Diskusije : Politika

 Komentar
Кад се порази представе као побједе
CPHA
(Чувари ћирилице)
12. januar 2022. u 15.16
„Када је швабица и непријатељ Србије, Ангела Меркел, дошла у посету Србији код изрода Тадића, дошла је са циљем да тражи од Тадића да призна независно Косово. Тадић то није желео да прихвати. Након избора 2012. године, Борис Тадић је изгубио за мали проценат од Томислава Николића. Иста та швабица Меркел је неколико сата пре проглашења победника избора у Србији, честитала Томиславу Николићу. Питате се како? Након тога, 2013. године, нова власт је урадила оно, што није желела претходна. Потписала је бриселски споразум, којим је повукла све институције Републике Србије са окупираног Косова и Метохије. Тиме је омогућила и помогла стварање Републике Косово и испунила оно што им је швабица Меркел наредила. У годинама које следе, иста та власт је наставила оно што је од ње захтевао непријатељски Брисел. Поставили су граничне прелазе на сред Србије, који деле јужну покрајину од остатка Србије, предали су Газиводе и читав енергетски систем, ушли су у лажну владу шиптарских терориста, а њихови Срби се данас заклињу Републици Косово. Све ове поразе, представили су као победе.”

rudar
12. januar 2022. u 15.43
Kud ovo postavi sad će ona desetoglava azdaha pitati a jel potpisao nrzsvisnost arnautluka jel potpisao?😷
CPHA
(Чувари ћирилице)
12. januar 2022. u 15.52
Ја сам мислила да је Тадић најгори..
Морала сам поставити, џаба, јаче је од мене.
😁
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
12. januar 2022. u 18.53
Eh morala sam? ;)

Ja mislim da bi svaku odluku trebalo analizirati na osnovu toga kakav je uticaj imala na ljude na Kosovu. Subjektivno mislim na Srbe, ali racionalna analiza treba da uzme u obzir sve.
Zatim uticaj na gradjane Srbije.
I onda mjeriti.

Srna,
Da nekim cudom gradjani Kosova zakljuce da im je bolje u okviru Srbije i zatraže status koji je KiM imala prije 1999, bi li pristala?

Meni nešto mirise da se kuva „rjesenje” gdje bi RS koja je već vecinski srpska teritorija pripoji Srbiji, a za uzvrat KiM koje pravno pripada Srbiji prizna kao nezavisna zemlja. Ne znam za ove na vlasti, ali ja to nebi potpisao.

dituartuPoruka negativno ocenjena. Pokaži

dituartu
(eng)
12. januar 2022. u 20.11
pa ti Srno glasaj za Tadica i on će se kandidovati, takva gromada zasluzuje tvoj glas.
kupressrpski
(vozac)
12. januar 2022. u 20.59
obama objašnjavo merkelovoj da on ima tri dugmeta...pritisnem ruzicasto unistio bi evropu...klikn em zuto kinu...pritisnem crveno rusiju...tada je merkelova uzvratila...moja baba je imala tri toaleta ...zlatni,srebreni i bronzani,ali kada su Rusi usli u Berlin, usrala se u kuhinji...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.