Forums : Navijači

 Comment
Sampioni!
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-04-25 09:51 AM
Zvezdin dug se DRASTIČNO smanjuje, Terzić otkrio kad će biti NA NULI!

Kada je došao u klub, Zvezda je dugovala 52 miliona evra, a ako sve bude kako očekuje, neće mnogo vremena proći da se taj dug potpuno anulira

Zvezdan Terzić je danas saopštio još optimističkih vesti za navijače Crvene zvezde.

Podsetimo, on je otkrio od kojih igrača očekuje zaradu od 25-30 miliona evra, kao i kada bismo Zvezdu mogli da gledamo i Ligi šampiona, ili Ligi Evrope, a što se tiče milionskih dugovanja, ona poslednjih godina, izgleda, vrtoglavo padaju.

U izjavi koju je večeras preneo zvanični klupski sajt, Terzić je podsetio na situaciju u kojoj je Zvezda bila kada je on došao u klub, a već ove godine bi dug mogao da bude - prepolovljen.

''Znate vrlo dobro kako je bilo pre tri godine. Klub je bio dužan 52 miliona evra, u blokadi dva i po miliona i izgubio UEFA licencu, imao 250 izdatih menica, 150 nerešenih sudskih sporova. Crvena zvezda je bila klinički mrtav klub i to sam i rekao, kao što vam danas kažem da je Crvena zvezda zdrav klub.

Ovo je već treća godina za redom da ćemo završiti pozitivno finansijski poslovnu godinu. Posle deset godina pravljenja velikih minusa po pet miliona evra u proseku. Sada već drugu godinu zaredom u aprilu, u prvom krugu dobijamo UEFA licencu.

'Dobijamo pohvale od strane UEFA i od nezavisnog revizora koliko smo sredili naše finansijske knjige, a to je samo rezultat pametnog domaćinskog poslovanja i poštenog odnosa prema imovini Crvene zvezde i stručnog rada.

Sredinom juna ćemo imati Skupštinu kluba gde ću podneti izveštaj i iskerno se nadam da ćemo do tada završiti razgovor sa poveriocima i da ćemo dug spustiti na realnih 25 miliona evra, a treba nam godinu do dve da Crvena zvezda bude potpuno na nuli. Imamo jasan plan i izguraćemo to'', poručio je Terzić.

On je naglasio da je Zvezda sada zdrav klub sa ozbiljnom perspektivom, kao i da struktura preostalog duga ne sprečava funkcionosanje kluba.

''Zdrav klub koji treću godinu zaredom ima pozitivne finansijske izveštaje, koji je smanjio dug i koji će za dve godine dug dovesti na nulu.

Sa svim poveriocima se može ispregovarati, sa iznosima koje planiramo da dobijemo ili od ulaska u Ligu šampiona ili Ligu Evrope ili od novog projekta Zvezdine dece'', zaključio je Terzić.

AngryMishko
(Cupavac)
2017-04-25 10:12 AM
hahhha i to u ovu pricu verujes...
20 miliona of od prodaje kojih igrača?
Pa oni svi skupa ne vrede 500 iljada.
A pazi liga Sampiona, liga Evrope?
Jes bas će tamo da vam sude penale i da se skljanjaju.

Mada odobravam Terzi da vas tretira ko telad.

Pish.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-04-25 10:32 AM
sve će to vucic da pozlati :)
CTEBA
(penzioner)
2017-04-25 01:03 PM
Шта ће бити видећемо.
Ипак не свиђа ми се кад каже да ће звезда зарадити те паре и наводи клинце из омладинске школе, који су већ на мети великих европских клубова.
Значи, звезда школује младе играче и сад се чека кога да продају а не који ће од њих играти у звези следећих пет шест година.
Каже сви су везани са дугогодишњим уговориа, а говори како ће да их продају.
Разумем да тај дуг мора да се смањи, али они су и направили дуг, а сад распродају све што ваља, а доводе неке мигрантске инвалиде без обештећења, и позивају публику на стадион.
Е не иде, нек продају те мигранте, а пусте звездину децу да играју.
student_ex
(више_од_спорта)
2017-04-25 02:09 PM
https://m.youtube.com/watch?v=MynMUh55Cuc

За мог увек објективног друга Мишка.
AngryMishko
(Cupavac)
2017-04-25 02:22 PM
Ma pusti to Studente.

Tema je Terzic .. koliko shvatam Direktor u ostavci već dve godine. :)

Kamo sreće da se nas fudbal digne na neki pristojan nivo. Ali ovo je brate mnogo smeshno.

Nismo ni mi ništa bolji sa ovakvim izjavama..Nije to nikakav klubski već državni i kulturoloski fenomen,

:)
student_ex
(више_од_спорта)
2017-04-25 02:39 PM
1. Забранити продају до двадесет треће
2. Страним судијама уговор на 5 година а не да дерби суди члан фејсбук навијачке групе„гробари Ниш”
3. Подржати репрезентацију
4. Мање мржње
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-04-25 06:45 PM
zabrana prodaje igrača bi unistila klubove u ovom trenutku. jedva spajaju kraj sa krajem i to im je jedini izvor prihoda, uvedi zabranu prodaje do 23 godine i odose svi pod dobos, i šta ti onda vredi sto imaš mlade igrace kad nemaju gde da igraju.

ono sto treba uraditi je da država preuzme rukovodjenje klubovima i da se tor adi odgovorno a ne daju tajkunima pa svako razvlaci na svoju stranu a klubovi upadaju u dugove
AngryMishko
(Cupavac)
2017-04-27 05:38 AM
Hahhaha...druzina pink panter.
Pish.
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.