Diskusije : Politika

 Komentar
Belivukova druzina i dalje je jaka
Branko-123
12. jun 2021. u 07.53
Od sredine 2018-te pa do hapsenja Belivuka svuda u sve državne organe i organizacije, u javne sluzbe, u banke, i u sve organe gde se vode podaci o gradjanima ubaceni su kadrovi te kriminalne grupe. Evo sad je uhapsen i jedan policijski inspektor u Sluzbi za organizovani kriminal (SBPOK) za koga piše da je sabotirao istragu. Znaci njih još uvek svuda ima, i dalje su aktivni i obavljaju poslove za taj klan jer su mnogi iz tog Belivukovog klana još na slobodi, mnogi još uvek imaju pristup podacima koji su im potrebni.

Zbog toga moramo biti veoma obazrivi, gde god posumnjamo u neko nelogicno i osiono ponasanje moramo prvo sebe da zastitimo pa ćemo tako zastititi sve gradjane.Treba tamo gde radimo sa ljudima koji su dosli u pomenute sluzbe u tom periodu od kraja 2018-te pa do hapsenja ovih kriminalnih grupa, treba ponasanje tih ljudi da posmatramo, kada su dosli u te Sluzbe bili su agresivni i osioni jer su znali da imaju zastitu tog klana a danas su isto agresivni i neprijatni jer su nervozni zato što se stalno otkrivaju novi i novi saradnici tog Velje Nevolje.

Zato cuvajmo se takvih ljudi, zastitimo se od njih ali budimo i obazrivi, i pratimo šta oni sada rade i kako se ponasaju. Ima među onima koji su dovedeni u sluzbu u to vreme i postenih ljudi, ali razlika između njih i ovih Belivukovih kadrova je u tome sto su Belivukovi kadrovi odmah bili osioni i odmah su oni poceli da vladaju poslovima, a ovi koji su dosli bez podrske tog kriminalnog klana su vredno ucili posao, saradjivali sa starijim kolegama, bili su vrlo uctivi, i jedino im je bilo važno da nauce posao. Sa svima su bili u dobroj komunikaciji, dok su se Belivukovi kadrovi nametnuli odmah kao vladajuci. Zato ne zaboravimo njihovo tadasnje ponasanje jer ono upravo otkriva kakvu su zaledjinu imali.A moramo ih se i danas cuvati jer ocigledno da ima još uvek direktnih saradnika te kriminalne grupe koji još nisu otkriveni.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
12. jun 2021. u 08.01
Ma ajde...
Jocko4
(observer)
12. jun 2021. u 13.05
Branko-123,

По теби, једино Беливуков клан је убацивао своје људе у одређене службе и једино је тај клан проблем.
Шта да се ради ако неки од тих, убачених, нису били агресивни и ако и сада делују „испод снопа радара” ?
Werba
(N/A)
13. jun 2021. u 10.47
13. јун 2021. у 10.46
Nevolja je bio vodja Vucicevog odreda smrti i ujedno izvrsioci za prebijanje Vucicevih neistomišljenika.
Glavnokomandujuca figura u tom odredu, bio je Vicecev sin Danilo.

Sin Danilo je danas nezvanicni gazda F>K 'Rada' a samim tim i *primo komadante navijaca istih a koji su do pre godinu dana mnogi bili u tatanim klanu
Velje Nevolje, koji su vrsili rasturanje kokaina ,ubistva i prebijanja, onih, koji se nisu slagali sa diktatorovom politikom.
Kada se „mali” Danilo premnogo uskyurcio, dobio je 3 vruce dandare od Velje,
ovaj se pozalio tati...i tako je Velja sa ekipom zavrsio u bajbokani,
tj. zavrsio je kako je zavrsio..

Nema sumnje da su navijaci E.K Rada danas bolje organizovani u prodaji kokaina i krvolocniji od svojih predhodnika,(grupa Nevolja) prvenstveno, jer su mnoooogo dobro placeni iz budzeta Srbije a ciji budzet kontrolise ministar i mega lopuza lažni dr Sinisa Mali, glavni Usminin savetnik za prevarantske i kriminlne poslove-radnje...

Daklena:
i posle Velje, nastaju još vece nevolje...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.