Forums : Navijači

 Comment
Има ли смисла да опет питам..
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-05-15 03:48 PM
...оно исто питање о кошарци а за друга, хахахха...???
TC-64
2024-05-15 03:52 PM
Nema odgovora, zna se ko je najbolji!
Sad sledi konacni obracun u Areni pred možda najvecim olosem i bagrom na trobinama koja je ikad vidjena na ovim prostorima. To je sve ona divljacka antisrpska opozicija.
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-05-15 03:54 PM
...а шта каже Остоја-лимар, јел` су опет судије покрале гробљанске поштењачине ?
Zvezda_do_Tokija
2024-05-15 09:56 PM
iz vaterpola ispali iz prve lige, u fudbalu se raspadaju, kosarka gube, odbojka izgubili...sat se još igra od sportova?! ha ha ha
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-05-16 01:57 AM
...најпоштенији спортски клуб наше галаксије а и шире има проблема и у веслачком спорту, јер их и тамо мрзе и наравно, кују им тешке завере да би им поломили весла и избушили чамце... и то , гле...не Звезда, него баш Веслачки Савез Србије на којег се „праведници” жале:

Veslački savez Srbije odbrusio Partizanu: „Lažete i spinujete! Mačković je odbio poziv, čekamo ga i dalje”
Krovna institucija za veslački sport uzvratila crno-belima

Veslački savez Srbije odgovorio je Veslačkom klubu Partizan na saopštenje koje su crno-beli objavili u kojem je istaknuto da najboljim veslačima koji su u crno-belom taboru nije omogućeno da se takmiče na Olimpijskim igrama.

Iz Partizana su udarili na Savez istakavši da Martinu Mačkoviću i Nikolaju Pimenovu nisu dozvolili da se takmiče u kvalifikacijama i da je umesto njih za dubl skul izabran dvojac Beđik/Rajković.

Podsetimo, Martin Mačković je zajedno sa Milošem Vasićem bio u sastavu posade „dvojac” koju je trenirao Nikola Stojić i koja je na izbornoj trci početkom aprila u Zagrebu izgubila od rivala odnosno posade „dvojca” koju čine Dušan Slavnić i Viktor Pivač, a koju trenira Miloš Tomić. Ta izborna trka je održana po svim uslovima koje je od Veslačkog saveza Srbije zatražio Olimpijski komitet Srbije, a pobedom u toj trci, veslači Dušan Slavnić i Viktor Pivač su stekli pravo da u disciplini „dvojac” učestvuju na „Finalnoj olimpijskoj kvalifikacionoj regati (FOPQR)” od 19. do 21. maja u Lucernu gde će se boriti za osvajanje norme za učešće na Olimpijskim igrama.

Koordinator i selektor veslačke reprezentacije Srbije, Aleksandar Ivković je potom pozvao Martina Mačkovića da nastavi da trenira sa reprezentacijom i ponudio mu je mesto u posadi „dubl skul” sa jednim od najboljih „skifista” u Srbiji, Aleksandrom Beđikom, smatrajući da takva posada ima mogućnosti da, pored već pomenutog „dvojca” (Slavnić/Pivač) osvoji normu u Lucernu za učešće na Olimpijskim igrama. Martin Mačković je odbio poziv koordinatora i selektora reprezentacije i nije se odazvao pozivu da dođe na zajednički trening veslačke reprezentacije Srbije.

U međuvremenu je veslač Nikolaj Pimenov, član reprezentacije Srbije, odličnim nastupom na Evropskoj olimpijskoj kvalifikacionoj regati, koja ja održana krajem aprila u Segedinu u Mađarskoj, osvojio normu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu u disciplini „skif”. Time je Nikolaj Pimenov postao 83. član olimpijskog tima Srbije, a drugi član Veslačkog saveza Srbije na igrama u Parizu. Prethodno je Jovana Arsić izborila plasman za učešće na Olimpijskim igrama na Svetskom prvenstvu u veslanju koje je prošle godine održano u Beogradu, takođe u disciplini „skif”.
Nakon toga, trener Nikola Stojić i veslač Martin Mačković zatražili su od Veslačkog saveza Srbije da se za „Finalnu olimpijsku kvalifikacionu regatu (FOPQR)” u Lucernu prijavi posada „dubl skula” u sastavu Nikolaj Pimenov i Martin Mačković, iako su obojica svesni da je Pimenov već osvojio kvotu za učešće na Olimpijskim igrama u disciplini „skif” i da mora da se fokusira na pripreme u toj disciplini. U slučaju da se formira posada „dubl skula” u sastavu Nikolaj Pimenov i Martin Mačković, ukoliko bi ta posada osvojila normu za učešće na Olimpijskim igrama u toj disciplini, Nikolaj Pimenov bi morao da vesla u obe discipline na OI (što se praktično ne radi) i tada bi bio u lošijoj poziciji zbog oporavka u odnosu na ostale sportiste koji veslaju po jednu disciplinu ili bi odustao od jedne discipline čime bi Srbija bila uskraćena za jednu osvojenu normu, tačnije imala bi ekipu manje na Olimpijskim igrama u Parizu u odnosu na broj osvojenih normi. Zbog svega toga Veslački savez Srbije nije pristao na predlog trenera Nikole Stojića.

https://www.telegraf.rs/sport/ostali-sportovi/3890975-veslacki-savez-srbije-odbrusio-partizanu-lazete-i-spi nujete-mackovic-je-odbio-poziv-cekamo-ga-i-dalje

 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.