Diskusije : Politika

 Komentar
Вулин на мети стране шпијунске агенције
Jocko4
(observer)
24. jul 2022. u 23.54
RT News, 24 Jul, 2022 17:56

>>>
Велика страна шпијунска агенција циљала на мене – министар државе кандидата за чланство у ЕУ

Српски министар унутрашњих послова тврди да су страни шпијуни вршили притисак на њега да заузме антируски став

Велика спољна обавештајна служба врши притисак на српског министра унутрашњих послова Александра Вулина због његовог односа према Русији и Кини, открио је званичник у суботу. Министар очекује да ће следеће недеље кренути велика медијска кампања против њега.
„Једна од највећих обавештајних служби на свету, ако не и највећа, рекла ми је да је мој став неприхватљив и да ако га не променим и не одустанем од политике коју водим... онда нећу бити члан владе и учиниће апсолутно све да ме окаљају”, рекао је Вулин за Пинк.

Медијска кампања против њега се очекује следеће недеље, тврди Вулин. Упркос притисцима, министар је рекао да одбија да на било који начин сарађује са страним шпијунима. „Ни за кога нисам радио и нећу да радим осим за српски народ, српску државу и нећу бити потпуно лојалан никоме, осим за председника свих Срба Александру Вучићу”, рекао је министар.

„Услов је био да почнем да радим у овој страној обавештајној служби. Нећу, чак ни по цену сопственог живота.”
Министар је такође позвао председника земље да задржи неутралност Србије, као и да одржава добре односе са Русијом и Кином, без обзира на спољне притиске.

Највиши српски званичници су у више наврата говорили да се земља суочава са све већим страним притиском усред текућег сукоба између Русије и Украјине. Београд је, међутим, одбио да се придружи било каквим антируским санкцијама или другим непријатељским актима колективног Запада, тврдећи да ће Србија наставити да следи сопствене интересе, задржавајући своје дугогодишње везе са Москвом.

Вулин је заузео посебно чврст став усред текуће кризе. Министар је почетком јула рекао да САД и ЕУ отворено врше притисак на Србију да постане „пешак НАТО” како би постала „неко ко жели да се упусти у сукоб са Русијом”.

„Врло смо јасни: нећемо се упуштати у сукоб са Русијом, нећемо се упуштати у туђе ратове, нећемо бити туђи пјешаци”, изјавио је тада.

https://www.rt.com/news/559571-serbia-foreign-spy-campaign/
keser
(Тешем букве)
25. jul 2022. u 07.44
Е сад ако питамо Кесеровиће и Пречанине онда је све како каже та страна служба, тј да је он издајник.
А ко не зна шта је то нека отвори Вечерњи лист :-)
Тамо се образују наши јарани. (т.ј. едукују)
keser
(Тешем букве)
25. jul 2022. u 08.01
https://tinyurl.com/2p9ztmmz

А неки Стојановић, паметњаковић, тврди да министар унутрашњих послова нема никакву специфичну тежину.
Чак ако је од плаћеног глупака и антисрбина много је!!!
D-Man
(Analyst)
25. jul 2022. u 12.43
Исти тај паметњаковић рече и како није политички мудро износити такве детаље у јавност. Јбт, који генијалац!

Милошевић у јавност није изнео ни реч о стравичним претњама којима је био изложен и због тога је, пре свега, изгубио главу а, осим тога, у очима многих Срба је изгледао као издајник.
Да је проговорио о каквим се све претњама радило можда би и српска јавност лакше разумела а када се нешто разуме онда је и бржи пут до националног јединства којег ми, на жалост, нисмо имали.

Због тога и јесте важно да је Вулин рекао то што је рекао а, исто тако, и да је Вучић у последње време изашао у јавност са неким стварима које по оном паметњаковићу Стојановићу није мудро говорити у јавности!
А шта треба да чине? Да ћуте као и Милошевић? Па ваљда су Срби научили неке лекције из деведесетих.
golubbabicPoruka negativno ocenjena. Pokaži

golubbabic
26. jul 2022. u 02.46
kakva bijedna slika Srbije kojoj je tetkin komunjara sa cvijetom u kosi moralna velicina. fuj
CAHJAP
26. jul 2022. u 07.56
Ako su pametni, trebali bi svaki razgovor, ucenu i pretnju tih stranih agencija i osoba da snimaju, i da se to potom javno emituje na svim kanalima. Tako ćr narod imati bolju sliku pravih dešavanja i pritisaka, vlada adut kojim mogu da koriste na međunarodnim sudovima (kada jednom počnu da funkcionišu kakobtreba) a strane agencije bi morale više da poštuju naše opredeljenje.
Jocko4
(observer)
26. jul 2022. u 08.37
CAHJAP,

Понешто од тих разговора је вероватно снимљено, али они који су послали агенте у ту акцију увек могу да тврде да не стоје иза тога и да је то, изгледа, нечија подвала.

Ипак, добро је да се јавно раскринкавају њихове работе и уцењивачки методи врбовања политичара (и војних лица). Што се више о њима јавно говори и диже галама, више им се везују руке.
CAHJAP
26. jul 2022. u 09.40
Iskreno, nisam gajio neko pozitivno ni negativno mišljenje o Vulinu, takoreći bio sam ravnodušan, dok sada smatram da je pozitivno što se javno oglasio u vezi tih pritisaka. Svetski vladari postavljaju predsednike i ministre koji njima služe i smenjuju one koji ne. Sada, ako dođe do smene Vulina, narod neće verovati onom koji bi ga zamenio.
Vidimo prema jednostranoj politici svih Evropskih zemalja protiv Rusije da su sve njihove vlade upravo marionete svetskih vladara, među kojima i „neutralna” švajcarska, Finska i Švedska.
sipak4
(student)
26. jul 2022. u 15.13
Na Yahoo platformi ga hvale za akciju protiv krijumcara migranata kod Horgosa???!!!!
golubbabic
29. jul 2022. u 02.59
emoj sanjar pa jel ti ne znaš kto je vulin?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.