Diskusije : Politika

 Komentar
Боље је ћутати..
D-Man
(Analyst)
28. jul 2021. u 12.01
... и, самим тим, оставити другима да размишљају о томе зашто ћутиш него причати глупости и откривати колико си немоћан.

„Nadam se da svi dobro razumeju da je mir prioritet i da moramo da razmišljamo o ekonomiji i o tome kako da živimo zajedno. Zato ćemo izaći sa konkretnim predlozima kako da razgovaramo u budućnosti sa Bošnjacima. Mi moramo da pokušamo da izgradimo sa njima bratske odnose”.

А ко други него Вучић, наравно!

Јбт, ми морамо да покушамо да изградимо са муслиманима братске односе!?

Да ли је овај човек луд, збуњен, наиван, глуп или је само шарлатан који највише заје6ава нас Србе?

Док он прича о економији да ли уопште примећује да је Србима око врата стављена омча и остаје само још да се измакне она столица на којој се стоји на врховима прстију!?

Та ''столица'' је управо тај економски развој о којем он стално прича.

Ајмо да будемо мало реални око тог економског развоја. На чему је он заснован?
Па, на једноставној чињеници да нам је Запад буквално дозволио да дођемо у ову данашњу ситуацију како би могао да уцењује управо са наставком тог економског развоја када неки ''рачуни дођу на наплату''.

Шта ће, дакле, Запад тражити како би се наставио тај развој? Па, беспоговорну послушност што значи да се ни Косову и Метохији а ни Републици Српској не пише добро.

Ништа то не треба да изненађује. Управо су у Србији хапшени сви српски хероји и испоручени Хагу. Не заборавимо ни да је чак и бивши Председник Србије испоручен Хагу чиме је погажен и власити Устав!

Не заборавимо ни да је 31-ог марта 2010 у Скупштина Србије донешена декларација о Сребреници којом се осуђује злочин утврђен на начин како је то утврдио хашки суд! А да само подсетим да је управо тај суд окарактерисао тај злочин као геноцид. Али, да исто тако подсетим, ни та декларација није задовољила муслимане са којима би Вучић да развија братске односе.

Какви братски односи, побогу! Хоћеш ли ти Вучићу већ једном прогледати или бар почети ћутати јер само тако можеш, бар донекле, забринути ону другу страну.

Ћути, човече, јер кад год проговориш и мало дете види да си шупаљ ко покварен зуб и да од нас ником не прети никаква опасност.
Дај да их бар мало држимо у неизвесности а то можемо само твојим ћутањем па, према томе, зачепи лабрњу, доста више твојих глупих коментара!
TehnicarPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Tehnicar
(Tehnicar)
28. jul 2021. u 13.01
Vucic je doveden, kao i predhodna zuta vlast, da nastavi izdaju i unistenje suvereniteta, ekonomski i kulturoloski.
Obzirom da su mu dozvolili, neograniceno bogacenje, lopovluk, kriminal itd, onda i sada, mogu ga ucjenivati do mile volje.
Cure informacije o državnom kriminalu sa svih strana kao opomena da se sa izdajom mora nastaviti. Dakle priznanje KiM (iako je prakticno sve odradio), distanciranje od RS . . .
Ovo što se dogadja sa Veljom Nevoljom i ostalom mafijom, samo je jedan od vidova pritiska, jer znaju da on, Vucic stoji iza svega toga, da bi ocuvao vlast po svaku cijenu. Silni novac je potreban za kupovinu glasova, besomucnu propagandu, podmicivanje sns clanstva i stanih savjetnika.
Padom sa vlasti, njemu je odzvonilo i zato će prodati i rođenu majku za još koju godinu vladanja.
Ako odradi posao do kraja, zavrsice kao istrosena krpa, a vlast će nastaviti neki drugi sličan njemu, a da pri tome sistem duboke države ostane netaknut.
Nadamo se da će svijesni dio rodoljubive opozicije ovo neće dozvoliti.

CEKAC
28. jul 2021. u 13.58
Tehnicar

Nadamo se da će svijesni dio rodoljubive opozicije ovo neće dozvoliti.
------------------------------------------------------------------

Na koga to mislis?
CEKAC
28. jul 2021. u 22.51

...karavane prolaze!!!!!
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
29. jul 2021. u 00.07
Vucic da ne progovori? ;)

keser
(Тешем букве)
29. jul 2021. u 04.16
Буразеру,
јединио тачно штос си написао је да је Србима стављена омча око врата.
Али то је било још пре сто година а са Титом је стављена још једна.

Срби су постали мањина на Балкану што се из Канаде не очигледно не види. Чак ни тракторске колоне ту нису помогле. Њих не би било да ово није тачно.
Срби су данас слабији од Словенаца и Македонаца заједно.
Као такви не могу да се бусају и звецкају оружјем јер то само још затеже ово оче око врата.
Ако би дошао неки председник који би размишљао као неку пубертетлија то би само скратило време до потпуног нестанка Срба са овог простора.
Толко надам се да ћете мало
zupa
(DR.MR)
29. jul 2021. u 07.27
Кина се састала са ТАЛИБАНИМА,договор о сарадњи.Шта нам то говори
док Вајден пита где му је мама.Моје пробнозе се остварују једна по
једна,
D-Man
(Analyst)
29. jul 2021. u 10.13
„Као такви не могу да се бусају и звецкају оружјем јер то само још затеже ово оче око врата.”

keser,

А где сам ја то рекао да Вучић треба да се буса у прса и звецка оружјем?

И наслов теме је ''Боље је ћутати...'' а онда сам наставио са: ''...и, самим тим, оставити другима да размишљају о томе зашто ћутиш него причати глупости и откривати колико си немоћан''.

Завршио сам са речима ''Дај да их бар мало држимо у неизвесности а то можемо само твојим ћутањем па, према томе, зачепи лабрњу, доста више твојих глупих коментара!''

Непотребно браниш Вучића због његове неспособности да држи језик за зубима. Он је неизлечив нарцисоидни психопата којем је само важно да тртља.

Дакле, немој, молим те, да ми изврћеш речи.
keser
(Тешем букве)
29. jul 2021. u 14.18
Добро,

Што се тиче његове причљивости, слажем се.
Прича и оно што не мора.
Требало би мало да буде мирнији али изгледа није такав тип.
Jocko4
(observer)
29. jul 2021. u 21.40
kesereu,

О томе је реч у овој теми, да Вучић не мора увек да говори на начин који показује још једно повијање кичме.

Јасно је и да су Изетбеговић и Комшић дали лукаве и унапред смишљене (или сервиране им) изјаве и да је ситуација таква да се очекује да се Срби и сроски лидери истрче несмотреним изјавама, како би одмах били окривљени за изазивање нестабилности у БиХ. Као да „Инцков закон” није провокација своје врсте и отворен напад на слободу мишљења и изношења резултата истраживања. У ствари, тај закон је инквизиторски одговор на рад и закључке независне стварно међународне комисије, коју је предводио Др Грајф, а са отвореном намером да се спречи да се открије истина, изнесена у књизи коју је Грајф објавио.

Због тога је схватљиво да Вучић не треба да даје исхитрене изјаве, али он у свом односу према Бошњацима и даље пере своје лапрдање из времена док је био у СРС-у, а тиме само слаби позиције српског народа у БиХ.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.