Forums : Tenis

 Comment
Nije to vise to.
ExoduSs
2024-03-11 11:33 PM
Godine ipak polako stizu Novaka.
intrigue
2024-03-12 02:38 PM
Наравно да га стижу године , то није спорно ...спорно је само то на који начин ће квалитет и ниво његове игре отићи на доле .

Ово што му се десило на овом турниру није личило на то да је лагано калиро и да је склизнуо ка доле ...
Ово је било баш „нагло пропадање” .
Тај мали је неко ко је ушао у жреб као лаки лузер , изгубио је у квалификацијама . !00 и неки је играч на свету ...а ономад је на неком челенџеру попушио од играча који је 400 на свету .
Дакле , да је у питању био неки играч из првих 50 , да га је такав опрао ...било би прихватљиво .
Овако , добро да се замисли . Добро да се пресабере и види како ће даље.

Постоји и друга страна медаље .
Нпр. Године су , не игра се у континуитету , дуго се паузира ...тако да ,тешко пронаћи форму .
А чешће не можеш да играш .
Видећемо да ли ће Ноле направити континуитет , играти чешће и лагано доћи до форме за оно што му је најважније ...а то су ГС .

Ситуација је нова , необична ...никад он није започињао годину без освјонег турнира ...

Има ту још нешто , шампиона какав је он никад не треба подценити и отписати ...
ExoduSs
2024-03-12 05:32 PM
Kad se pogleda AO - jeste bio kilav al je neke igrace pobedio ubedljivo. Osmina i četvrt finale je odigrao „ok”. Mislim ništa naročito al pobediti 3-1 Frica i rasturiti onog Francuza je licilo na nešto. Ništa tu nije licilo na strmoglav.

Ovo sad isto nije bas toliko zabrinjavajuce kad se usme u obzir da se Nole malo previse za*ebavao po LA-u. NBA, Holivud ovo ono. Vise turisticki sa zenom nego ozbiljan za tenis. Godine mu to nedozvoljavaju. Nisi vise mlad da u dva gema uzmes dusu protivniku.

Mislim bilo je lepo dok je trajalo a trajalo je dugo. Odigrace Nole još par dobrih turnira sigurno. Poklopice se zreb i forma, al to će mislim biti veoma retko.
DSQ1964
2024-03-13 10:00 AM
Ne bih ga ja otpisiovao uopšte zbog godina iako s ga stigle. Pre nekoliko meseci, pa ajd kaži i 6, je pokazivao da mu godine uopste nisu problem i svi su mu se divili kako mu nik ništa ne može, jaći je od sudbine a sada je naprasno onemaćao.
Nije to nego je motivacija, Nole ne igra tenis nego se zakecuje sa raznima, i alama i vranama, ide u turizam , slika se, selfi sa ovim, selfi sa onim...naravno da neće to tako, pa i kud i kamo mladji od njega su pukli kada su izgubili motivaciju. On kaže da je motivisan i dalje ali kako kada su njegovi treninzi spektakli za publiku i televiziju, ne znam kada može da stigne da stvarno trenira od svih aktivnosti sa strane.
Mislim razumljivo je sve to...dobro je i ovoliko izdržao samo što eto, razvaljivaće ga paceri kao ovaj žabar ali Nole to naravno neće da prihvati tako da ima 2 mogućnosti, da se povuče i kaže dosta je bilo ili počne ozbiljno da trenira. Videćemo, olimpijada će biti neki prelomni trenutak ja bih rekao, ako se tu razočara nisam siguran da će ovu godinu završiti kao aktivan igrač.
Mr_Good
(((vipra)))
2024-03-15 10:25 AM
Noletu je verovatno jedan od glavih razloga zašto se ne povlači činjenica da Nadal još uvek nije otišao u penziju.

Nadal ne može, to je već svima jasno. Ali svejedno odbija da se povuče.
Leči se, trenira, razočara...Pa opet...
Sa takvom budalom nikad ne znaš.

Doduše i OI su tu. Voleo bih da se Nole malo uozbilji i narednih pola godine se ozbiljno fokusira na ta 3 GS-a i OI. A posle toga može i penzija.

Još samo ovaj put. Last dance.
intrigue
2024-03-15 04:51 PM
Ко зна шта се ту тачно дешава .
Ако имаш јасне циљеве и ако их поновиш на глас јавно у више наврата ...онда једноставно за то што планираш мораш имати и мотивацију .
Јасно као дан .

Дал је дојадило , докурчили , да ли му је стварно толико пожутео родни и иограчки лист ...па има све више проблема са млађима који надолазе ...?

И то је могуће .

Или му је одједаре дошло у главу да он одморан може са „пацерима” како жели , па му није потребан континуитет и сатирање самог себе на тренинзима .

Пикам по мало , па кад натрчи неки мастер пријавим се ?
Очигледно не може тако .

Ово што је одусто од Мајамија би могло да значи да је ипак у питању форма ...да је далеко од жељене форме и да неће да се брука ...па је одлучио да се озбиљније спреми за шљаку .

Надала што се тиче , он , чини ми се , пикира шљаку ...она му је циљ и наравно капо шлаг на торту Роланд Гаррос ...
Ако пошипу на РГ , неверејум да ће чекати наредну годину да проба још једаред .
А то би могло и Новака баци у размкишљање „ да ли је и мени време” . Одиграће ове године ГС- мове , ОИ ...и ако небуде имао успеха и ако Надал заврши своју причу , врло могуће је да ће и Ноле урадити исто .
tifran
(nostalgicar)
2024-03-15 05:14 PM
Godine stižu polako ali sigurno.
Počinješ da igraš slabije pa zablistaš kao nekada I tako sve dok ne ukapiraš da to nije više to.
Tako se dešavalo prethodnicima a ni Nole nije imun. Nole je posebno biće pa će mo ga gledati malo duže ...ali ovo , nažalost, jeste početak kraja.

Srećna što sam imala prilike da uživam u njegovoj teniskoj priči.
DSQ1964
2024-03-15 09:25 PM
A ima i ona prva strana medalje - pare. Vidimo da sportisti Noletovog kalibra, mada takvih nema, nego ajd kaži oni na vrhu, u svim najplaćenijim sportovima se ne povlače baš rado i odugovlače taj trenutak završetka karijere u nedogled. Prvo, tu su veliki spinzorski ugovori a drugo,, na primer Nole ako igra samo u GS-ovima i sa traljavom prioremom garantovano će da dodje barem do četvrtfinala, ako ne i dalje. 99% tenisera na svetu bi odsekli jednu ruku, ako ne igraju dvoručni bekhend, da to mogu. To su i dalje dooobre pare i nešto ne bih rekao da Noleta ne zanimaju. Niko nije na to imun pa ni on tako da ja više vidim neko maskiranje kao što su to uradili i Rodja i Rafa. Eto Rafa je i dalje aktivan igrač iako je prakrično njegova karijera gotova i nema šanse da više osvoji ni Miki Maus turnir a kamo li GS.
Biće Nole još prisutan u aktivnom tenisu a koliko ćemo da ga gledamo da stvarno igra to je već druga priča. Jer ni spinzori bas ne vole da vide da ga ubijaju paceri.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2024-03-17 10:50 PM
Meni je sve to postalo stresno, ima tome već. Ne može se vise. Svesno izbegavam da čitam vesti tipa ovaj debakl iz Amerike. Niti se trudim da gledam. Vidim da je Medvedev sređen ekspresno, pa Zverev, Sinner. Mali mi nije ništa skrivio u zivotu ali, nisam uopste odusevljena što se pojavio kad nije trebao. Makar da nije iz Spanije pa i nekako. Recimo da je Ceh, neki novi Tuta i sl.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.