Forums : Nemačka

 Comment
Stara tehnika
marijamhlc
2014-06-04 06:04 AM
Imam pokvaren stari laptop koji hoću da bacim, ali niko od komsija pojma nema šta se radi sa starim tehnickim uredjajima kada hocete da ih izbacite iz kuce. U Beogradu smo nosili u servis racunara i njima davali stare laptopove zbog rezervnih delova.

Da li neko zna gde se odnosi/baca stari laptop? :)

Znamo da jednom u dve nedelje nose stari namestaj, ali tehniku do sada nismo videli da je iko izbacio za odnosenje.

Hvala!:)
Jaga
(1Q84)
2014-06-04 06:10 AM
Zdravo

Potrazi Recyclinghof u vasoj blizini. Oni obično imaju jedan manji kontejner gde se elektricne sprave bacaju. Ali sigurno imaju web stranu gde tačno piše šta sve skupljaju.

Nego, nešto drugo. U vezi cistacice si prošli put pomenula, da imate neku preko neke agencije. Zanima koja je to agancija, i da li posluje samo u lokalu kod vas ili i sire?

Hvala,
Jaga

marijamhlc
2014-06-04 07:15 AM
hvala Jaga puno.

Agencija za spremanje, he he he, ceo komsiluk se raspituje za njih, i svi hoće da ih angazuju. Inače sam nasla i agenciju za peglanje, za 35 Evra, kutija od 70l, to je od prilike 3 ves masine, sve sto strpas u nju peglaju, odlicni su isto.

evo agencije za ciscenje stana, pogledaj kod njih na sajtu gde su sve u Nemackoj, vidim da im je baza Berlin. Odlicni su stvarno i mogu da ih preporucim.

https://www.helpling.de

Ima još jedna agencija, njihove žene uzimaju 11€/h plus 25€ mesecni fee za agenciju. Vidim na sajtu da rade u dosta gradova u Nemackoj

http://www.agenturmarypoppins.de
marijamhlc
2014-06-04 07:20 AM
evo sad gledam na helpling sajtu, spusti misem na kraju home stranice isto imaju u kojim gradovima rade!:)

veruj mi, na kraju peglanje plus ciscenje me ispadne isto kao da placem ženu, a ovi će 100% da dodju, dok sam ja sa ženama imala problem, nikad ne znam da li će da dodje. evo primera radi dogovorila sam se sa jednom da dodje da sprema, nikad se nije pojavila, druga je samo nestala, tipa vratila se za Bugarsku iznenada, i tako dalje, katastrofa...
Jaga
(1Q84)
2014-06-04 12:09 PM
Probacemo ih.

Hvala puno!

Pozdrav,
Jaga
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.