Forums : Tenis

 Comment
geriatrikus
(zvakac karamela)
2023-09-02 02:25 PM
Гледам капу ђеда свога
Славим Бога Великога
И Његоша са висина
Најмудријега Србина
И Светога Василија
Јер су исто што сам и ја
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2023-09-02 06:26 PM
Ništa novo. Slučaj bio i ostao.
Odesa
(надежда, вера и л)
2023-09-04 12:19 PM
код франгије ништа ново, увек било и остаће
кад за Цркву чује, цвокоће
geriatrikus
(zvakac karamela)
2023-09-04 03:45 PM
Било ко, а да гаји иоле симпатија према Новаковом случају и ко је донекле пратио овај ужас бачен на Новака у јануару 2022. мора бити жешће глуп да не види најједноставнију генијалност у овом Срђановом чину.
Након оних ниских удараца и покушаја притиска на Новака кроз Срђана, када је Срђан својим наступом у хотелу у Мелбурну дрско и мангупски показао гњидама колико га погађа и шта мисли о њиховим подметањима, а то су након освојеног турнира отац и син заједничком пјесмом овјерили, сада избором пјесме и „наступом” у Њујорку Срђан на најбољи начин показује јадницима колико су јадни. Још када се син, након побједе у финалу, придружи...да им је набавити заврате(капа) па да угођај буде потпун.
Франџи, када мангуп крене да постави булија на припадајуће мјесто, онда постаје много већи були него што је овај комплексаш и у највећим маштарија могао замислити. Тада тај пушта низ ноге од страха, плаче и моли. Са булијем мораш тако, јер је то језик који он разумије.
Они који у овом Срђановом чину виде примитивца немају способност да виде поруку мангупа. До њих је. Срђана и оне што разумију заболи дупе шта такви мисле, кажу, раде...
DSQ1964
2023-09-04 11:44 PM
Ma nema o čemu da se priča bre, Srdjan je legenda i ide u paketu sa Noletom, ako viliš Noleta ne možeš da ne voliš Srdjana.
Neka je seljak, neka sluša „cajke”, mada ga ja lično tako ne vidim, više naa njega gledam kao o o otišo kao tele u Beč i u Beču za njih postao gospodin čovek kakvi su oni, i nikako se nije vratio „vo iz Beč”.
Osim toga ove pesme koje on pušta su do sada dostigle status „srpskih narodnih” i znam mnoge „gradjane” koji slušaju samo „smooth jazz” ali mrze Noleta iz dna duše.
Evo baš su me skoro pitali „šta misliš zašto publika ovoliko urla za Djerea? Da nije možda samo zato što im je Novak odvratan lik a ne zato što je Srbin?”

Nek je Srki „seljak”, naš je!
Mexico1
(Trust_Nobody)
2023-09-05 11:21 AM
Srdjan SRBENDA …. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪🏻💪🏻💪🏻
Odesa
(надежда, вера и л)
2023-09-05 02:21 PM
:))))...онда, франгија је - граџануша !!!???
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2023-09-05 10:03 PM
Al' ste se napalili... bas ste se napalili... :D

Šta da radim, kada imam izvore u Bg, i znam neke stvari' tako da ga gledam u drugom „svetlu” čim vidim kako se benavi kao da je nacugan pao u trans na vasaru u Guci.
Odesa
(надежда, вера и л)
2023-09-06 12:43 PM
...„напалили” хахахаха, `ел то сленг граџаниста ? Чуј, има „изворе” у БГ, па наравно да сви граџанисти користе ДБ као слушни апарат.
Који сте ви мрзиоци српске идеје, свуда и у свему је тражите да би је упљували, фујјј . Али мука ванм је то јер српса идеја и јесте свуда, а и Новак је део исте, хахахаха
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.