Forums : Navijači

 Comment
Вулетић дао оставку
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-05-13 07:05 PM
OSTAVKA FUNKCIONERA PARTIZANA Vuletić se pobunio zbog Zvezdine titule i doneo radikalnu odluku

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić podneo je ostavku na mesto u Komisiji za pravna pitanja Fudbalskog saveza Srbije zbog priznavanja titule Crvenoj zvezdi iz 1946. godine.

Vuletić je u petak najavio radikalnu odluku koju je sada i formalizovao.

- Poštovani gospodine Šuput, molim Vas da izvolite prihvatiti moju ostavku na mesto člana Komisije za pravna pitanja. Molim Vas ujedno da primite izraze mog poštovanja - napisao je Vuletić u pismu dostavljenom predsedniku Komisije Dejanu Šuputu.


Ostaje još da Fudbalski savez Srbije i zvanično usvoji mišljenje Komisije za pravna pitanja kako bi priznao titulu crveno-belima.

Ово ме је баш здраво уплашило: Vuletić je u petak najavio radikalnu odluku ...помислио сам на најгоре - започеће штрајк глађу !!!???

међутим, испало је добро, чак - одлично. само оставка, хахахах !!!

TC-64
2019-05-14 04:11 AM
A nema istupanja iz lige? Niko ne vraca pasos? Njihova retardijada se nastavlja.
Pavle_Djurisic
2019-05-14 09:05 AM
Zvezdi titula vuleticu kitula !!
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
2019-05-14 03:08 PM
neeeeeeeee

Uprava Ostani Uprava Ostani... hahahahaha
Pavle_Djurisic
2019-05-15 04:52 PM
Spor pred sudom, za izazivanje opsteg haosa i za potupuno rasulo u fk partizan, rusenje prava i pravde, zloupotreba službenog polozaja, izaizvanje gradjanskih nemira, i oduzimanje pravne i poslovne sposobnosti profesoru prava Vuleticu. Obesmislio je termin prava jedini na svetu koji se bori protiv svog naroda. Partizan tu nije ucestvovao i nema prava da se meša!! Ko je njima dozvolio da budu u sistemu ostrasceni. Oni bi da budu i kadija i sudija... To je pravni sistem profesora vuletica. Covek pun sujete i mržnje, zapala mu 3 zvezdica za grlo. Covek koji nije zasluzio nikakvu javnu paznju. Zaboravite ga. Niko i ništa. Kao i do sada unistio nam je jedinog dostojnog rivala. Da ovako pljuje po Zvezdi. Peticija da se doticnome oduzme sva pravna i poslovna sposobnost i da mu se nakaci kosulja što se zakopcava pozadi. Postavite ovaj komentar. Ako smete.
TC-64
2019-05-15 05:06 PM
Potpisujem svaku tvoju recenucu Pavle.Sve je tačno milion posto.
Werba
(N/A)
2019-06-22 03:49 AM
Najbolji Zvezdin golman s'početka treceg milenijuma?? -a primio preko 20 (dvajes)golova prošle god. u ligi sampiona na 5-6 utakmica.
Izgleda da su na snazi „novi kriterijumi u ocenjivanju golmana”...
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.