Forums : Zona sumraka

 Comment
Time traveler from 2063 live on air
ComingUp
(Busac)
2012-01-02 10:09 PM
Kataklizma
(SAMURAJAPOKALIPSA)
2012-01-03 03:45 AM
Ахх како ја њих волим, говореће...

IQ данашњег човечанства у разумевању свемира се налази негде између 1-5.

Док би IQ 500, био само 50% знања о Свемиру.

Све су јадници побркали, јер оно што су читали нису добро разумели, али се много од будалаштина у виду недовшених теза и теорија насисали, па им је то благо њима разум помутило.

Све што тренутно могу, могу да маштају и сугеришу у нади да ће им неко поверовати, те да и он-и, буду неке фаце које вреди убрајати међ велике умове.

Ништа нису бољи од ових никад Богом ситих Јевреја, и свега осталога што се изроди из тог Јудеизма Тј. Хришћанство и Ислам.

ДАЉЕ..у вези путовања у прошлост и будућност.

Човек може да прати емитовање прошлости, али не да суделује и мења прошло (јер када би то било могуће, земља би била инвадирана од оних из будућности која нема крај, исто као што прошлост нема почетак)

Важно је напоменути, време је тренутно у целом простору, кретање тела у простору према другом телу се мери временом, или боље речено „временски интервал”.

Може се једноставно објаснити, без неко већег познавања физике и математике, довољно да идему по примеру Земље и Сунца.

Ако би се овог тренутка Сунце угасило, ми би и даље видели његов облик и светлост, могли би још осам минута да се сунчамо на некој плажи, а потом би оно нестало и наступио би мрак.

Замислите сада када би почели да се удаљавате од сунца брже од светлости, рецимо 660. 000 км/с. Да би се онда зауставили на раздаљини где можете да посматрате сунце и објекте (силуете око сунца) од пре 68 година, на тој раздаљини (даљини од Сунца) ви би сте овог тренутка видели бљесак Атомске бомбе над Хирошимом, „под условом да се налазите на одређеном месту”.

Ми посматрамо удаљене звазде које су се угасиле пре милијарду година.

Што се даље удаљавамо од једне тачке, све даље видимо у прошлост тог места. И тако у безконачност.

Значи.

Ми можемо да пратимо емитовање, али не и да суделујемо у прошлом, још мање да мењамо.

Како је са будућношћу?

Ми не можемо да покријемо нешто што је безконачно, тј. не можемо да видимо будућност целог Свемира, или сам крај будућности, као што не можемо да видимо почетак прошлог, јер се и једно и друго протежу у безконачност. И заборавите ону Јеврејску догму О Елохиму богу који је Алфа и Омега.

Али можемо да предвидимо будућност планета и сунца (тела у свемиру) појединачно. И ми можемо да утичемо и изменимо ток догађаја, шта више, одредимо и суделујемо у оно што ће се десити у будућности.

Како?

Ако измемо неку удаљену тачку (тело) у свемиру удаљено, пример, 10.000 всетлосних година. И кренемо према њему троструко брже од светлости, погледамо и ако можемо да прорачунамо евентуални утицај који ће то тело имати на судбину земље, рецимо, видимо да ће то тело у будућности изазвати уништење земље. ми можемо на лицу места да променимо путању или уништимо тај објекат, како би га онемогућилида у будужности уништи Земљу.

Онда се можемо вратити брже од светлости назад на земљу. А знамо да ће човек једном постати бесмртан, онда ће моћи да доживи ту промену коју је сада учинио. Исто као што је спречио катастрофу. Он може да да прорачуна евентуалну будучност, уради корекције (измене) и буде сам у тој будућности коју је одредио.

Сваки човек, све живо и мртво, индиректно креирају будућност Свемира.
POLARIS
(doktor)
2012-01-04 07:52 AM
ХАХАХАХАХХАХАХАААХАХХАХАААХ
drazesni
2012-01-04 03:39 PM
Dosta interesantan video, prica je dosta dobra ali ipak ima dosta supljina u toj prici. U daljem tekstu pokusacu da objasnim zsto mislim da je ovo fake i oslanjacu se dosta na ono sto je Michio Kaku, ugledni fizicar, rekao na temu putovanja kroz vreme. Prvo, ako sam dobro razumeo u videu ljudi iz buducnosti salju farmera u proslost da prikupi semenje od raznih biljnih kultura, naročito ratarskih, posto će klima kasnije biti veca za 15 stepeni celzijusovih, pa traže način kako da uzgajaju kulture i pod takvim temperaturama. Pitanje, zar nebi neki poljoprivredni inzenjer-magistar-dr nauka bio kompetentniji za taj posao od nekog običnog farmera. Druga stvar, 15 stepeni za 2063 godinu je jako puno, posto naucnici predvidjaju da do kraja ovog veka može da se ocekuje povecanje temperature od 2-6 stepeni. Ako uzmem u obzir da je iz drugog univerzuma onda recimo da je tamo možda 15 stepeni vise moguće, al kod nas to neće biti, jer nemamo iste buducnosti. Treće, naše vreme je linearno, i vi mozete poslati nekog u proslost teoretski, i kad pokusate da menjate proslost reka vremena će se podeliti na dva puta, momentalno, i neće dozvoliti menjanje proslosti vaseg vremena posto bi nastao paradoks, već stvara paralelni univerzum sa promenjenim ishodom buducnosti. Vi već samim prisustvom u proslosti, ne cinjenjem ničega, samo prisustvom već uticete da se reka vremena podeli na dva sto znači da nastaje paralelni univerzum. Dakle zašto su njega slali u proslost kad je ne mogu menjati, kakva im je korist od menjanja buducnosti nekog paralelnog univerzuma. Teoretski je dakle moguće da neko dodje iz buducnosti kod nas, samo sto on ne bi bio iz naše buducnosti već nečije druge. I četvrto, da bi se izvelo putovanje kroz vreme, to znači da vreme mozete da savijete kao perec, a da bi ga savili potrebna vam je energija zvezde, a moje pitanje je odakle nama energija zvezde da to izvedemo kad jedva proizvedemo dovoljno energije za industrijske i lične potrebe covecanstva. Znaci, ima bas dosta supljina u ovoj prici i mada nema neko utemeljenje u nauci, mora se ipak priznati da je bila zabavna. Evo dva linka, biće mnogo jasnije o cemu sam govorio:

http://www.youtube.com/watch?v=RnkE2yQPw6s

http://www.youtube.com/watch?v=DfPeprQ7oGc

ComingUp
(Busac)
2012-01-04 04:23 PM
Dražesni, hvala vam za ova dva linka sa youtube. Dobro sam upoznat sa radom prof.dr. Michio Kaku i prof.dr. Brian Cox. I lično sam ubeđen da su ta dvojica naucnika geniji 21 veka. Zao mi je sto još uvek nisu na listu za dodelu Nobelove nagrade.

Tigar
(drvoseca)
2012-01-06 09:28 PM
A šta su to njih dvojica otkrili pa su tako pametni? Evo ja ću vam reci: Ništa. Oni su samo placeni od CNN da pricaju ono sto sam ja- mi-ti znali ili nismo znali(kako ko). Nemoj da se palite.
Hajde usrecite nas pa nam recite šta su to oni otkrili pa im se tako divite. Theoretical Physicist šta je to? Kakvo je to zanimanje? Kakva je njihova odgovornost? Nothing. Seru li ga seru. I kad im neko kaže : ma daj nije to tako; oni ladno kažu; pa dobro ja sam samo teoretichar; i nastave da seru.
Revelations
(Freethinker)
2012-04-13 09:04 AM
Nećemo mi videti posetioce iz buducnosti u bliskom vremenu.
Zašto?
Zato jer covek ne može da putuje ranije u proslost nego bas onda kad se napravi vremenska masina.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.