Diskusije : Mobilni

 Komentar
SIM u otkljucanom iPhonu
veck
(ko srlja, nadrlja)
09. april 2016. u 08.08
Kupio sam koristen, i unlocked iPhon da bih ga na leto na Blakanu koristio sa SIM karticom kupljenom, isto tako na Balkanu.

Da li može samo da se ubaci u iPhone i da radi, ili će biti neophodno da se još naknadno otkljuca SIM, posto je u drugom telefonu? Inače za tu SIM karticu, nakon aktiviranja, nisam korstio sifru, a one podatke puk broj, i šta još, vise nemam.
veck
(ko srlja, nadrlja)
09. april 2016. u 08.31
Naravno, mogu uvek kupiti novi SIM, ali treba mi ovaj broj.
Ubodem_pa_odem
(buši....haha...buši...ha)
20. april 2016. u 23.54
Može
Starac_Foco
(--)
25. april 2016. u 16.30
Iphone tu nije uopste bitan, svjedno je u koji ćeš otkljucan telefon da gurnes tu karticu, radice ako je još uvijek aktivna.

Jedini problem je možda velicina. Ako je kartica pogresne velicine (za noviji iphone treba nano kartica a ta sto imaš je možda micro) može da se isjece na manju ali to ti ne bih preporucio - mogu da ostanu ostre ivice sto može ostetiti telefon. Aktivnu karticu „pogresne” velicine možeš da zamjenis za manju a da ti ostane isti broj. Ako nije vise aktivna, mislim da možeš da je zaboravis.

Pomogao bi sebi da si manje tajnovit pa da si postavio konkretnije pitanje: kupio sam u avgustu prošle godine Telenor karticu u Srbiji. Da li će mi raditi u avgustu ove godine kad odem tamo? Kartica nije kod mene pa ne mogu da probam, u Srbiji je i dopunjavana je povremeno (ili nije, od čega može da zavisi da li je još aktivna).
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.