Diskusije : Religija

 Komentar
Elohim ne znaci trojstvo ili Tri boga u jednome
Bazorilo
12. april 2024. u 16.45
cartensius
(pisac)
20. april 2024. u 16.31
Bazorilo, ako je sve što govori ovaj čovek istina, postavlja se pitanje, zašto je još uvek u toj zajednici ili crkvi adventista? Verovatno da ima istomišljenika, onda neka formira pravu istinsku organizaciju a ovo pljuvanje po jednom narodu koji sebe smatra Božjim narodom nije lepo a nije ni hrišćanski. Seti se samo slučaja Valaka i Valama,„...kako bih mogao da prokunem onoga koga Bog blagosilja...”, nije taj narod bio savršen, kao što i sadašnji narod(reč je o adventistima), nisu savršeni, ali među njima ima iskrenih duša. Ako je G. K. glas Božji, onda treba imati poverenja da Bog vodi taj narod. Voleo bih znati, ko je taj čovek i koje obrazovanje ima, prema njegovim rečima, kaže da je teolog i ekspert za jevrejski jezik. Poznaješ li ti tog čoveka? Terminologija koja se često koristi, može biti pogrešna, Jelena G. Vajt koristi izraz, kada je reč o Trojstvu, „Nebeski trio”. Takođe neko koristi „Tri lica”, po meni je ispravnije „Tri ličnosti” a najbolje je, kao što sam više puta rekao, ne dirajmo u prirodu i suštinu Boga i Božanstva, bavimo se više našim spasenjem i žrtvom Gospoda našega Isusa Hrista bez koje ne bismo imali spasenje. Pozdrav.
cartensius
(pisac)
20. april 2024. u 16.48
„Elohim ne znaci trojstvo ili Tri boga u jednome”

Ovo je tačno a voleo bih znati ko stoji iza ove objave. I mi obični ljudi znamo šta znači „Elohim”, isto tako je besmislica da ima tri boga u jednome. Odmah se krenulo sa manipulacijom reči. Takođe teorija o nekom periodu, kada je Bog Otac još bio sam... ne drži vodu, čista ljudska filozofija, odavno poznata. Iznenađen sam izjavom jednog dr-a teologije koji je rekao da je morao biti jedan početak. Nije bilo nikakvog početka, većnost to ne poznaje.
cartensius
(pisac)
28. april 2024. u 20.47
Bog ima svoju decu u svim religijama, neki ih imenuju kao„Božja nevidljiva crkva”, zato nemojte pljuvati u zenicu oka Božjega.
Bazorilo
02. avgust 2024. u 17.02
Brate oprosti,bio sam sprečen iz subjektivnih razloga da se posle postiranja ove teme vratim na ovaj portal,pa ti tek sada mogu odgovoriti.Ovo sto Aleksandar Petrovic govori ima Biblijsku potporu.SDA je 1981,nacinila novi logo,uvela krstace na svojim bogomoljama,prihvatila mnogobozacko trojstvo,sve radi podobnosti novom svetskom poretku i njegovom ekumenskom savezu.Izbegli su tako konfrotaciju sa 666,ali su se jako zamerili Bogu i njegovom Jedinorodnom sinu.
Bazorilo
05. avgust 2024. u 16.40
https://youtu.be/EKHuOhogD-c

Grupa kojoj pripadaju ovi ljudi,dal su ovaj izuzetno važan video.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.