Diskusije : Emigracija

 Komentar
Danasnje novinarstvo?
Seeb-VN1700
17. oktobar 2021. u 17.03
Izbezumljena žena ušla je u policiju sa lancem za bicikl oko vrata: Kad su čuli šta se …
-

Mlada majka iz Kine nedavno je postala tema dnevne štampe, nakon neobičnog incidenta sa svojim sinom, koji ju je odveo pravo u policiju. Na vrata stanice došla je tražeći pomoć, kako bi skinula lanac za zaključavanje bicikla, koji joj je sin u igri stavio oko vrata i zaboravio kombinaciju za otključavanje.

Policajcima je rekla da se njen sin igrao sa sajlom kod je ona čistila kupatilo, a zatim joj „igračku” iznenada stavio oko vrata i zaključao. Čitava situacija joj je, kako kaže, isprva bila smešna, jer je mislila da zna šifru za otključavanje, međutim, dečak je nekako uspeo da je promeni pre nego što je zaključao mamu, prenosi „Oditi sentral”.

Policija je pogledala bravu i pozvala lokalne vatrogasce. Kao najbolji način, spasioci su smislili da preseku sajlu makazama, pa su najpre morali da stave peškir između ženinog vrata i sajle, kako je ne bi povredili.

Kada se jedan kraj konačno odvojio od drugog, svi su osetili olakšanje i dali se u smišljanje primerene kazne za glavnog krivca.

„Trebalo bi da dovedete sina, da ga mi malo obrazujemo”, rekao je jedan od vatrogasaca, na šta je ona odgovorila da ga je već jednom udarila, te je sada kod kuće u krevetu.

Priča nesrećne majke sa sajlom oko vrata postala je viralna u kineskim medijima i pokrenula burnu diskusiju o granicama roditeljske tolerancije, kada su u pitanju dečiji nestašluci.

„Tipičan primer neuspeha da se deča nauče granicama, uopšte se nisam smejao dok sam gledao ovo”, „Deca ne bi trebalo da prelaze granice koje uspostavljaju roditelji”, bili su najčešći komentari javnosti.
Seeb-VN1700
17. oktobar 2021. u 17.13
Ne znam tačno koje covjek skole mora zavrsit da bi stekao zvanje novinara, ali ovako danas može pisat svaki skolarac u petom osnovne.

Tkz. novinari danas prepisuju jedni od drugih, ponesto nadodaju.. i tako je kako je..
Pa zar je tupio tolike studije da bi prepisivao izmišljene gluposti?
Danas možeš napisat svakakove izmišljotine i da nikom ništa ne odgovaras?
Ali ako se javi neki strucnjak iz oblasti medicine i pokusa objasniti neke drugacije stvari oko korone, nadje se neko u direkciji YouTube ili fejsbuck.. i bez pardona izbrisu tekstove.
Sumnjam da tamo u fejsbucku sjede medicinski strucnjaci pa su kompetentni da brisu izjave kompetentnih medicinskih strucnjaka iz te oblasti.

-
pravda_i_istina
17. oktobar 2021. u 18.28
sve si u pravu.
zatupljuju nas korumpirani nikogovici
sto bi se reklo, 'bu u zdrav mozak

korupcija, pokvarenost je toliko uzela maha, da ja nemam ideju kako ćemo se izboriti
pravda_i_istina
17. oktobar 2021. u 18.31
na primer:

kažu naucni konsenzus i onda samo brisu sve ostale koji samo i zinu

pa naucni konsenzus je nonsens, nauka valjda stalno treba da se preispituje, a u sektama ili crkvi vlada dogma koja se ne propituje
pravda_i_istina
17. oktobar 2021. u 18.34
da je naucni konsenzus ikada vladao, pa to bi znacilo da nikada ne bismo dosli do novih otkrica u nauci, jer uvek su pojedinci pronalazaci, a nikada neki konsenzus neke grupe, najcesce je grupa jednoumlja, bez slobode nezavisnog mišljenja, rasudjivanja itd
Tubby
17. oktobar 2021. u 18.45
pre 2-3 nedelje na jednoj od lokalnih radio stanica (ontario) javise pod „brejking njuz” da je ... pronadjena nova planeta (otkrili je amerikanci, ko bi drugi) koja kako je utvrdjeno posle sondiranja pokazuje identichne karakteristike kao pingvinovo gowno.
Simo
19. oktobar 2021. u 08.10
Nekada su dobosari davali na znanje, a okupljeni su mogli da tiho između sebe komentarisu glasno procitane objave.
Novine su bile zakon, i još ih ima, ponekad i ponegde su bile sveze vesti i iz mesec dana starih listova.
Radio je bio snažan da ne poverujes, međutim nije ga bilo dovoljno.
TV je sokirala svet svojom pojavom, njena moc još caruje uz eroziju interneta.
Pojavom interneta svi smo postali novinari, i...
prekodrinski
(Å¡loser)
23. oktobar 2021. u 01.31
Nekad su se ljudi više družili, sad svako gleda u svoj mobitel.
Zato „Veliki brat” donekle i uspeva da nas pokori.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.