Diskusije : Mobilni

 Komentar
Sifra/cod za Nokia Lumia 530
matina
(argos)
27. jul 2015. u 15.26
Molim za pomoć u otkljucavanju Nokie Lumie 530.Znate li šta da ukucam da je „otkljucam”. Naime zakljucana je stranog operatora a želim ga koristiti u Srbiji. Hvala.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
30. jul 2015. u 09.00
U kojoj stranoj državi? Ako je usa, nazovi operatora i reci mu da želiš otkljucati telefon. Dalje instrukcije ćeš dobiti od njih.
Otkljucavanje je besplatno.
matina
(argos)
02. avgust 2015. u 14.22
U Srbiji sam. A telefon iz Australije, Telstra?
Starac_Foco
(--)
05. avgust 2015. u 08.52
To je uglavnom nemoguće naći za dzaba. Postoje internet servisi kao ovaj http://www.cellunlocker.net/ ali ima ih na desetine koji to otkljucavaju za tako oko 10-20 eura ali ponekad ni oni ne mogu da nadju kod. Ako imaš paypal možeš da im platis, sve sto im treba je IMEI broj telefona (piše kako se nalazi) I ime operatera na koji je zakljucan. Ako ne nadju kod, vracaju pare 100%, provjereno nekoliko puta. U vecini slučajeva oni nadju kod, ali nekad se potrefi da ga nema. Npr, meni se desilo da za dva potpuno ista Nokia telefona, zakljucana kod istog operatera, za jedan nadju kod kad sam pokusao kod ovih gore, a za drugi takav telefon pokusao na 5 mjesta i niko nije mogao da ga nadje, ali svi su mi vratili pare...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.