Forums : Navijači

 Comment
Секта је на издисају..
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-02-10 01:48 PM
Kako piše „Politika” sportski direktor Partizana Ivica Iliev je pre puta u Tursku pozajmio novac klubu za normalno funkcionisanje. On je tražio da se potpiše menica, koja će mu garantovati povraćaj novca.

Takođe, da su u Humskoj upaljene crvene lampice potvrđuje i činjenica da je pre puta jedan iskusni fudbaler, kako saznaje ovaj dnevni list, u pitanju je Milan Smiljanić, koji je dugo godina igrao u inostranstvu, iz svog džepa dao je plate igračima. Naravno, uz obećanje da mu se taj novac vratiti.

Дакле, клупска каса је празна ал` зато Илијев је изгледа пун к`о брод.
Чуј лихвара, тражио да му се изда меница на новац који је дао. А камо великодушност и пожртвованост за клуб ? Ако може Јанковић да опрости триста `иљада еврића потраживања и ако то може гомила других играча...што онда не би могао и Илијев?
Е па то не бива !!!
Гуру секте је неприкосновен јер секта ради за њега а чланови секте су овце за шишање.
Ајде сад Пантићу, јел` и Илијев део неповољних друштвених околности и опште завере против секте ??? Објасни како то да ђаво ради против себе самог ?
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-02-10 02:18 PM
Ђе сте обожаваоци секте и чланство исте, где сте да се сада покажете кол`ко је волите ?
`ајде Винди, Профитеру и остали...скупите лову па помажите вољени клуб.
Издаће вам менице на позајмицу, не секирајте се.
Ти Винди сад прескочи овај пут Акапулко и чивас па потроши мало на своју толико(до имбецилности) опбожавану секташку удругу !!!
Сад покажите да ли више волите секту него што мрзите Звезду ?

windy-chicago
(windy-chicago)
2019-02-10 03:04 PM
Tupane glupi. Zašto bi ja pomagao klubu. Kad je taj klub pomogao meni. Ti si pobrkao loncice. I vi pre neku godinu niste imali ni za sampone, i da li si ti, ili ko drugi pomogo. NIJE naravno. Ja navijam za KLUB , ne za pojedince. A šta će biti... biće.
Stari-vuk
2019-02-10 03:22 PM
Tako je Windi,bolje casno ucestvovati pa makar i neigrali Evropu.Treba prodati ovog portugalca i isplatiti zaostale plate,forsirati ovu decu pa makar bili i peti u prvenstvu.
Mister_No
(Bonelli editore)
2019-02-10 03:40 PM
У срећи се не треба гордити, у несрећи падати у очај. Тако некако иде наша народна пословица коју турбо-националиста Одеса изгледа није научио.

Партизан не волим али га поштује. Партизан је најопаснији кад му је најтеже, и никада га не треба потцењивати. То сам говорио и пре последњег дербија када сте ти и слични прогнозирали овде победе од по 5-0, тако говорим и сада, тако да не видим разлог да им се злобно смејемо као да смо ми Реал Мадрид, а ни титулу још нисмо обезбедили.
Mister_No
(Bonelli editore)
2019-02-10 03:43 PM
И радујете се тим пријатељским утакмицама против Работничког и Лудогореца и победама са над њима ко да смо неки провинцијски клуб, а зна се врло добро да те утакмице не значе ништа док не почну званичне.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
2019-02-10 04:17 PM
'pa makar bili i peti u prvenstvu„

Hahahaha ma vama će bre I 5 mesto biti misaona imenica, sad kad krene prvenstvo Zvezda I Radnicki ima da melju sve pred sobom”
Stari-vuk
2019-02-10 04:48 PM
ne lupetaj,pa šta ako budemo i 5-6 ?Jel to kraj sveta možda?Nadam se da će sada sudije da sude opustenije jer se Zvezda takmici izvan konkurencije tako će možda biti dozvoljeno da se bar ostali klubovi takmice regularno.Ako nas Radnicki,Cukaricki,Vozdovac i ne znam ko još pobede na terenu šta ima tu da se prica vise.Tu si gde si.
EMILIO_GAVIRIA
(PLODITELJ)
2019-02-10 06:27 PM
Sekta umire gotovi su.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
2019-02-10 08:24 PM
hahaha Sektasi polako ali sigurno nestajete, prvo na 5 mesto pa na 10 pa ispadanje iz lige, pa onda 2 pa 3 liga pa na kraju BETON liga... hahahaha
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-02-11 08:17 AM
Mister_No...то што народ наш каже: у имању се не узнеси а у немању се не понизи, знам ја јако добро. Но далеко било да ја у овој теми заборављам ту народну мудрост. Ова тема само указује на то да у овој тешкој ситуацији за клуб неко(а то је управа и конктерно спорсдки директор) имају веома лицемеран однос према тако тешком положају клуба јер су сами најодговорнији за то што су довели клуб у такву, готово безизлазну ситуацију. И спремни су да лукаво хвале и прихватају кад неко други поднесе личну жртву да би колико-толико олакшао клупску невољу а сами се на то, дакако не одлучују.
Што се тиче турбо-србовања, твоји ставови о Ђоковићу су веома налик том несретном начину ревновања за национални понос.
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-02-11 11:21 AM
Ви најнижи слој секте, ви са њеног дна сте увек били препознатљиви по финим манирима и пажљиво бираним речима од који нормалан човек, без обзира чији је навијач...може само да добије болестан стомак. Ваљда су вам Пантић и компанија инспирација, хахаха !!!
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.