vaša ruka zaokružiti na sledećim izborima.
SimoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Simo
03. avgust 2022. u 11.40
Može a isti dan da Mali Baja takodjer odrzi u Kninu, ulaznice besplatne za oba cirkusa. Posle koncerta policija i hitna da se povuku.
Po zelji zainteresovanih neka bude i TV uzivo.
keser
(Тешем букве)
03. avgust 2022. u 11.44
Ја сам увек тврдио да су најгоре усташе најглупљи међу Србима.
Не треба њима много труда и рада све док је наших који обављају те послове.
Jocko4
(observer)
03. avgust 2022. u 14.26
Наташа Зец је вероватно напаљена 'Рватица и србомрзац, која би да на овај начин сипа со на српске ране.
А Крајишници и полиција нека се спреме да укажу незаборавно „гостопримство” Томпсону и његовој банди.
keser
(Тешем букве)
03. avgust 2022. u 15.31
Наташа Зец не би требало да буде Рватица.
Презиме каже да је Српкиња.

Не верујем да има и један Зец пореклом Хрват.
CAHJAP
03. avgust 2022. u 17.28
Nema tolerantnijeg naroda od Srpskog na kuglu zemaljskoj. Da je ovakav slučaj u hrvatskoj, razapeli bi je živu. Ne mogu da shvatim kakav to đavo deluje kroz ove ljude kada u državi u kojoj žive kopaju po ranama naroda koji su ispaštali kao retko koji narod na zemlji.
Jocko4
(observer)
03. avgust 2022. u 20.26
keser,

И Милановић је српско презиме.
keser
(Тешем букве)
04. avgust 2022. u 00.46
Породица Зец убијена у Загребу.

А ова је сигурно из тих крајева.

И шта да кажем, не требају нама Хрвати то је очигледно.
Power12345
04. avgust 2022. u 05.42
tomson
je profiter kao i mnogi muzičari...nacionalizam po toj našoj ili njihovoj lipoj je slićan gotovo isti..

Zapad je doprineo da od Hrvata napravi Hrvatčine..ti i takvi uz pir, bes, nacionalno zadojeni sa još malo belog praha, alkohola i kad se popnu na binu ...a la Thomson

Gospodju Zec trebalo bi malo poslat da serki i piški po drugim mjestima a ne po Sremskim selima
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.