Diskusije : Skandinavija

 Komentar
Saradnja sa Srbijom
Miki42
26. mart 2013. u 03.21
Ova država je pukla nacisto. Svi su bez posla u Skandinaviji i treba podhitno pokrenuti neki posao sa Srbijom na kraju, bolje je i to nego cekati ceo zivot posao na svedskom birou rada. Sve su fore i ideje istrosene već. Pricao sam sa nekim ljudima i loše im ide u restoranima jer ljudi nemaju para i posla da kupe hranu. Treba se organizovati i sklopiti neku vrstu ugovora sa Srbijom da se nešto pokrene. Ovako ako trazis posteno posao dok oni zaposle sve svedjane a na kraju tebe kao stranca prođe ti zivot ovde u materijalnom siromastvu. Pitanje je šta pokrenuti u ova krizna vremena. Da bude povoljno i za nas na zapadu i za one u srbiji, cilj je da obe strane zarade i lepo žive. Ima neko neku ideju?
Braca
([Brejka])
26. mart 2013. u 08.39
Ne, ugasi svetlo kada budes izlazio...
tamara
26. mart 2013. u 16.02
pa,za početak,pocni sa izvozov kineza i sipaca iz srbije.ako se dobro organizujes obogatices se.
dondzon
(watch?v=R4LJgy3Lcr4)
27. mart 2013. u 04.48
Одличан посао би био , извоз Швеђанки у Србију .
У свом том економском , културном и историјском опоравку Србије под челичном руком црне тројке , Гробар , Ивица и Устакаопица , са благим суфлирањем социјалдемократске неолибералне жуте коалиције инспиративно прозападних заљубљеника у „западне вредности” оличене у шушкама и гомилом истих на нетранспарентним рачунима у транспарентним односима са осталим члановима Хај Нехај уније и онима на путу као и онима у њој ...само Швеђанке фале ...гомила ...сиисате...да буду .

У потоцима меда и океанима млека ( са 0.5 афлатоксина) само им 5 тона Швеђанки месечно фали .

dondzon
(watch?v=R4LJgy3Lcr4)
27. mart 2013. u 04.56
Да ти помогнем .

5 тона швеђанки то ти је одприлике 80 швеђанки месечно .

Кад наваташ количину довољну за полугодишње потребе Српске престонице са провинцијама , Борча , Овча , Мала Крсна тј 480 комада спакујеш их у контејнер и мерсковим карго шипом коридором 10 до хале лимес ...ту их искипују и после све иде само од себе ...ти само бројиш шушку .

O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
27. mart 2013. u 05.23
Postoji jedan provjeren recept za uspjeh - a to je aktiviranje u nekoj od politickih stranaka. Samo trebaš da iskljucis savjest i da lažeš kao profi.
Miki42
27. mart 2013. u 15.04
Šta da radim Ozrenko kad se ne placa da budes aktiviran u stranci socijaldemokratskoj na primer, ako te izaberu u kommuni ili opstini jedva da ti daju 120 kruna satnicu a ides na sastanke po 4 sata na dan to je 4oo i nešto mali vise kruna a jedina privilegija ti je da odsustvujes sa posla. Ti si tamo volunterski, znam ljude koji su tamo i po 30 godina pa ništa. Sreo sam jednog Sveda mlad covek 24 godina, izabran u komuni na njvisem mestu prima socijalu i ide volunterski na sastanke. Jedino predsednik opstine prima 50.000 platu.
Šta da radis takav posao kao navijac za drugoga? OVaj moj prijatelj Grk je 30 godina u stranci i ima 100 kruna satnicu a cele nedelje je na tim sastancima, nije Svedska Srbija da bude partijska država i da se slepujes na racun politike. Ovde samo krupni politicari uzimaju kajmak a ko će tebe da izabere da budes profesinalni politicar? osim ako ne mislis ceo zivot
da pdržavas nekoga volunterski?
Simba
(...)
12. april 2013. u 14.18
ha ha ha haaaaaaaaaaaa,pa koji si ti smor bre coveceeee!!!!
Pa ti si jadnik bolestan i lupit u glavu. De seres na svim diskusijama i nema gdje te nema. Idi bre pa se leci,nisi ti sav svoj!
De im malo prospi o Darvinu ko sto znaš ...ha ha haaaaaaaa
Miki42
13. april 2013. u 03.36
Gospodine Simba vidis ja tebe neću vredjati sto kaže nas patrijarh Pavle, volim te Simba iako
si gresan jer ni tebi nije lako u tom stanju. Ima razloga zašto si ljut?????
Slobodno me vredjaj... kaži mi sve i svasta,,, možda će ti biti lakse posle...
preporucujem trcanje, teretanu ili citanje Svetog Pisma protiv stresa...

Kiss!
Simba
(...)
13. april 2013. u 05.20
Hej Mikice,ma toooo...bez svetog pisma nema ništa,ma samo to ...kako knjiga kaže:).
Evo i ja tebi saljem KISS:)))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.