Diskusije : Politika

 Komentar
A Jovan krepo, bolan ne bio..
marisav
(Besposlicar)
12. april 2021. u 08.47
Ocekivao sam da će neko ovde, a izgleda nema zainteresovanih prokomentarisati smrt jednog od najvecih SRPSKIH PRDEZA ratova 90-ih.
Sarajevski moralni GUBAVAC Divjak cika Jova krepo je kao sto svi Srpski Izdajnici Rikavaju kad im dodje sudnji dan.
O ovom moralnom smrdezu, ja u stvari nemam volje uopste pisati..sem podsetiti da bi neko drugi mogao vise reci o coveku kojem podretlo ide iz Krajine, rođenje u Beogradu, o koga li sve ne rodi taj BG,,a on se prometne u najjaceg zastitnika SARAJEVSKE MUSLIMANIJE...ne pocivao u miru tamo gde je mnogima mir ugasio,,,ugasise se hiljade zivota gradjana Sarajeva, mnogih u teskim mukama, podrumima, neboderima ove muslimanske kasabe koja je zinula da bez SAPUNA BUDE MIOMIRIS NATO PAKTA U EVROPI...
Kažu da je ponosno obilazio rovove koje su Srbi u lancima kopali oko Sarajeva, a muslimanski strazari ih budno nadgledali,,,jednim obilaskom nailazi na ekstremnog baliju koji mu salutira DRUžE GENERALE OVUDA NIKADA SRPSKA NOGA NEćE KROCIT...ako je bilo ikakve aluzije na prisustvo DIVLJAKA DIVJAKA JOVE TA MUSLIMANCINA JE BILA U PRAVU,,,GDE JE JOVA KROCIO TU SRPKE NOGE NIJE BILO...TU JE HODALO CUDOVISTE CIJEM SE ODLASKU SA OVOG SVETA IMA NAZDRAVITI SA BAREM TRI CASICE LJUTE KAPLJICE...CRK'O DABOGDA!!!
ostrigas
12. april 2021. u 10.51
Sve sto si napisao je istina.
Ali na zalost, Srbima u miru su najveci neprijatelji (tkz) srbi koji se ulizuju srpskim koljacima radi ličnih interesa (fotelje).
A spisak takvih „srba” je predugacak.
D-Man
(Analyst)
12. april 2021. u 11.08
Била је тема о њему пре неколико дана (провери испод). Има десетак коментара.
Не вреди се због њега нервирати а ни писати било шта о њему. Како му је било и како се осећао зна само он. Продао се непријатељу, испрљао своје породично име, нанео породици огромну срамоту.
drina1Poruka negativno ocenjena. Pokaži

drina1
12. april 2021. u 11.39
Vjecna slava za lava generala Jovana Divjaka, primjeru ljudske velicine i najboljem srbinu.

Vjecno živis Generale nas.

CEKAC
12. april 2021. u 12.21
A šta ceka bogicevic?
Hobo
(Pacifing by force)
12. april 2021. u 15.23
Taj je prvo bio komunista pa onda sve drugo. Posle rata mu nešto nije bilo pravo (potroseni kurton)
marisav
(Besposlicar)
13. april 2021. u 08.12
Bogic će po zelji nove gradonacelnice sarajevske kasabe, inače doktorice rimskog prava, biti savetnik i savetovace mladu naucnicu jevrejsko-srpko-muslimanske krvi da upravlja etnicki prociscenom kasabom.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.