Diskusije : Obrazovanje

 Komentar
Slovenacki jezik! 1
jedna__bg
30. april 2010. u 05.11
IMA LI IKOGA DA ZNA GDE NACI PROFESORA ZA SLOVENACKI JEZIK?????!!!!!!!!
HVALA
Alex-64K
(bio jednom inzinjer)
30. april 2010. u 15.20
lepo su ti rekli idi na fakuletet Slovenskih jezika slusaj par predavanja, i pitaj najbolje studente da ti drže privbatne casove, biće odusevljeni da zarade neki dodatni Euro, ako nema studenata a ti lepo nasamo pitaj asistenta.
Ako to ne upali idi u neko slovenacko predstavnistvo i ptaj maladje osobe da li imaju nekog od svoje porodice koji žive a koji bi ti drzao nastavu ili slovenacku ambasadu pa tamo pitaj ko ima licencu da može da drzi nastavu slovenackog jezika.
Za početak čitaj malo lektiru Ivana Cankara, Farnce Preserna i Otona Zupancica u biblioteci na originalu, kupi knjige slovenackog za decu preko ineteneta ili u antikvarnici u Kneza Mihajla, znaci njihove bukvare, slusaj slovenacki radio na kratkim talasima da ti malo jezik udje u uvo.
Nije puno razlicit od srpskog jezika malo je teze za pisanje a izgovor se brzo nauci.
moja nekadasnja komsinica je zavrsila Filoloski fakultet Slovenacki i Srpsku knjizevnost i predaje u jednoj skoli u okolini Beograda Obrenovcu pa ako nikoga ne nadjes možda bi je kontaktirao da vidim da li ona drzi casove ako sotavis bilo kakvu elektronsku adresu pa makar i privremenu.
jedna__bg
01. maj 2010. u 08.35
puno ti hvala!!
teško je da nađembilo šta,tako su zatvoreni slovenci da je to uzas...
pokusacu da nađemnekoga od studenata za casove,ako ne uspem javicu ti se za kontakt.
puno ti hvala
ratni__profiter
17. maj 2010. u 03.25
U Sloveniji :-P
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.