Forums : Navijači

 Comment
Ala su istripovali ovi iz vojvodine
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-03-07 12:16 AM
pazi koje saopštenje daju:

Imajući u vidu odluke donete na sastanku, kao i probleme na koje smo ukazali u vezi sa mogućim neodigravanjem utakmice, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da će postupiti po naredbama policije i da smo zvanično kao organizatori kapitulirali pred ucenjivačkim stavom i nerazumevanjem osnovnih organizacionih aktivnosti, kao i termina 'domaćin' i termina 'gost'.

Kao odgovornim ljudima, nama u fudbalskom klubu Vojvodina je pre svega stalo do fudbalske igre i bezbednosti svih aktera sportskog događaja, te iz tog razloga ne možemo da dozvolimo da se lopta na 'Karađorđu' ne kotrlja.

Ovom prilikom, izvinjavamo se našim navijačima zbog svih potencijalnih problema koje će ova odluka doneti i nadamo se da će naići na razumevanje za poziciju u kojoj se naš klub našao.

Fudbalski klub Vojvodina nije korisnik državnog budžeta, ne dobija novac od državnih firmi, nema skupe strance i nema državne institucije koje stoje iza nje. Fudbalski klub Vojvodina ima svoju istoriju, igrače, ljude koji jesu i koji su nekada bili njen deo, kao i svoje verne navijače, koji znaju da smo kroz istoriju našeg kluba često svi zajedno morali da gutamo gorke pilule i donosimo odluke koje se kose sa zdravim razumom i elementarnom logikom.

Vojvodinaši, ovakva odluka nije laka, ali je sigurno u interesu našeg kluba i zato vas sve još jednom pozivamo da dođete na stadion i ispunite zapadnu i severnu tribinu i da kroz fer i sportsko navijanje svi zajedno prisustvujemo još jednom susretu Davida i Golijata. I da se radujemo na kraju meča„ poručuju iz FK Vojvodina.”
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-03-07 12:35 AM
brate kakva je razlika između juga i istoka na njihovom stadionu, je li zna neko?? u cemu je tolika razlika da njima ne odgovara da delije budu na istoku ko sto policija zahteva??
Centarhalf
(Mi smo vojska Dragana Dzajica!)
2017-03-07 06:58 PM
Poenta je da oni dele besplatno ulaznice za navijace Vojvodine,sto je ok imaju pravo...Nama dodeljuju 1500 ulaznica sto može da stane na jug i to je to...Međutim policija ocekuje 4 -5 hiljada Delija i jedino može da ih kontrolise ako ih stavi na sever(gde je Firma i gde smo nekad bili)ili na istok...Sad to nema nikakve veze sa nama što se oni kolju,izuzev sto pratimo Zvezdu masovno i kod kuce i na strani!!U pravu su i jedni i drugi...Vosa hoće da se oseca domaćinom a policija hoće da prođe sve u redu...Međutim nije u redu da prozivaju Zvezdu zbog toga...Nije Zvezda kriva sto na Karadjordje ne dolaze drugi navijaci u velikom broju...
p,s, Prodaje se lopta sa derbija,malo presla:))))))))))))))))))))
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-03-08 12:36 AM
hahahaha za loptu sa derbija hahahahaha, hvala na objašnjenju. znaci oni su istripovali, pa nije zvezda bilo ko, na kolena pred sampionom i da još da pitaju šta nam treba a ne placu ko pi-cke.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-03-08 05:14 AM
Najbolja im je prica da pozivaju navijace da ispune ostale tribine. A na istoku im godinama stoji transparent Budi novosadjanin, navijaj za Vojvodinu. Ne znam samo da li postoji klub na svetu koji ima takav natpis?
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-03-08 10:47 AM
brate kad ti dolazi najveci i najuspesniji klb na balkanu u goste ti imaš da se prilagodis njemu. to ti je ko kad obama dolazi u posetu nekoj maloj državi, oni moraju da budu spremni da ugoste njega i njegovu pratnju, ima ih puno ali to je tako.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.