Diskusije : Skandinavija

 Komentar
Данска држава анти-мигрантске рекламе у Либанону
BeliVuk
15. septembar 2015. u 16.25
Данска држава је купила рекламу у Либанону у коме јасно каже да нису добродошли емигранти који мисле лако ћемо, 50% смањено колико примају емигранти, не може се више добијати повећан допринос по броју детета, мора се знати дански и прихватити данске обичаје итд. Ово није ништа што ја видим да српским емигрантима је трн у оку. Какав је ваш став према овом што је Данска држава поступила са рекламом евидентно арапском делу света?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3226149/Denmark-places-anti-migrant-adverts-Lebanon-newspapers-warn ing-benefits-cut-50-asylum-seekers-speak-Danish-stay-there.html
windows03
(s)
11. oktobar 2015. u 05.23
Данци чине све да живот учине тежак странцима али пошто су они мала држава разумљиво је да се бране на тај начин.Мислим да и овако имају и превише проблема са турцима и арапима друге генерације који одбијају да се интегришу( асимилирају) док су наши људи ту промјену ума довели до савршенства овдје у Скандинавији.
BeliVuk
12. oktobar 2015. u 10.24
Никад нећу бити асимилиран, то је исто као да си издао своје порекло. Интегрисан је нешто сасвим друго. Већина странаца ма одакле су никад неће се асимилирати. Све партије су говнаре. Данци су углавном подмукли лицемери као и већина западњака, курловски се као праве хуманисти а све чине да бих помогли варварској Турској и да нашкоде Србији и Русији, хвала Богу па су пуни арапа и доћи ће још, накотиће се и ако не узимају више, нема њима спаса. Толико су зла нанели Србији и Русији да све најцрње заслужују и то им долази.
O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
20. oktobar 2015. u 10.28
Ajde ne pretjeruj Vuce.. jel čitaš novine, jel pratis politiku, gledaš TV, sport? Jedes li ponekad köttbullar? Integrisan si ili ti ga asimiliran kako god. Ne znate ustvari koliko se lako integrisati u svedsko drustvo poredeci sa drugima - to ti kažem iz licnog iskustva.

Inače ovo što se desava sa imigracijom je zabrinjavajuce. Broj je veliki a politicari se prave kao da je sve sasvim kul i normalno, dok narod negoduje. A priliv se ne smanjuje.
BeliVuk
24. oktobar 2015. u 14.26
Озренко, до јуче такорећи су Шведи углавном јели г'вна о Србима такођер о Рујама, сад их је задесила ситуација у којој већини политичара желе смрт а не сме да зину, препуни су шведски форуми јаука о садашњој ситуацији. Поетична правда што се догађа уопште сада у Шведску и Запад који никад није био пријатељски наклоњен Србима ни Русима. Најмудрије је не натрљати Шведима ово на нос, смех задржати у себи рећи не интересује ме ни заког не гласам нико није заслужио мој глас и тачка.
O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
26. oktobar 2015. u 05.17
I to je u redu.. ali ocekivati da je zapad, a i istok, prijateljski naklonjen nekome je puka naivnost. Licni interesi su broj jedan, sve ostalo je prica za malu djecu. Za*ebace ko koga može i to je to.
BeliVuk
27. oktobar 2015. u 11.32
Е мој ти Oзренко. Русија је једина која може и хоће да зажтити Србе, уопште није било у интересу Русије и Путина да ставља вето за Србе, али је то урадила, Кина је осудила покушај Америке и Енглеске али је једино Русија ставила вето за Србе, а тај вето је велики прст у оку турцима и осталим антисрпским хијенама. Одлично је Шешељ рекао 1998 Ђинђури, да не воли Милошевића али да је избор између Милошевића и досманлија лак, досманлије су највеће зло који су потпуно у рукама Америке. Милошевића је запад исто као сад што ради са Путином сатанизовали, а Милошевић у упорећењу са досманлијама је неупоредива, исто у Русији сада само Путин што неће да изда Русију док Руска опозиција је сва купљена од Америке.

Већина швеђана и западњака је подржавао или их није интересовао геноцид над Србима. Турцима је Запад стотинама година савезник, варварској Турској, Шведска је велика курва као и остале западне земље. Драго ми је да масовно долазе муслиманске избеглице у Шведској, Немачкој и у многим другим западним земљама, увек је запад био антисрпски и антируски, ово сад што се дешава Шведској и Западу је као мелем и хвала Богу за ово.
O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
05. novembar 2015. u 05.28
Cekaj Beli, pa ti živis u i od te Svedske cijoj se propasti nadas. Ti sa Srbijom i Srbima imaš samo ime i jezik zajednicko, ostalo ništa. To vazi za sve nas, a ako neko misli drugacije samo se vara/zavarava.
BeliVuk
05. novembar 2015. u 11.29
Србин сам рођен тако ћу и остати. Као што јевреји су увек јевреји итд ма где се родили. Не зависим ја од Шведске ни од Запада. Ти никад ниси ни био Србин очигледно. Шведска и Запад су увек биле протурчегањске, прошиптарске, антируске и антисрпске и као такве ово што им се дешава је поетична правда и хвала Богу за ово.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.