Diskusije : Politika

 Komentar
Nebojša Babić: Umjesto EU stvorena jedna velika
Popaj
23. jun 2022. u 14.53
Nebojša Babić: Umjesto EU stvorena jedna velika nacistička Anti-Rusija

Ako ovu sliku nikad nisam volio, smatrajući je pretjeranom, ispada da je ipak tako.
Naime, Sjedinjene Države su ostvarile svoj cilj, izborile kratkoročnu pobjedu, ali ne nad Rusijom, nego nad Europskom unijom.
Europska unija više ne postoji.
Umjesto Europske unije stvorena je jedna velika nacistička Anti-Rusija.
To je proširena verzija sadašnje Ukrajine.
Europska unija mogla bi postati glavni konkurent SAD-u u ekonomiji, znanosti i kulturi, ali se pretvorila se u veliku Anti-Rusiju i više nije konkurent Sjedinjenim Državama, već instrument u rukama Sjedinjenih Država.
Vidimo kako Europa prolazi kroz posljednju fazu kolonizacije, kada su narodi kolonije spremni dobrovoljno umrijeti za dobrobit kolonizatora.
Ovo je najokrutniji i najpodliji stadij kolonizacije, jer u ovoj fazi narodi, pojedinci gube smisao svog postojanja, dobivaju lažnu samoidentifikaciju i pretvaraju se u odane robove.
Nije to samo fizičko ropstvo. to je prvenstveno mentalno ropstvo.
U sadašnjoj Europskoj uniji, koja je postala velika Anti-Rusija, nema nacionalnosti, nema osobnosti, nema potrebe za istinom. Postoji samo mržnja prema Rusima i spremnost da se poslušaju bilo kakve naredbe iz Sjedinjenih Država.
Europska elita danas širi mržnju prema Rusiji, prema Putinu samo zato što Putin nije dopustio ukrajinskim nacistima da napadnu Donbas i Lugansk i ubiju desetke tisuća civila.
U očima Rusa ovakvo ponašanje europske elite izgleda kao apsolutni ideološki nacizam. Ovakvo ponašanje Europe ne može se objasniti drugačije nego ideološkim nacizmom.
Sam ovaj faktor objašnjava zašto nitko u Europi nije osudio ukrajinske naciste za bilo kakav zločin u proteklih 8 godina. Ni za pokolje civila u gradovima, niti za spaljivanje mirnih prosvjednika u Odesi, niti za ubojstvo novinara i književnika Olesa Buzine, niti za zatvaranje televizijskih kanala, niti za mučenja i ubojstva u zatvorima.
Europa nije htjela primijetiti svu tu sramotu samo iz jednog razloga – jer je moderna europska elita jednako zaražena ideološkim nacizmom kao i ukrajinska i američka.
Zato europska elita nije primijetila kako se 30 godina Ukrajina, koju su okupirale američke specijalne službe, pretvorila u nacističku državu, koja više nije Ukrajina.
Pravo ime ove države je Anti-Rusija.
Zato što se u ovoj državi ne cijeni život Ukrajinaca, njihovo gospodarstvo, obrazovanje ili zdravstvo.
Jedina vrijednost koju je ova država stvorila bila je mržnja prema Rusima.
Riječ je o mržnji bez ikakvog smisla, bez ikakvog logičkog opravdanja.
To nije mržnja zbog pobjede nad neprijateljem, koji ne dopušta život, nego mržnja radi samožrtvovanja u korist prekomorskog neprijatelja, koji je prevario i iskoristio EU, šaljući je u sigurnu smrt.
Riječ je o globalnom i katastrofalnom porazu naroda Europe u informacijskom ratu.
Jer sada će njihovu volju, misli, želje kontrolirati Amerikanci, uz pomoć medija koji se implicitno povinuju njihovim naredbama.
Europa je zatvorena u istom informativnom koncentracijskom logoru koji su Amerikanci izgradili u Ukrajini 2014. godine.
Toga moraju biti svjesni svi slobodomisleći građani Europe kako bi shvatili tu činjenicu i ujedinili se za oslobođenje od SAD-a.
Narodi Europe trebaju znati da će Sjedinjene Države učiniti sve da se vojni sukob u Ukrajini proširi na Pariz i Madrid, na Berlin i Bruxelles. Kako bi na taj način osigurali pobjedu u gospodarskom natjecanju i pravo da još nekoliko desetljeća samostalno kontroliraju cijelo čovječanstvo.
Sada Europljani ratuju s Rusijom u stanju hipnotičkog transa, držeći u rukama informativne „sjekire i štapove, koplja”, mašući njima s istim entuzijazmom kao što su to činili njihovi preci vjerojatno prije 10 000 godina.
Ali Sjedinjene Države mogu dovesti stvari do nuklearne katastrofe u Europi. Nakon toga, starosjedioci će vitlati pravim kamenim sjekirama i drvenim kopljima.
A SAD će postati nova „Atlantida” koja će vladati svijetom sa sigurne udaljenosti.
Ruski PR stručnjaci, diplomati, političari i politolozi moraju iskoristiti svaku priliku da probude Europu, da izvedu stanovništvo Europe iz stanja hipnotičkog transa, iz zombi države stvorene kao rezultat dugogodišnjeg informacijskog terora.
Ovako, dok Europa ne bude oslobođena od američke kolonizacije, Rusiji neće biti dopušteno živjeti u miru ni dan ni sat.
Probudi se Europo, ne budi budala i ovaj put. Ponovno ste korišteni kao oruđe za postizanje najgoreg cilja u povijesti čovječanstva!
To je ono o čemu trebate razgovarati sa svakim Europljaninom, svakom sekundom. Kako bi spriječili širenje kaosa, krvoproliće na području od Lisabona do Vladivostoka.
S područja Europe moraju se jednom zauvijek povući američke baze, kao i biološki laboratoriji.
Europa i Rusija, zajedno s Kinom i Indijom, moraju uspostaviti novu vrstu interakcije, na potpuno drugačijim osnovama, bez zvjerskog bijesa nezadovoljene pohlepe, koju su svijetu nametnuli angloamerički elitni luđaci. Utopija? Ne znam, ali drugog izbora nemamo.
Nebojša Babić,Probudi se Evropo
Аутор је слободни новинар и блогер из Хрватске
https://tinyurl.com/mv5et5zz
Simo
23. jun 2022. u 15.53
„asufutimaehaehfutbv”
Simo
23. jun 2022. u 16.53
„asufutimaehaehfutbv”
je citat jednog od sve ucestalijih Bajdenovih komentara po sličnoj temi koji je učinio zadovoljstvo tviterasima.
Još ga niko nije razumeo ali jesu ova dvojica minusara.
dulebg
(posmatrach)
25. jun 2022. u 13.02
Пад Европе настао је са падом комунизма и ратовима у Југославији.

До тада су постојале озбиљне државе: Шпанија, Француска, Италија, Немачка, Енглеска, Холандија, Шведска.. Имале отресите и заебане вође, имале озбиљну војску.

Током ратова у Југославији САД су од њих направиле послушне патуљке. Нема више Геншера, нема Маргарет Тачер, да не помињем Де Гола и Митерана, италијанске вође.. Ово што је остало све је мањи или већи Зеленски, са краватом и без. Једини ко се данас опире команди је Виктор Орбан и понешто глуме Пољаци (под командом САД и Ватикана).
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.