Diskusije : Neplodnost

 Komentar
Možda da:))
kayleen
(bankar)
04. maj 2012. u 03.20
Pozdrav devojke!!!

U prošli četvrtak sam imala transfer,vracena dva embriona...znaci za tek nedelju dana beta...ali ovog puta sam jako,jako nestrpljiva vreme nikako da prođe,i jutros sam uradila test,kucni,i pojavila mi se bleda druga linija:))I prekjuce sam takođe radila,i bila je jedva vidljiva,samo sam je ja videla,ali ova danas ,nije kao test linija cvrena,već bledo roza...šta mislite,ko je imao iskustva sa bledom drugom linijom,a bio je trudan neka se javi...??? Joj daj Boze da je to to!!
Od transfera me bole krsta,i stomak,kao da ću svakog trenutka da dobijem,grudi teske i bolne..joooj..dal je mohuce???

Inače radila zamrznute iz prirodnog ciklusa.
nunuc
(psiholog)
04. maj 2012. u 03.35
Ja sam u obe trudnoće 8mog dana nakon transfera imala jako bledu liniju koja se bukvalno pod lupom videla i oba puta sam bila trudna.
Tako da su ti sanse po mei i te kako dobre.

Srećno :)
Milica83
(raspevana)
04. maj 2012. u 15.40
Ja sam radila 13 dana od et i bila je bleda crta i bila sam trudna. Srećno!
tanja_1234
05. maj 2012. u 04.53
Da li možeš da mi kažeš koliko su dugo embrioni bili zamrznuti. Ja imam devojcicu 3,5 godine i 3 zamrznuta embriona iz 2008. godine, a planiram sada FET.U kojoj klinici si radila. Puno sreće ti želim.
kayleen
(bankar)
05. maj 2012. u 07.05
Hvala na lepim zeljama i podrsci kao i uvek !!
Tanja,embrioni su mi bili zaledjeni od februara prošle godine.Radila sam FET U Jevremovoj,kod dr.Milice Janicijevic.Meni su rekli ako se dobro secam da embrioni mogu biti zaledjeni 5 godina.
Kod mene još ništa novo,zvanicno,mislim da ću sutra ponoviti kucni test,a za betu cekam sredu,četvrtak.
Javljam se sa vestima,nadam se lepim ovih dana.
Pozzz i svima puno sreće
tanja_1234
05. maj 2012. u 11.34
Ja sam prvo dete i dobila takođe uz pomoć Milice i Sanje STankovic, koji na zalost vise nije sa nama. I ja nameravam da kod Milice uradim FET, pa me interesuje da li ti je ona lično radila ili dr Ljubic ili Vlaisavljevic. Takođe me zanima da li si imala potpuno prirodan ciklus ili si koristila neke horomone kao blagu stimulaciju, zbog endometrijuma.
Takođe milism da ne traba da brines da je bledo roza crta sigurno znak postojanja beta hcg, dakle trudnoće. Pretpostavljam da Pregnil nisi ni primala, pa je bledo roze crta sigurno znak trudnoće.
kayleen
(bankar)
05. maj 2012. u 11.53
Opet pozdrav Tanja...

Radila sam samo kod dr.Milice Janicijevic,tj.uz i transfer kasnije.Jer drugih intervencija nije bilo,jer sam radila iz prirodnog cikllusa.
Ovo je već sam rekla laganica radit,nema inekcija,znaci nikakv lek,nikakav hormon nisam primila,i bas mi je i ona i embriolog rekao,da nema ništa bolje od prirodno formiranog endometrijuma.
Ali za prirodan ciklus,potrebna je ovulacija i naravno dobar endometrijum,
S obzirom da problem nije kod mene,nego kod supruga,bilo je izvodljivo.I znaš šta je još dobro,što se svi prilagodjavaju tebi,nisi u nikakvom programu,grupi,nema guzve,samo sam ja tog dana bila na transferu,i samim tim imali su vise vremena za mene,tj.za pitanja...i naravno,lezala sam u sonoj sali za transfer skoro sat vremena(za razliku od prolse godine,ubaci mi embrione Dr.Ljubic,i ajde ustaj.
I još plus kažu da su sanse za uspeh iste.
Ako nemas problem sa ovulacijom,od srca perprucujem prirodan ciklus.
p.s.nisam primala ni pregnil,sad koristim samo utrogestan i folnu kiselinu.

Čujemo se
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.