Forums : Navijači

 Comment
Јад, чемер, и беда
Mister_No
(Bonelli editore)
2017-04-22 08:07 PM
Још једно примитивно и шовинистичко оргијање навијача Партизана током којег су показали елементарно непознавање историјских чињеница, доприносећи тако подизању националистичких тенденција и промовисању сепаратистичких идеја које могу да користе једино сепаратистима из северне српске покрајине за које су овакви испади аргумент више да наставе са политичком пропагандом удаљавања северне српске покрајине од матице, као и залагање за проширење овлашћења Војводине, измену устава републике Србије, и неопходности формирања властитог (тзв. војвођанског) идентитета.

Још сраамотнији је однос руководства, стручног штаба, и играча Партизана који се ни у једном тренутку нису оградили од повика који су у себи садржали политичку конотацију.

Да је Србија правна држава, утакмица би се прекинула а домаћин сусрета казнио дисциплинском мером одузимања бодова, али пошто није јавност у Србији је принуђена да трпи примитивизам, шовинизам, и вандализам на спортским приредбама.

Ако дозволите, шири коментар на:

„Pesma u kojoj se navijači jednog od najstarijih klubova u Srbiji nazivaju 'pola Mađarima, pola ustašama', zbog koje je utakmica i ovoga puta s prvom bila prekinuta, osim što je o Srbiji i srpskom fudbalu još jednom poslala sramnu i ružnu sliku u svet, prikazala je i elementarno neznanje 'navijača' koji su je pevali o fudbalskom klubu Vojvodina. Navijači Vojvodine dolaze iz Republike Srbije i kao takvi su danas bili izloženi nečemu čega se stidi svako civilizovano društvo”, dodaje se.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=04&dd=22&nav_id=1253140
Stari-vuk
2017-04-22 11:51 PM
I sad tebe kao zao Vojvodjana?Ovde na diskusijama navijace Partizana nazivate Tudjmanovcima,hrvatskim klubom,Siptarima,franjevcima i to je sve po tebi ok,to je bratski.Kad severna tribina skandira nazivajuci Partizanovce ustašama to ti ne smeta,to je normalno.Ma slazem se,treba prekinuti utakmicu odmah,dati gostima tri boda ili možda još i vise...
Pavle_Djurisic
2017-04-23 07:19 AM
NK Partizan ponovo krade.
nebojsa4
2017-04-23 09:00 AM
Jo Redzi neka si se javio, pomislio sam kako te nema da nisi nasao djevojku, ili momka pa se ne javljas.
Po ovom sto si napisao vidim da nisi, namet te ne bilo:)
CTEBA
(penzioner)
2017-04-23 12:15 PM
Не може да се упореди зезање на сербиан кафеу које нико нормалан не узима озбиљно, са скандирањем на утакмици.
Нормално да овакво скандирање изазива бес код Срба из Војводине, а свакако не доприноси ничему.
И шта сад?
Дал у среду у Новом Саду цео стадион треба да скандира шиптари, усташе или шта већ?
Stari-vuk
2017-04-23 03:03 PM
Znate vi doobro da niko ne smatra novosadjane ustašama ali im grobari ne oprastaju podanicki odnos prema CZ.Ja lično nikad nisam podržavao takvo ponasanje navijaca i njihovo vodjenje nekakve politike na stadionima.
CTEBA
(penzioner)
2017-04-23 04:48 PM
Слажем се вуче, томе нема места на стадионима, па били то гробари, делије или ко већ.
Проблем је да неки мисле да су мангупи.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.