Forums : Navijači

 Comment
Koji su to sibicari
EMILIO_GAVIRIA
(PLODITELJ)
2019-02-10 04:50 AM
mi ih ovde nazivamo semenkari ali izgleda da ciljamo previsoko. semenkari su za njih gospoda ljudi, ovi su samo sitni sibicari:

BLIC VESTI HRONIKA
PALI ZBOG IGRAČAKA „Grobari” uhapšeni u Češkoj zbog BIZARNE PLJAČKE

Češka policija uhapsila je dvojicu srpskih državljana zbog, kako javljaju lokalni mediji, krađe i vandalizma počinjenog na benzinskoj stanici na autoputu u pravcu Brna.

Prema informacijama čeških medija, u pitanju su bili navijači Košarkaškog kluba Partizan, ali i simpatizeri istoimenog fudbalskog kluba. Oni su se organizovanim prevozom vraćali u sredu ujutru u Srbiju iz Berlina, gde su dan ranije prisustvovali košarkaškoj utakmici Alba-Partizan.

Naime, u povratku je autobus zastao na autoputu u pravcu Brna na stajalištu jedne benzinske stanice i navijači su ušli u prodavnicu.
Nekoliko njih počelo je da krade, a prema pisanju čeških medija, u isto vreme jedan od njih počeo da je sprejem prska natpise na zidu prodavnice.

Mediji prenose da je vandal uočen preko policijskih kamera sa autoputa. Videvši to, policajci iz Praga uputili su se na lice mesta. Ispred benzinske pumpe došle su policijske patrole, ali i praška jedinica specijalne snage i oni su proverili identitet svih navijača Partizana.

Među stvarima koje su pokušali da ukradu našli su se i punjači za telefone, hleb, zvake, plišane igračke i drugi asortiman.

Policija je privela dvojicu muškaraca.

- Jedan je osumnjičen za crtanje sprejem po zidu benzinske pumpe, a drugi je osumnjičen za sitnu krađu - rekao je češkim medijima portparol policije Jan Danek.

EMILIO_GAVIRIA
(PLODITELJ)
2019-02-10 04:51 AM
mudonje pljackaju banke a sitna boranija i male sisice kradu zvake i igracke sa benziske pumpe pa čak i u tome ne uspeju hahahahhahahahaha

dno dna!!
Stari-vuk
2019-02-10 06:06 AM
e tu ste stvarno nenad...ivi.Vas idol pokrade pare za Kosovo tako da šta god mi drpimo to mu dodje kao sita u vasim ocima
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.