Forums : Navijači

 Comment
Finale kupa na stadionu Rajko Mitić
Pavle_Djurisic
2019-05-17 08:06 AM
Ako se Golden Gate Boy ne slagira danas neće nikad
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
2019-05-17 09:25 AM
windy-chicago
(windy-chicago)
15. maj 2019. u 19.45

,, pred punim severom,, --- alooooo, igra se u Nisu finale. Sacuvaj me Boze ovakvih neznalica.

---------------------------------------------------------------

golden boy opet pusiona hahahahhahahahahahahahhahaha
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-05-17 10:43 AM
Janković za Maxbetsport: Partizan se nije bunio što se finale igra na Marakani

– Posle odigranih polufinalnih utakmica i plasmana dva kluba iz Beograda u finale, zbog bezbednosne procene i bolje organizacije smatrali smo da se utakmica odigra u Beogradu. Pristupili smo izvlačenju domaćinstva kako je propisano pravilnikom. Izvlačenjem kuglice je odlučeno da se meč igra na Marakani. Bila su oba kluba i niko se nije bunio na odluku – rekao je Janković za Maxbetsport i dodao:

– Pozvali smo predstavnika Radničkog iz Niša, ali se on se nije pojavio. Ova odluka je u nadležnosti Izvršnog odbora FSS, koji je to preneo na takmičarsku komisiju.

https://www.maxbetsport.rs/jankovic-za-maxbetsport-partizan-se-nije-bunio-sto-se-finale-igra-na-marakani-12 1211/

Али, није прошло много ...у секти се већ предомислили:

Novo saopštenje Partizana, evo šta kažu u Humskoj o finalu Kupa na Marakani!
Fudbalski klub Partizan se oglasio saopštenjem u vezi odluke Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije da promeni domaćinstvo u finalu Kupa Srbije, pa će se tako ove godine finale igrati u Beogradu na stadionu Crvene zvezde umesto u Nišu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

„FK Partizan izražava istinsku zabrinutost ali ne i veliko iznenađenje usled odluke koju je danas donela Takmičarska komisija FSS u vezi sa određivanjem domaćina finalne utakmice Kupa Srbije.”

„Već u sredu uveče, dobri pozvaoci ovdašnjih fudbalskih prilika saopštili su da će finale Kupa biti održano u Beogradu i to na stadionu Rajko Mitić. Trebalo nam je 36 časova da se u ovu proročku vest uverimo razvojem današnjih događaja.”

„Tako smo prisustvovali sudobonosnom sledu događaja: IO FSS, koji je odredio Niš za domaćina finala Kupa u prvom delu takmičarske sezone u našem najmasovnijem takmičenju, preneo je danas nadležnost Takmičarskoj komisiji FSS u odluci za promenom domaćinstva.”

„Ukoliko se tome združi da je Takmičarska komisija bez bilo kakvog obrazloženja donela odluku da se domaćinstvo finala Kupa izmesti iz Niša i poveri Beogradu a potom održala žreb u kojem nije aktivno učestvovao predstavnik FK Partizan, dobijeni rezultat odgovara u potpunosti najavi kojoj smo svedočili u sredu uveče, odmah nakon završetka polufinalne revanš utakmice.”

„FK Partizan upućuje pitanje koje su to okolnosti sada uzrokovale promenu domaćinstva i izmeštanje finalne utakmice Kupa iz Niša u Beograd kada su svi uslovi, onakvi kakvi su bili u vreme kada je Niš idređen odlukom IO FSS, i sada identični kada je Takmičarska komisija FSS donela odluku o izmeštanju? Deluje da je jedina nova i nerado primljena okolnost baš ta da se branilac trofeja našao u finalu i da je u prilici da četvrti put uzastopno osvoji Kup Srbije.”

„Ova okolnost je nepobitna i verujemo takva da će FK Partizan kao i više puta u ovoj sezoni pokazati da je snažniji od svi žrebova, naglih prenosa nadležnosti, odluka bez obrazloženja i časno zaokružiti svoj trnovit put do uspeha!”, stoji u saopštenju „Crno-belih”.

Novinari su upitali zašto je klub pristao da igra pod ovakvim uslovima, ali odgovora iz kluba nije bilo

https://www.sportske.net/vest/domaći-fudbal/novo-saopštenje-partizana-evo-šta-kažu-u-humskoj-o-finalu-kupa-n a-marakani-376579.html

BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
2019-05-17 11:49 AM
Golden Boy se istrcao i opet ispusio, ali dobro on to voli... hahaha... mada moram reći da nisam srećan zbog toga što se igra u Svetom Hramu Fudbala jer će dviljacka sekta sa Juga opet lomiti stolie i praviti nered
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-05-17 12:03 PM
Виндија сви већ знају по Чикагету, док шета често му прилазе и питају га : гив ми а фејвр, вуд ју пуш мај кар ???
И онда, пошто он зна енглески на „ја тарзан-Ти Џејн”...обавезно га подоји, хахахах !!!
Werba
(N/A)
2019-05-20 12:19 PM
Partizan se zalio samo proforme radi.
Znaju oni da je bolje igrati na Marakani, zbog finansijske situacije.
A i ne akaju se autobusom do Nisa.
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-05-20 04:07 PM
...„форме ради”...а форма им је љубоморна и ситна душа усташка !!!
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.