Forums : Navijači

 Comment
Di je moj njunjuz??
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-07 09:58 AM
zori
(Чича)
2018-08-07 10:16 AM



Vlaskom gastarbajteru uginuli gipsani lavovi na ogradi dok je bio odsutan

ZAJECAR, 07.08.2018, – vajt blek, vlah - državljanin Srbije na privremenom radu u Svajcarskoj, bio je zatečen kada je pred novogodišnje praznike stigao u svoj dom u okolini Zajecara i video da su svi gipsani lavovi na njegovim kapijama i ogradi – uginuli.
Vajt blek kaže da se ovako nešto prvi put dešava.

– Ranije sam umeo da budem odsutan i mnogo duže od godinu dana, pa su uvek lavovi bili zdravi i pravi, nikada im ništa nije falilo. Komšija kojeg sam zadužio da ih obilazi kaže da su do pre mesec dana, kada je on poslednji put dolazio, lavovi bili potpuno u redu. Ne znam šta se desilo – priča ovaj unesrećeni domaćin.

Prema njegovim rečima, u selu je mnogo onih koji mu zavide na bogatstvu, pa nije isključeno da su oni „umešali prste”.

– Komšije me baš i ne vole, svi su sa mnom na „cile-mile” jer znaju da mogu da imaju koristi od mene, ali otkad sam to presekao i prestao da im pozajmljujem pare i činim usluge, mnogi me otvoreno ne vole. Ne bi me iznenadilo da je neko iz čiste ljubomore otrovao moje lavove – kaže vajt blek.

Za sada se ne zna da li će policija pokrenuti istragu o ovom slučaju, ali je vlasnik uginulih lavova odlučio da već sledećeg meseca nabavi potpuno nove, dresirane primerke koji imaju znatno otporniji organizam.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.