Diskusije : Pravoslavlje

 Komentar
U laži su kratke noge
boaz
(neradnik)
12. septembar 2016. u 20.53
Iznenadjeni smo da se banket za našeg novog vladiku (I Patrijarha) održavaju u nekoj stranoj sali grada Oakvila.Originalno trebalo je da se odrzi u jednoj od crkvenoj sali grada Hamiltona gde bi ucestvovali clanovi naše crkve Hamiltona I Nijagare.Sada saznajemo da su to uradili dva nas popa iz Misioge -Toronta jer su rekli novom vladiki da će u Hamiltonu sve biti pod velikim satorom sto nije bila istina. Pokusali su da dignu cenu na 150, ali im je receno da je to mnogo pa spustili na $ 75 dolara. Da je odrzano u Hamiltonu Eparhija bi svakako dobila vise para I doslo bi vise naroda I zato bi cena ulaznica bila još jeftinija. I sve bi ostalo nasoj crkvi tj. nasem narodu.
Ova dva svestenika već odavno drmaju Kanadom. Bile su perjanice v. Georgija I radili su šta su hteli. Prvi su se odmetnuli od v. G. pa sda rade istu radnju koju pocinju sa lazima.
Ja se nadam da nas novi Vladika neće dozvoliti da ta svestenika nastave istu tu radnju,a moj savet mu je za opste dobro I naše crkve I našeg naroda da svestenika Toronta-Misioge razmesti ili posalje u druge Eparhije jer je zaista Dara prevrsila meru. Podmetnuli su nogu bivšem,a to će eventualno uraditi I novom vladiku. Osilili se kao dahije!
boaz
(neradnik)
12. septembar 2016. u 21.54
I da dodam: To je ustvari Hrvatska sala gde se nedavno 10 „travnja” (Aprila) slavila Ustaška država!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.