Diskusije : Politika

 Komentar
Интервју: академик Љубиша Ракић
Jocko4
(observer)
13. april 2021. u 01.19
САНУ не дели Костићеве ставове према Космету

Компромитовање имунизације као непотребне, па чак и проглашавање вакцине за узрочника неких других обољења, врхунски је пример деструктивне неодговорности
...
Како оцењујете учинак научне заједнице у супротстављању теоријама да је вирус корона измишљотина, да је вакцинација заправо „чиповање” зарад глобалне контроле?

Мислим да се научни ешалон није довољно снажно супротставио. То је последица опортунизма, неспремности да се изложе порузи и увредљивим дисквалификацијама тих малих, али агресивних и загрижених група које дејствују иза грудобрана анонимности друштвених мрежа. А и понашање медија, у првом реду електронских, често је дискутабилно. Поједине телевизије широко дају време и простор пропагаторима ненаучних и антинаучних учења. Под маском демагошке примене принципа „да се чује и друга страна”, у програм се пуштају шарлатански, бомбастични наступи који дижу гледаност. С друге стране, имате ТВ куће које из политичких побуда користе сваки повод за критику антиепидемијских мера, које нису идеалне, али јесу нужне. То збуњује и уноси немир и неповерење међу грађане, слаби дисциплину и заједничку акцију. Може се рећи да је и поред неких пропуста, наш здравствени систем у целини издржао проверу.
...

http://www.politika.rs/scc/clanak/476828/SANU-ne-deli-Kosticeve-stavove-prema-Kosmetu
Tarpe-
13. april 2021. u 03.05
Pa jel za njega ranije pisalo da je on clan neke sekte. Jel se seca neko toga.Ja mislim da je o njemu tako pisalo. On je imao neku ulogu u Vladi Milana Panica i moguće da su ga posle ovi Milosevicevi tako blatili, ali čini mi se da je i posle 5.oktobra pisalo o tom njegovom clanstvu u sekti. Jel se seca neko toga ili su to pisali za nekog drugog.
Betty-Boop
(Ginekolog)
13. april 2021. u 09.18
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.