Forums : Navijači

 Comment
Реално
CTEBA
(penzioner)
2017-05-23 10:43 AM
Читам Шекијеву изјаву поводом губљења титуле, и свега што се дешава у звезди а и српском фудбалу.

http://bit.ly/2qSsDm1

Искрено и тачно, звезда је изгубила титулу на терену и то због довођења којекаквих промашаја из иностранства.
Уместо да то прихвати и да се нешто почне да се ствари побољшају, Терзић и друштво окривљују све и сваког за крађу и намештање.
Како рече Шеки, то је испод звезде.
Кад погледам све ово драње од стране Терзића и друштва, чини ми се да је све намештено да би обезбедили себи фотеље за још једну сезону, а не да стварно верују у то што говоре.
Дошло време за промену, али ко би хтео да дође?
CTEBA
(penzioner)
2017-05-23 02:43 PM
За Терзу нема шансе.
Кад пригусти, он ће опет код Мила на летовање.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-05-23 03:22 PM
Znaci uvek se cisti prvo svoje dvoriste.Naravno da smo sami krivi sto nismo prvi.Gro utakmica ove sezone smo odigrali ispod svake kritike i dok je Partizan pojscavao tempo i igrao sve bolje mi smo igrali sve gore.I pre derbija nisam imao nikakvih iluzija i znao sam da ćemo izgubiti.I sad Terziceve price ne znam kome su namenjene i šta njima hoće da postigne?Umesto da se jasno kaže da smo sami odgovorni,nalazi se krivac u svima drugima osim u klubu bivšem treneru i igračima.Ovo lici na nedorasle izjave ucenika kome je profesor dao losu ocenu zbog neznanja,a ovaj se pravda rečima da ga profesor mrzi.Ovakvim ponasanjem nećemo nigde stici i ništa postici.
CTEBA
(penzioner)
2017-05-23 03:56 PM
Немам појма зашто им је то требало.
Не види зашто нису могли да изађу и кажу просто, изгубили смо, лоше доведени играчи, али приоритет је био смањивање дуга.
Не видим да би ико правио велико питање због тога.
Овако кад почну да упиру прст у све и сваког, испадне као „држте лопова”.
Нешто смрди у свему.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-05-23 05:23 PM
Ja mislim da je to uradio i radi da ne bi navukao gnev navijaca na sebe. I da je tačno to što je pricao i prica, to je sve vise nebitno. Ovo je njegov izgovor, jer se ništa sada ne može promeniti. Kada uradis sve na terenu onda možeš da kažeš nešto. Mi nismo uradili na terenu šta je trebalo i tu je prici kraj. Gore od svega je sto je tim izjavama podigao tonus Partizanu i njegvim navijacima koji sad slave kao da su osvojili Ligu sampiona. I imamo situaciju da im dodje 26.000 ljudi, a pola ne bi doslo garantujem da se nije stvorila ovolika frka. Znaci od oakvih izjava Zvezda nema nikakve koristi. Partizan slavi titulu kako se slavilo 80-h godina. A slave je zahvaljujuci našim glupostima na terenu, lošim igrama i ovakvim Terzicevim izjavama sa kojima pod hitno mora da prestane jer imamo finale kupa u subotu i treba se koncentrisati na tu utakmicu.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.